Ja sam gotova kod svoje gin.. ne znam sto da vam kazem cure moje.
Ona stavlja sondu, endometrij 10mm, pocetno sekrecijski. Kao da je ovulacija vec prosla.
Imam folikul od 16mm, za koji nije sigurna jel pocetno zuto tijelo ili vodeci folikul.
Po endometriju je ovulacija bila I TO TOKOM MENGE onda.
Ni njoj ni meni nista nije jasno, ako je bila o onda imam jos jedan propali ciklus prakticki.
Jedino pozitivno sto mi je rekla da mi je jajnik predivan, da imam 10ak antralnih folikula na njemu jednom. Da je on preuzeo glavnu funkciju kompletno.
Po njoj nalaz muzev kao nije skolski, al je normala da varira iz mjeseca u mjesec. Al se s mojim hormonima nesto dogadja pa cu ici vadit nalaze opet kad mengu dobijem.
Pretuzna sam, jos jedan ciklus koji nisam ni stigla pokusat..pa tko jos ovulira tokom menstruacije jebote
Ona nije sigurna da je bila O ili je? Pokrivajte vi za svaki slucaj i dalje, nista vas ne kosta. I vidi hormone, mozda je tu nesto krenulo ukrivo. Bas mi je zao da ti se tako poslozilo i da te samo jos vise zbunilo ☹️
Citala sam o O tijekom M nekad ranije, to je ono kad zene napisu da su ostale trudne kad su mislile da nema nikakve sanse. Ocito je sve moguce
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
HSG, OGTT, histeroskopija ✅
Mutacije PAI 4g/4g homozigot i MTHFR heterozigot
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
Rekla je da gleda samo endometrij po uzv da bi rekla da je ovulacija taman prosla. A jajnik i taj folikul joj izgleda kao dominantni i da ovulacija tek dolazi, nema slobodne tekucine da je puknuo isl.
Ja sam radila lh trakice od 6.dana ciklusa dva puta dnevno, nisam imala porast.
Ici cu opet u cetvrtak da vidi sto se dogadja, jer nije sigurna
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
A da možda nije ni bilo ovulacije a da se tijelo ponaša kao da je? Ili da je endometrij ostao zadebljan? Ne znam da li je to moguće. Sve u svemu hormone obavezno provjeri jer baš nije normalno da ti se odjednom tako poremete ciklusi. Jako je čudno to sve nadam se da ćeš u četvrtak imati više informacija
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
🧬7/25 DFI 44% ➡️ 2/26 DFI 26%
Pokušavamo od 11/24
1. IVF 3/26 - 14🥚, 2❄️ - freeze all
5/26 FET ⏳
Ajde ti opet u cetvrtak, zuto tijelo se moze lipo razlokvat od JS tako da mozda nisi ovulirala, nego se endometrij sprema za O. Nebi im bilo ni prvi ni zadnji put da fale.
Prati trakicama i pokrivaj 🤞🏻
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije, MTHFR
02/26 HSG ✅
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
🏥CITO
03/26 IUI Klomifen - nema odgovora na terapiju ❌
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Ajoj. Zvuči baš granično.. ali ako nije bilo LH porasta na trakicama i ne vidi se žuto tijelo... onda mi se čini logičnije da nije bilo. Nadam se da u četvrtak imaš odgovore 🤞🏻
👩 34, endometriom na jajniku, PCOS; amh 24
👨 35, oligoasthenoteratozoospermia
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ⏳️
Pa da, onda je upitnik sto se dogadja sa endometrijem, cak me malo i brine to. Sta ako se neki vrag dogadja, s tim da je rekla da joj je suspektan neki mali polipic od 3,4mm kojeg nije bilo ciklus prije.
Ugl ocito se kod mene dogadja neki zesci hormonski disbalans i bas sam umorna..
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji