Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elledanse
    26. Srpanj 2021. 10:38

Mateja - isto kao sto si dosad tako ces i to ostalo izdrzati. Meni je najdrazi dio bio tiskanje jer sam znala da to vodi izlasku bebe. Jos malo i bebica je tu! 
    .
    Mom - stvarno ti se covjek nasmije 😂 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Emmie
    26. Srpanj 2021. 11:01

Dobro jutro drage mame,
    Malena je zaspala oko 1:30 sinoć, i budila se da jede u 4:30 i 8:00. Ja više nisam zaspala od 8, ali osjećam se dobro.
    .
    Još jednu bebu....uff ja mislim da bi mi još jedno, najviše da malena ne bude sama. Nadam se da će prvo i prvo biti živo i zdravo, i opet curica pa da njih dvije imaju jedna drugu zauvijek🥰.
    .
    Mom_of_4 ...haj' bona i ti još jednu bebicu pa da se opet jadamo o tlaku.😆😆😆 AnaAn je već odlučila da će još jedno, baš super!

pupetta
    26. Srpanj 2021. 11:11

Jos jedna beba - jesam li ja jedina nemajka koja trenutno ne vidi taj scenarij... Strasno mi fali 2 minute za sebe, ne stignem se posvetiti nicemu sto me inace veseli. Imam osjecaj da sam samo mama i nista drugo u zivotu. Mali mi je stvarno dobar, zahvalna sam sto nije placljiv, ali u zadnje vrijeme je uspavljivanje nocna mora i dosta njurga pa je miran samo kad ga konstantno animiram. Nista mi nije problem, ali nakon nekon vremena trebam predah. Mislim se da je on drugo dijete da bi bio nered jer bi bio nikakav da ja ne skacem oko njega 24 sata. Oduvijek zelim dvoje djece, ali sad se premisljam. Znam da je ovo izazovan period, ali eto, vidjet cemo. Imam 27 godina tako da ako budem i u proljetnicama 2025 nije mi bed 
    Mom meni je mali prva 2 mjeseca isao spavati najcesce iza ponoci. Onda je s 3 mjeseca to pomaknuo i ide spavati izmedu 20 i 22, ovisno o prethodnim spavancima.
    Mateja95 sretno i javi nam stanje!  Ja sam isto rodila u Zadru, bez epiduralne i porod i osoblje su mi bili top. Inace sam osoba koja place od boli kad je netko ustipne  Mozes ti to 💪

Baby P 03/21 💙

Emmie
    26. Srpanj 2021. 11:22

Kad sam rodila malenu doktorica koja mi je radila carski rez je rekla da hitno uzimam kontracepciju jer su mi reproduktivni organi kao u cure i da mogu pako ostati trudna😆 Ja mislim da sam već pisala o tome. Bojala sam se da su mi jaja već stara, ali čitala sam na pouzdanoj stranici da kvaliteta i broj jaja kod žena sa PCOS može biti bolja? Kad sam bila u dvadesetima nisam mogla zatrudniti...sada u četrdesetima je izgleda puno lakše. Koja ironija! Vidjet ćemo! Vidim da imam potpuni gubitak pamćenja što se tiče bilo kakvih trudničkih tegoba.🤦🏻‍♀️

• MissGraz
    26. Srpanj 2021. 11:52

Pupetta, nisi jedina. Slicno razmisljam kao ti, ako ne i isto. 
    Mame cije bebe “lose” spavaju, kod nas to izgleda ovako - negdje od 8 do 10 je nemiran san dok ne utvrdi, onda mirno spava do ponoc ili cca 2h kako-kad i onda krece bacanje, okretanje, meskoljenje, lupanje rukama, nogama, itd… sve to radi u snu, a ako ju pustim dovoljno dugo da to radi bez da ju “uninam” onda se probudi placuci… a kad ju umirim, to maksimalno traje 10-15min i krece iznova bacanje, vrtnja i tako u krug… nocima ne spavam, jer sam non stop nad njom. Jedino sto joj dozvolim da zaspi na meni i ja tako legnem/sjednem u neki polozaj i tako odspava uru maksimalno. Ali strah me da se na to ne navikne i onda sam tek u problemu. Imate li predodzbu zasto je to? Evo ja vise nisam pametna… jesu li zubi, je li probava, je li premorenost, je li prenaspavanost, sta je pod Bogom milim ja ne znam… samo znam nastavili se ovo da cu poludit. Ona doslovno kao da se tuce s nekim u krevetu po noci. 

Jagodica125
    26. Srpanj 2021. 11:55

Cure pomagajte, znaci mali mi je prekriven ugrizima komaraca 😤 prebrisala sam ga, svaki ubod namazala onim kamagelok sto smiju bebice. Jel ima kaj protiv komaraca da nije stetno za male? Stekeri? Lavanda? Ocajna sam, oooocajnaaa 😭

Jagodica125
    26. Srpanj 2021. 11:57

MissGraz moj mali spava vikendom losije, znas zasto? Jer je sav radni narod doma, u kuci, ima nas puna kuca, nemiran je totalno, sve plitko spava, placljiv. Eto nas danas doma solo sa bakom, vec 2. spavanac u toku, super volje, nije isto dijete ko' jucer 🤷‍♀️

Jagodica125
    26. Srpanj 2021. 12:04

pupetta

Jos jedna beba - jesam li ja jedina nemajka koja trenutno ne vidi taj scenarij… Strasno mi fali 2 minute za sebe, ne stignem se posvetiti nicemu sto me inace veseli. Imam osjecaj da sam samo mama i nista drugo u zivotu. Mali mi je stvarno dobar, zahvalna sam sto nije placljiv, ali u zadnje vrijeme je uspavljivanje nocna mora i dosta njurga pa je miran samo kad ga konstantno animiram. Nista mi nije problem, ali nakon nekon vremena trebam predah. Mislim se da je on drugo dijete da bi bio nered jer bi bio nikakav da ja ne skacem oko njega 24 sata. Oduvijek zelim dvoje djece, ali sad se premisljam. Znam da je ovo izazovan period, ali eto, vidjet cemo. 

Potpis na sve, ovo kao da sam ja pisala ✍ ne planiram imati vise djece, totalno sam one and done, sad kad dragi i ja imamo odnose, koristimo zastitu i uvijek poslije odnosa pitam "jel puko'?" (Kondom, jel🤣), cak mislim da malo pretjerujen s tim, ali zaista moram pazit. Mislim citavo vrijeme na svoju psih dijagnozu, malisa je bas onoliko koliko mogu i zelim hendlat, sve vise bi ja mogla roditi, ali ne i zbrinuti🤷‍♀️ meni je moj mmali ostvarenje sna, potpuna sam uz njega 🥰

• MissGraz
    26. Srpanj 2021. 12:05

Jagodice, sa dnevnim spavanjem nemamo problema. Ne smeta joj ni buka, ni nista, spava i ne mrda. Noc je ta koja nas izludjuje. A i same smo doma vecinu vremena, nema neke buke, pogotovo navecer kad ide na spavanje… 

Jagodica125
    26. Srpanj 2021. 12:16

Skolska knjiga bi nasoj grupi mogla komotno dat neki popust za iducu kupovinu, koliko smo im digli prodaju ovim slikovnicama 🤣 inate pravo, kokos je hit!🤣
    .
    Bas su vam bebaci preslatki🥰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.