Lonmi Cestitam od 💜 aaawwwww jaoooo sad sam se sjetila kako smo sve skupa krenule s plusevima bas je bilo nam lipo 😂😂😂😂…a da se mi okupimo opet na istom mjestu ha ☺️🤔😀
Ugl ne brini nista meni je 15 mj razlike izmedu starijih dvoje ova trudnoca ce ti proletiti prebrzo jer imas curicu s kojom si okupirana ,ja sam isto nosila svoju do zadnjeg dana i dizala i setala i sve radila..Tocno znam o cemu vec razmisljas jer sam i na najvise strahovala od odvajanja od malene dok idem roditi ali ti sve tako brzo prode znas i sama i onda prvi mjesec dva je malo zeznuto ok je novorodjence bas bas sitno jer oboje traze paznju ali posli je ludiloo budu bff ..sve dijele,igraju se,nikad im
nece biti dosadno..Neka sve bude u redu ,izvjestavaj nas cesto..Nostalgija me neka puca☺️🙈💜
MareiKate držite se i nadam se da će brzo ozdravit .Jao Dora, baš užas, stvarno su mi grozni takvi ljudi. Mogla se bar normalno nać s tobom, objasnit, i na kraju krajeva reć prije. Jer onda možeš ranije krenuti s traženjem novog posla. Srećom već imaš u planu, ali da si računala na ovaj posao to bi stvarno bilo grozno. I zar nije po zakonu da ti ne smije dat otkaz 15 dana nakon povratka na posao? I što s godišnjim? Imaš li pravo tražiti da ti plati? Mislim ja joj isto ne bi sporazumni sigurno potpisala, zašto joj izlazit u susret kad se ponijela baš ružno.
Dora još mi je nešto palo na pamet, jesi provjerila je li to sto posto da ti ne mora platiti godišnji? Jer na stranici ministarstva rada je mišljenje kako se isplaćuje iznos koji si primala dok si radila. U tom slučaju bi ti trebala isplatiti i stari i razmjerni dio novog. Ne znam ko je odgovoran za to i gdje se može dobiti sto posto točna informacija. Iznervirala me ta tvoja šefica pa guglam okolo, iako ja srećom nemam taj problem
Dorajoš mi je nešto palo na pamet, jesi provjerila je li to sto posto da ti ne mora platiti godišnji? Jer na stranici ministarstva rada je mišljenje kako se isplaćuje iznos koji si primala dok si radila. U tom slučaju bi ti trebala isplatiti i stari i razmjerni dio novog. Ne znam ko je odgovoran za to i gdje se može dobiti sto posto točna informacija. Iznervirala me ta tvoja šefica pa guglam okolo, iako ja srećom nemam taj problem
😂😂😂 srce si 😍😍 mi jesmo Knjigovodstvo,platit ce minimalne doprinose,potpisah joj online Aneks 4 h do 1.5..trebala bi ona svašta,al nek je voda nosi 😶 sjetit ce se ona mene kaj sam joj sve radila kad nebu stigla 🤣 ja se nje nebum hahaha...prijavila bi ju da mi nije dala 4mj stari godišnji,zna ona to,a ovak,nek joj je sa srećom 🤗 imam svoju curu sad,novi posel,ne blizu starog 😂 ,svi zdravi i šišamo u nove pobjede😘😘😘😘 jel tak?
Lomni - koja lijepa vijest, cestitam i da bude sto laksa!
.
Ja samo navratila da vas pozdravim.
Mare i Kate - sto brzi oporavak zelim, mis mali.
Ja dobila mengu, eto godinu dana nisam imala.
Curici slavimo rodendan sljedeci tjedan kad tata dode. Upravo se spreman u nabavku ukrasa.
Ugodan vikend svima 😘
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Lonmi taman je prestala dojiti ja dobila
Mengu i ostala trudna 🙈😂😂
Ja se borim svaki dan da joj nekako uvedem bocicu, ali to je nemoguce. Vristi, baca ju na pod. Nece piti ad ni iz case, salice.
Nemam nista protiv dojenja u trudnoci, ali ipak radije bi malo smanjila iz preventive. Nemam skoro nikog da je dojio u trudnoci da bi se posavjetovala.
.
Cure jel njoj sad vise potrebno toliko mlijeka kroz dan, nezz sta kazu, 500 ml? Za mj dana ce 1 god napuniti.
U slucaju da moram prestati dojiti, a ad nece.
Nije ljubitelj mlijecnih proizvoda, tesko mi je i kroz jogurt/sir nadoknaditi jer cim ih stavim u kasicu il nudim same ona odbija jesti.
Ne cudi me, ni ja nisam ljubitelj 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji