Lovci na ovulaciju (LH trakice) - 8. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anabela34
    [UREĐENO] 05. Kolovoz 2026. 20:56

Što mislite kad najranije mogu napraviti test ako je ovulacija bila 26.-27. srpnja ? Znam da je najsigurnije 2 tjedna nakon toga , ali obzirom da sam ja užasno nestrpljiva , zanima me kad postoji šansa da se možda nešto vidi ako dođe do trudnoće ? Imam one najosjetljivije testove .
    U prvoj trudnoći je bila baš dosta debela i jasna druga crtica 11. dan nakon ovulacije 

[OBRISANO] 02. Kolovoz 2026. 15:41
    Frida13
    03. Kolovoz 2026. 10:45

Ako ti je u prijašnjoj trudnoći bila tako rano crtica možeš probati opet od 11. dana, znam da se nekim ženama vidi već i na 10 dana nakon ovulacije.
    Meni je porast bete spor, bar sudeći po prijašnjim trudnoćama kad sam pozitivan test dobila tek nekoliko dana nakon ta 2 tjedna poslije ovulacije pa se ni ne pokušavam testirati tako rano.

3/23🩷

pokušaji za 2. sreću od 3/25

6/25 - vanmaternična 💔
    5/26 - spontani 💔

Anabela34
    03. Kolovoz 2026. 13:44

Pričekat ću još nekoliko dana , pa ću se probat testirati. 

Meni je zapravo problem ostvariti ovulaciju , ali prošla dva puta sam zapravo ostala trudna iz prve čim sam uhvatila prvu ovulaciju .  Sad nemam baš nikakav predosjećaj da bi i ovaj put tako moglo biti trudnoće , ali nikad se ne zna. Vidjela sam da si dobila menstruaciju Frida , žao mi je 😔

Lucka26
    05. Kolovoz 2026. 18:07

Pozdrav,
    Ja sam nova i jos uvijek se ne znam koristiti forumom. 
    Ja i buduci muz radimo na bebi 5. ciklus. Lh trakice za pracenje ovulacije sam pocela koristiti ovaj mjesec i nisam sigurna citam li dobro. Naime test sam radila 29.7., 30. I 31. 29. Je testna linija bila mrvicu blaza od kontrolne, 30. I 31. Je bila vidno slabija od kontrolne. Danas sam ponovno testirala iz znatizelje jer sam procitala da lh trakice mogu ppkazati trudnocu tj ako je lh pozitivan nakon ovulacije da cesto i test za trudnocu bude pozitivan. I tako sam se ja odlucila iz znatizelje tesirati danas i danas su obje crtice blaze ali jednake boje. Ima li netka od vas ovakvo iskustvo i sto bi to moglo znaciti?

Unaprijed hvala na odgovorima ❤️

[OBRISANO] 05. Kolovoz 2026. 18:55
    Lucka26
    05. Kolovoz 2026. 19:14

Hvala na odgovoru!
    Imam neredovite cikluse i zbog toga sam se odlucila pratiti ovulaciju. Ovaj mjesec sam moguce krenula kasno testirati s obzirom da je 29. Testna linija bila jaka ali ipak mrvicu blaza od kontrolne i blijedila je iduce dane. Uz tih razloga mi je tesko predvidjeti menstruaciju odnosno znati kada ju mogu ocekivati.

purko19
    05. Kolovoz 2026. 19:16

Draga Lucka, mozda ti je tek ovo LH peak pravi i mozda ovulacija kasni, tako da savjet je imajte odnose danas i sutra.
    Kontrolna ti mora biti jaca ili jednako tamna od teste da bi potvrdila dolazak ovulacije. 
    Inace nemoj LH trakicu koristiti za provjeru trudnoce, nego test za trudnocu.

👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
    Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
    🧔🏻‍♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
    💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
    🏥CITO 2 x IUI✖️
    1. IVF 05/26 ✖️ - nema oplodenih js
    2. IVF 07/26 🐞 🌈 💉 Gonal 150-225, Orgalutran, Decapeptyl, Dostinex

[OBRISANO] 05. Kolovoz 2026. 19:17
    Moon
    05. Kolovoz 2026. 19:22

Lucka LH hormon je uvijek prisutan u tijelu samim tim ćeš na lh testu uvijek imati obje crtice. Lh peak je kada je testna tamnija ili iste boje kao kontrolna i to znači da ovulacija nastupa u narednih 12-36h. To što kažeš za trudnoću je moguće jer lh i hcg imaju sličnu strukturu ali nije pouzdano. Najbolje da uzmeš hcg test ako sumnjaš na trudnoću a lh trakicama pratiš isključivo ovulaciju. Nadam se da sam pomogla i sretno 🍀

👩🏻‍🦱 -27, endometrioza, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
    🧔🏻‍♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
    🧬 DFI 26%
    3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
    5/26 FET - prirodni, nema ovulacije ✖️
    6/26 FET - prirodni+ovitrelle, nema ovulacije ✖️
    7/26 FET ✖️
    9/26 FET ⏳🦄

Lucka26
    05. Kolovoz 2026. 20:38

Hvala vam na odgovorima ❤️
    Zadnji ciklus je trajao samo 25 dana i bas me iznenadila menstruacija. Zbog toga sam mislila da ovulacija oko 28.7. Ima smisla, medutim zbog mojih neredovitih ciklusa zaista je ave moguce.

Lucka26
    05. Kolovoz 2026. 20:56

Zaboravila sam napisati vezano za zadnji komentar, posljednja menstruacija bila je od 13. Do 18.7.  A prije toga od 18. Do 23.6. Dakle plodni dani bili su odmah iza te menstruacijw u lipnju.

• Anabela34
    [OBRISANO] 03. Kolovoz 2026. 13:43
  • jasper1010
    05. Kolovoz 2026. 04:20

Buy real passports[WhatsApp: +12135853396], driver's licenses, ID cards, Visas

We specialize in helping you to get high-quality biometric documents,

registered PASSPORT, DRIVING LICENSE, ID CARD, VISA, SSN, TOEFL, IELTS, IDP, ESOL,

GMAT CELTA/DELTA, DEGREE, DIPLOMAS & other English Language Certificates[ Whats App:+12135853396]

https://visaandpassportgo.com

!!!!!!!!!! Basic Contact Information Below!!!!!!!!!!

Phone Number Call/Text:……….:+12135853396]

Telegram: @Authenticpaper

WeChat ID: liuluna2244

Email.specialdocuments350@gmail.com

[WhatsApp: +12135853396]

https://procurrencyland.com/product-category/buy-a-real-passport-online/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI