Evo me s pregleda. Idemo u prirodni ciklus kaže doktorica i ona preferira ako je ciklus uredan. 8dc pregled opet, pa ćemo pratiti ovulaciju. Uvešće mi prolutex nakon transfera, takođe je rekla oko 16.5. da će vjv biti kako sam i pretpostavila. Malo mi je lakše sad kad smo dogovorili prirodni, samo neka nema dodatnih hormona
Super vijesti! Sad cekamo FET i navijamo 🥰
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije, MTHFR
02/26 HSG ✅
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
🏥CITO
03/26 IUI Klomifen - nema odgovora na terapiju ✖️
04/26 IUI Femara - beta ✖️
05/26 IUI Femara⏳
Supeeeer, drago mi je da si i ti u prirodnom. Ako baš ne moraju hormoni u nas, bolje ne
👩 34, endometriom na jajniku, PCOS; amh 24
👨 35, oligoasthenoteratozoospermia
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ⏳️
Super 🤞ovo mi se cini kao najbolja opcija za tebe 😊 sta manje lijekova to bolje,jesi uzbudena? 😁
Sad jesam, sad se sve približilo i postalo stvarno idemo u to nema odustajanja. Kao da sam prije uopće i pomišljala odustati 😅. Ali mi je sve sad nekako blizu i shvatam da će se moja trudnoća možda računati od juče i da je ovo zadnja menstruacija za ovu god 🥳
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
🧬7/25 DFI 44% ➡️ 2/26 DFI 26%
Pokušavamo od 11/24
1. IVF 3/26 - 14🥚, 2❄️ - freeze all
5/26 FET ⏳
Priblizilo se i to 🤗 nek nam bude svima uspjesno ovaj put ❤️
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
HSG, OGTT, histeroskopija ✅
Mutacije PAI 4g/4g homozigot i MTHFR heterozigot
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
06.05. pregled uzv folikulometrija + konzultacije jer je novi doktor i odmah dogovor za dalje, jer smo oboje rekli da IUI radimo samo da ne prode ciklus bezveze.
Terapija krece vec sutra 🤞🏻
Sretno draga 😁 to je tako blizu 💪 Znaci pretpostavljam da ide operacija sad nakon 2.inseminacije ukoliko ne uspije?
Ja sam poslala jutros mail u dvije poliklinike u ZG koje rade preko HZZO,u IVF je sve popunjeno do kraja godine,a Betaplus mogu odraditi konzultacije jer sad upisuju termine za 7 mj preko hzzo. Konzultacije su 110 eur kod njih. Mia u Rijeci mislim da nije preko zdravstvenog. Pa sad razmisljam da li otic u Zg ili da ipak odem u KBC Rijeka jer mi je blize..
Hvala ti ❤️
Takav je plan, ali on ce sve nalaze ponovno pregledati pa cemo vidit.
Super sta Beta+ ima jos mjesta, ali da zasto nebi pokusala u KBC RI, ovako imas duplo manje voznje ako ne i vise od tog. Vidim da na potpomognutoj ima dosta cura tamo.
02/26 HSG ✅
🏥CITO
05/26 IUI Femara⏳
Drzim fige za iui i da oko 1.6. imamo barem 4 nova plusa tu 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
HSG, OGTT, histeroskopija ✅
Mutacije PAI 4g/4g homozigot i MTHFR heterozigot
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
Daaaa, sve 4 skupa u postupku 🤞🏻🍀🥰
02/26 HSG ✅
🏥CITO
05/26 IUI Femara⏳
Odličnoo, nadam se da će ti ovaj dr više odgovarati. I da je ova uspješna 🍀
Nina super je to za Beta+ 7mj nije daleko, ali se svakako raspitaj i u Rijeci. Folikulometrije idu svaki drugi dan pa se računaj s tim, kad je aspiracija mora i partner s tobom. Ti traži sve info okolo prije nego odlučiš. Držim fige da ti jedini put ove godine ipak bude godišnji sa trbuščićem 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Odlucila sam nista ugovarati,ni konzultacije za ivf dok ne uradim hsg. Nakon toga vidjeti cu sta kaze doktorica za inseminacije,mozda nece imati ni smisla ako nisu prohodni jajovodi. Kad ugovorim inseminaciju razmisljat cu o ivf,idem korak po korak. Sad prvo čekam m 😁 19 dc,za koji dan ocekujem grcice vec..
