Valkris ajde vidjeti cu s doktoricom sta mogu rjesiti oko bolovanja/komplikacija, ako mogu dobiti platne liste i ne pojaviti se na poslu to bi bilo super 😂
Stari go koristim do sredine lipnja, onda bi mogla dalje cijeli novi i jos neko bolovanje? 24 dana imam starog i novog godisnjeg.
Hvala cure ❤️
Ako si na godišnjem tebi uredno dolazi platna lista i prema tome se računa prosjek. Kod nas se može cijeli novi godišnji iskoristit, treba vidjeti s poslodavcem.. A bolovanje možeš tražiti i dr opće prakse jer te boli uho. Koristiš cijeli novi godišnji do skoro kraja 7.mjeseca,onda tjedan dana bolovanja i od 1. 8.komplikacije. 🙈🙈🙈Naravno, to sve ovisi o poslodavcu isto, kako da koristiti godišnje..
Dora, nažalost pripremi se da će biti sad često smrkava..
Mame, koje cetkice koristite za klince i kad ste krenule sa pranjem zubica? Neki kazu sa godinu dana, neki cim izraste prvi zubic. Jesam ja sad nemajka jer mi jos ne peremo zube? 🤷🤷🤔😥😁
😂😂 nasa četkica je cuprinox,peremo vodom od prvih zubica,prije toga sa,mokrom gazom na moj prst,sad sa prvom god uveli i kaladont jer imamo i 12 zuba i jede sve i svasta 🤣🤣 kreni mila,dobro je 😘😘😘😘
Mame, koje cetkice koristite za klince i kad ste krenule sa pranjem zubica? Neki kazu sa godinu dana, neki cim izraste prvi zubic. Jesam ja sad nemajka jer mi jos ne peremo zube? 🤷🤷🤔😥😁😂😂 nasa četkica je cuprinox,peremo vodom od prvih zubica,prije toga sa,mokrom gazom na moj prst,sad sa prvom god uveli i kaladont jer imamo i 12 zuba i jede sve i svasta 🤣🤣 kreni mila,dobro je 😘😘😘😘
Dobro, znaci samo sam mj dana grijesila, tek sa 9mj mu je orvi izbio 😂😂😂
Mame, koje cetkice koristite za klince i kad ste krenule sa pranjem zubica? Neki kazu sa godinu dana, neki cim izraste prvi zubic. Jesam ja sad nemajka jer mi jos ne peremo zube? 🤷🤷🤔😥😁😂😂 nasa četkica je cuprinox,peremo vodom od prvih zubica,prije toga sa,mokrom gazom na moj prst,sad sa prvom god uveli i kaladont jer imamo i 12 zuba i jede sve i svasta 🤣🤣 kreni mila,dobro je 😘😘😘😘Dobro, znaci samo sam mj dana grijesila, tek sa 9mj mu je orvi izbio 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ajme Dora 🙄 jesi to ikako očekivala? Imaš backup plan?
Meni je GO počeo 5.3. od svih planova koje sam imala - ništa. Mališa mi ima upalu pluća 😑
Netko nam je trudan 😇 čestitke!!
Nisam očekivala al mi bilo čudno kaj mi se nitko ne javlja na telefon kad sam ih zvala 😂😂
Ajme ribica,pluća,držite se,mazite se😍😍
Ajme Dorazao mi je, nadam se da imas neki drugi posao na vidiku🤞🤞
MareiKate uf, upala pluca. 🤞🤞 da sto prije prode
😂😂 imam backup,al to sefica neće znat,rekla sam joj da mi da ko tehnološki da ću se kao na burzu prijavit,ona nemože onda 6 mj nikog prijavit na moje mjesto,to je pristala al ja idem i na bolje plaćeno mjesto 🤓 samo mi bilo čudno žena od 70 god,da se to rijesava prek poruka a kao ona nije takva 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji