Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama

Broj poruka: 1260

Prijavi adminu

Ajme ja obavila prvo šišanje s mj dana, imao je kosu preko uha i iza dugacko. Šiša 
    se svaki mj. I sad mu je to fora

kety992

Broj poruka: 1164

Prijavi adminu

Ivančica izaberi salon di imaju tak za malu djecu..ima ih tu u blizini barem 2 😊 uzmes omiljene igracke..ne plisane naravno...i vjerujem da ce proc ok...imaju oni autice tamo i svasta nesto...tete fizerke su bas super s njima 😊 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

blossom

Broj poruka: 390

Prijavi adminu

Evo i mene napokon da se javim 👋 pratila sam koliko sam stigla, ali vremena za pisat nikak ulovit
    Svim bebacima koji su vec proslavili 1 rockas zelim sve najbolje i saljem puse 💞
    Vidim da bebice napreduju i bas mi je drago 🥰
    Kod nas je sve ok, voli papat, sve vise odbija da ju ja hranim zlicom, ruke su zakon i nakon toga po glavi i licu...tak da se svako malo peremo...ali neka njoj je to zabavno
    Vodu pije ali ne koliko bi trebala...nadam se da ce krenut i sa tim
    Uspavljivanje samo nosanje i cica pali i to trajeeee...dok kod bake naravno zaspe samo sa mazenjem u trenu 😅 nocu sisa sto puta, stalno se budi
    Kakanje i vjetrovi su nam muka, bas ju to muci 😔
    Malo fali da prohoda tako da ju imam na oku stalno 🤸‍♀️ cesto na prste se dize i to ispravljamo
    Ja sam kronicno neispavana, nisam od poroda sklopila vise od 3 sata u komadu, ali to tak valjda treba biti...kile su mi ko i kod Kety u minusu...Kety pusa miseku i da sto prije prode rota
    Produzen mi dopust na jos 1 god. mogla sam uzet i SRV ali ista je naknada pa cu na dopust, a radit cu ovako a naplatit kad prode godina...Ivancice ti nisi trazila da ti produze? Idete jos na vjezbice?
    Da ne idem poimence da nekog ne preskocim, puse svima nadam se da ste dobro, hvala vam sto se sjetite nas padobranca 😘

• Tea2807

Broj poruka: 582

Prijavi adminu

kety992

Ivančica izaberi salon di imaju tak za malu djecu..ima ih tu u blizini barem 2 😊 uzmes omiljene igracke..ne plisane naravno…i vjerujem da ce proc ok…imaju oni autice tamo i svasta nesto…tete fizerke su bas super s njima 😊

Ja planiram odvesti Bruncija na tresnjevacki plac, bas je salon samo za klince, sjede u auticu dok ih sisaju i znaju sa klincima, 50kn je sisanje

blossom

Prijavi adminu

Ivancica90

Šišanje - jel neko obavio prvo šišanje? Tips & tricks? Sve me strah kak će to izgledat jer je fakat preaktivan, a već mu polako naprijed ide u oči, a muž šizi na loknice straga kako izgleda ko curica

Ajme loknice...meni je to preslatko, nemoj sisati 😉A skrolanje po mobu 😆 ja se iznenadila kak ona to zna...sam sam muza pogledala, tata ju naucio hahaha...on njoj kad me nema u blizini da mob, a ja sizim...

kety992

Prijavi adminu

Tea2807

kety992

Ivančica izaberi salon di imaju tak za malu djecu..ima ih tu u blizini barem 2 😊 uzmes omiljene igracke..ne plisane naravno…i vjerujem da ce proc ok…imaju oni autice tamo i svasta nesto…tete fizerke su bas super s njima 😊
    Ja planiram odvesti Bruncija na tresnjevacki plac, bas je salon samo za klince, sjede u auticu dok ih sisaju i znaju sa klincima, 50kn je sisanje

Daaa...moj stariji je obozavao autice...sad je velik pa bi jos..al ne moze vise 🙈🙈 

kety992

Prijavi adminu

Blossom ❣😘 
    Žene drage moji svi imaju rotu...😔😔 jos ja nisam pala...da jesam nezz ko bi se brinuo o njima🥺 temp...proljev,povracanje...evo M jos uvijek grozan proljev/grcevi...uzas...danas mu je 4.dan 🤮🤯 
    Želim sunce vise i lijepo vrijeme i da skinem ove bolestine s vrata...luda sam vec 😪 

blossom

Prijavi adminu

TheThina mislila na tebe i vidim nisam napisala...cestitam na trudnoci 🥰 neka sve bude kako se kaze skolski 🙂
    Netko je napisao da sad vidi plus da bi se "bacili kroz prozor" i ja sam ta 😅🤣 ma da i bude ja obavim do poroda, oporavak i muz nek onda ide na porodiljni 🤣
    Katy drzim srecice da tebe zaobide, ekipi sto skoriji oporavak
    MareiKate di si ti? Kako su tvoji?

Petra982

Broj poruka: 1904

Prijavi adminu

avama

Ajme ja obavila prvo šišanje s mj dana, imao je kosu preko uha i iza dugacko. Šiša
    se svaki mj. I sad mu je to fora

Ja ne mogu nokte odrezati, kamoli da kosu da... 
    Kety...ajme ajme! Držim 🤞 da te zaobiđe!
    Ja s mojim nisam ništa radila posebno, sve je samostalno, sjeo, stao, čučnuo... Samo čekam prvi korak kako se okuražio zadnje vrijeme.

• Dora2021

Broj poruka: 695

Prijavi adminu

Kety-uf,znam kako ti je,vidjela sam kako to izgleda,drz se!!!! 
    Mamice,mojoj su izašle četvorke,sve,a od kad se mucimo sa tim zubakima nos joj zvuči ko zaštopan,kad doji i kad leži,al u dubokom snu ništa,špricam i usisavam al ništa ne izađe..kaj je to normalno? 🤷🏼 joooj,da bar ja mogu jos roditi 😍😍 ovak krecemo u jaslice za 11 dana,falit ce mi dite moje 😂😍😔

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.