purko, ajde super, bar nema nikakvog praznog hoda, to čekanje bude baš teško :D. Držim fige da će ova iui biti dobitna i da nećeš morati ništa dalje istraživati i poduzimati ❤️
Nina, mislim da je to ok, korak po korak, možda ivf uopće ne bude potreban. Ako što pomaže, prijateljica iz Pule je išla u Rijeku i ona ih recimo ne preporučuje, išla je dalje u Zagreb. Ali puno nas je, puno situacija, svatko ima svoju neku priču i zavrzlamu... baš je sve individualno
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ⏳️
Nadovezala bih se na rinoladu u vezi recenzija.. svi će hvalit kliniku gdje je uspjelo i neće hvalit onu gdje nije. I za svaku imaš pozitivnih i negativnih bitno je da odeš i vidiš kako ti sjedaju doktori mislim da je to najbitnije od svega. Da ne izađeš s upitnikom iznad glave već da objasne i razjasne sve nedoumice jer u ivome zaista nema glupih pitanja.
Za KBC Rijeka sam jedino vidjela da se svi žale jer vadiš betu nakon cca 20 dana dok je u drugim klinikama praksa 15 dana max nakon transfera
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Makar vjerujem da je pristup drugaciji u poliklinikama koje rade osim preko hzzo i privatno, sigurna sam da bolje objasne i da drugacije odnose prema pacijentima. U bolnicama imam osjecaj da si im samo broj,moras ih vuc za rukav..takva su moja iskustva ali treba probat s obzirom da mi je Rijeka blize barem cu probat prvo tamo vjerojatno. A za betu neznam,zar ne mogu to izvaditi kad god ja zelim?
Moon, ma to sigurno, ne volim se baviti preporukama, odnosno ovdje anti preporukom, i dvojila sam dal da napišem al eto, jesam, čisto kao neko polu mišljenje ako je dvojba Zagreb ili Rijeka. Mislim da je njoj smetalo sto su umanjivali težinu dijagnoze zbog čega je potrošila, po njoj, nepotrebno puno vremena i na kraju za ništa. Ali, velim, sve je to baš jako individualno, što pacijent želi i misli, kako doktor pristupa, međusobni odnosi, dijagnoze... najbolje je ako se može, vidit iz prve ruke i odlučiti
FET 5/26 ⏳️
Nina tehnički možeš privatno niko ti ne može zabraniti. Ali onda hipotetički nazoveš i kažeš da je negativna i oni neće da se prekine terapija nego da se beta izvadi tad kad su rekli i tek ako je tad negativna možeš prestat s terapijom. To ti produži ciklus i smor je kada znaš da nisi trudna a koristiš terapiju, kad saznaš negativnu betu samo želiš dobiti da ideš dalje. To se dogodilo jednoj curi s potpomognute skoro
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Rinolada ma neka si napisala ja sam uvijek za da pročitam što više iskustava ali je u podsvjesti ono da smo svi individue i ne odgovara nam isti pristup, nemamo ni iste dijagnoze. Uostalom nemaju ni svi mogućnosti ići privatno nažalost pa je sužen izbor. Moja prva objava na potpomognutoj je bila ima li ko iskustva sa klinikom u koju ja idem 😂
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Moon, slažem se skroz. I ovo što si napisala, kriterij uspješnosti je neki ono ultimativni kriterij, ali ova ivf priča je toliko kompleksna i slojevita i teška, toliko je faktora koje mi laici uopće možemo pojmiti, i teško se netko može odvojiti od toga i biti skroz objektivan.
FET 5/26 ⏳️
02/26 HSG ✅
🏥CITO
05/26 IUI Femara⏳
Lemzio nista nam se ne javljas, jesi li ponavljala test, vadila betu?
Dobro jutro Purko, hvala ti što pitaš 💜pratim vas u tišini ne želim se puno nametat jer znam da nije tema za to.
Betu još nisam vadila, danas mi je 12DPO ali svaki dan se testiram ujutro s ovim kućnim trakicama i pratim linije lijepo tamne. Ali isto čekam da “zakasni” menga i da izvadim betu pa cu biti sigurnija, ovako mi je još ovo sve nestvarno.. Sve čekam kad ću se probuditi iz sna
Vidjela sam tvoj plan i samo ću reći da je meni operacija očito donijela nešto dobro, ako se išta i dogodi, barem znam da mogu ostati trudna.
Iskreno se nadam da ti to uopće neće trebati i da ćeš već idući mjesec ugledati svoj plusić. A ako ipak dođe do toga, neka ti moj primjer bude nešto pozitivno 😊
Ma predivno!
Samo se ti nama javi, mi se volimo radovat nasim borilicama. Navijam za lijepu betu 🥳❤️🍀
02/26 HSG ✅
🏥CITO
05/26 IUI Femara⏳
02/26 HSG ✅
🏥CITO
05/26 IUI Femara⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji