Što mislite kad najranije mogu napraviti test ako je ovulacija bila 26.-27. srpnja ? Znam da je najsigurnije 2 tjedna nakon toga , ali obzirom da sam ja užasno nestrpljiva , zanima me kad postoji šansa da se možda nešto vidi ako dođe do trudnoće ? Imam one najosjetljivije testove .
U prvoj trudnoći je bila baš dosta debela i jasna druga crtica 11. dan nakon ovulacije
Ako ti je u prijašnjoj trudnoći bila tako rano crtica možeš probati opet od 11. dana, znam da se nekim ženama vidi već i na 10 dana nakon ovulacije.
Meni je porast bete spor, bar sudeći po prijašnjim trudnoćama kad sam pozitivan test dobila tek nekoliko dana nakon ta 2 tjedna poslije ovulacije pa se ni ne pokušavam testirati tako rano.
3/23🩷
pokušaji za 2. sreću od 3/25
6/25 - vanmaternična 💔
5/26 - spontani 💔
Pričekat ću još nekoliko dana , pa ću se probat testirati.
Meni je zapravo problem ostvariti ovulaciju , ali prošla dva puta sam zapravo ostala trudna iz prve čim sam uhvatila prvu ovulaciju . Sad nemam baš nikakav predosjećaj da bi i ovaj put tako moglo biti trudnoće , ali nikad se ne zna. Vidjela sam da si dobila menstruaciju Frida , žao mi je 😔
Pozdrav,
Ja sam nova i jos uvijek se ne znam koristiti forumom.
Ja i buduci muz radimo na bebi 5. ciklus. Lh trakice za pracenje ovulacije sam pocela koristiti ovaj mjesec i nisam sigurna citam li dobro. Naime test sam radila 29.7., 30. I 31. 29. Je testna linija bila mrvicu blaza od kontrolne, 30. I 31. Je bila vidno slabija od kontrolne. Danas sam ponovno testirala iz znatizelje jer sam procitala da lh trakice mogu ppkazati trudnocu tj ako je lh pozitivan nakon ovulacije da cesto i test za trudnocu bude pozitivan. I tako sam se ja odlucila iz znatizelje tesirati danas i danas su obje crtice blaze ali jednake boje. Ima li netka od vas ovakvo iskustvo i sto bi to moglo znaciti?
Unaprijed hvala na odgovorima ❤️
Hvala na odgovoru!
Imam neredovite cikluse i zbog toga sam se odlucila pratiti ovulaciju. Ovaj mjesec sam moguce krenula kasno testirati s obzirom da je 29. Testna linija bila jaka ali ipak mrvicu blaza od kontrolne i blijedila je iduce dane. Uz tih razloga mi je tesko predvidjeti menstruaciju odnosno znati kada ju mogu ocekivati.
Draga Lucka, mozda ti je tek ovo LH peak pravi i mozda ovulacija kasni, tako da savjet je imajte odnose danas i sutra.
Kontrolna ti mora biti jaca ili jednako tamna od teste da bi potvrdila dolazak ovulacije.
Inace nemoj LH trakicu koristiti za provjeru trudnoce, nego test za trudnocu.
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️ - nema oplodenih js
2. IVF 07/26 🐞 🌈 💉 Gonal 150-225, Orgalutran, Decapeptyl, Dostinex
Lucka LH hormon je uvijek prisutan u tijelu samim tim ćeš na lh testu uvijek imati obje crtice. Lh peak je kada je testna tamnija ili iste boje kao kontrolna i to znači da ovulacija nastupa u narednih 12-36h. To što kažeš za trudnoću je moguće jer lh i hcg imaju sličnu strukturu ali nije pouzdano. Najbolje da uzmeš hcg test ako sumnjaš na trudnoću a lh trakicama pratiš isključivo ovulaciju. Nadam se da sam pomogla i sretno 🍀
👩🏻🦱 -27, endometrioza, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
🧬 DFI 26%
3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
5/26 FET - prirodni, nema ovulacije ✖️
6/26 FET - prirodni+ovitrelle, nema ovulacije ✖️
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Hvala vam na odgovorima ❤️
Zadnji ciklus je trajao samo 25 dana i bas me iznenadila menstruacija. Zbog toga sam mislila da ovulacija oko 28.7. Ima smisla, medutim zbog mojih neredovitih ciklusa zaista je ave moguce.
Zaboravila sam napisati vezano za zadnji komentar, posljednja menstruacija bila je od 13. Do 18.7. A prije toga od 18. Do 23.6. Dakle plodni dani bili su odmah iza te menstruacijw u lipnju.
Buy real passports[WhatsApp: +12135853396], driver's licenses, ID cards, Visas
We specialize in helping you to get high-quality biometric documents,
registered PASSPORT, DRIVING LICENSE, ID CARD, VISA, SSN, TOEFL, IELTS, IDP, ESOL,
GMAT CELTA/DELTA, DEGREE, DIPLOMAS & other English Language Certificates[ Whats App:+12135853396]
https://visaandpassportgo.com
!!!!!!!!!! Basic Contact Information Below!!!!!!!!!!
Phone Number Call/Text:……….:+12135853396]
Telegram: @Authenticpaper
WeChat ID: liuluna2244
Email.specialdocuments350@gmail.com
[WhatsApp: +12135853396]
https://procurrencyland.com/product-category/buy-a-real-passport-online/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji