Jel ima tko da uskoro ne ocekuje mengu? :) da ocekuje ovulaciju. S kim se pratim?🙈
evo ja sam 7 dc.. tamo oko 10-tog krecem pratiti trakicama koji si ti dan danas?
Nina, ja sam 5.dc tako da tu smo negdje :)
Mi smo dobili nalaz spermio, predosjecaj me nije varao.😅
Granican je, cula sam se sa gin odmah...sve je super osim pokretljivosti koja malo ispod granice (39%, a 42% se smatra normo). Ona smatra da je sve okej, da je vjv posljedica viroza i nije prepreka za prirodnu trudnocu al da ukljuci suplemente pa ponovimo nalaz.
Ne znam sta da mislim i kak da se osjecam :')
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Mango koliko je progresivno pokretljivih? Oni se gledaju i moraju biti preko 32% po WHO, sve ispof tog je astheno, a iznad uredan nalaz.
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije, MTHFR
02/26 HSG ✅
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
🏥CITO
03/26 IUI Klomifen - nema odgovora na terapiju ❌
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Tek sad vidim i tu stavku, 26% su. I oni su snizeni🫠
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Da, to je astheno ali sigurna sam da ako ponovi nalaz za 3 mj ima normo ako bude uzima suplemente i pripazija na sve ovo sta utjece na plivace, sve te viroze sta su vas pokosile mogu utjecat isto.
Mi smo imali 10% i dosli na preko 40% PR sa 3 mj proxeeda.
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Dobila sam preporuku sve te suplemente da uzima odvojeno. Svasta nesto sam mu pokupovala 😅 a to vase je predobar pomak. Super!!
ja se isto nadam da je do viroza, jer taj dan kad je i isao dat uzorak viroza ga je ulovila.
Ugl gin nije bila zabrinuta nimalo, al eto ja sam u komi.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Sve znam, tesko je protiv tog, ali uz sve to sta si mu nakupovala, za 87 dana ce se sperma kompletno obnoviti 🙏🏻
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
moj ima 72% progresivno pokretnih, u 1 mj je bio na testiranju i taman je koristio i suplemente već nekih 3 mj prije toga, tako da neznam jesu li mu oni pomogli ili ne..spermax plus koristi. Nadam se da se vam se to može lako popraviti, a i ne vjerujem da je to bas uzrok što se još nije uhvatilo,ali ako se može popraviti i to zasto ne probati..
Ja sam 22.dc, iduci vikend ocekujem M.
Za spermiogram uvedite suplemente i kretanje, cvetni polen i med svaki dan. Mom muzu je to bas znacajno popravilo nalaz i u 2.5mj je s asteno dosao na normo. Mislim da je hodanje svaki dan kljzc, pogotovo ako ima sjedilacki posao. I ponekad tusiranje hladnom vodom. Uglavnom, nije dg oko koje se trebate puno sekirati, popravljivo je u kratkom periodu.
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
HSG, OGTT, histeroskopija ✅
Mutacije PAI 4g/4g homozigot i MTHFR heterozigot
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
Ja sam isto u zadnjoj fazi ciklusa, iskreno ni truna o ciklusu ne razmišljam.
Za spermio sigurno je viroza uticala da brojke budu malo niže. Ali je uvijek dobro uključiti suplemente, bude se to brzo popravilo da imate veće šanse. Ako vam se ne desi trudnoća hoće li ponavljati kroz 3mj da vidi je li pomažu suplementi? Mada se nadam da vam neće ni trebati jer ćeš ostati trudna 🥰
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
🧬7/25 DFI 44% ➡️ 2/26 DFI 26%
Pokušavamo od 11/24
1. IVF 3/26 - 14🥚, 2❄️ - freeze all
5/26 FET ⏳
Ma joj , pun mi je kurac svega vise. Al ono bas.
Vidim i ja da nije nista dramaticno, al bas mi je pun k svega i zelim malo dramatizirati par dana dok se ne saberem.
Sad sam jos i ja bolesna i mala , tako da super ono.
Hvala na savjetima, sa svime cemo udarati.. i da, ponovit nalaze kroz dogledno vrijeme kako gin preporuci pa vidjeti sto dalje.
Al mene najvise brine sto on vec par mjeseci svakako pije catafetyl for him, a ovakav je nalaz. Sta bi bilo da ne pije jbt
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Catafertyl mom muzu nije apsolutno nista pomoga, ka ni meni onaj za zene i ima totalno krive omjere u sebi tako da ne znam kome uopce moze pomoci, preporuka je 1 vrecica a to nije dovoljna doza inozitola, trebalo bi piti 2 vrecice dnevno al to ne mozes zbog ostalih sastojaka. Bolje je uzeti cisti mio i kiro u kombinaciji bez dodatak ili samo sa dodatkom folne. Tako da mozda njemu to nije odgovarajuca terapija.
I da, imas apsolutno pravo dramatizirati 😁
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Stvarno? Ja pijem zenski al bzvz, meni su hormoni uredni.. pa kao njemu uzela taj muski. Oooo🥲
Ja sam mu uzela sve odvojene suplemente, po preporukama cura na mpo stranici na pocecima i te doze.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ma super ako hoce pije tablete, jos bolje onda jer odvojeno je uvik bolje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Moj ne moze nikako gutati tablete pa sam mu dobro i ovo uvalila 🤣
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Meni ti je za kvalitetu js komba proxeed za zene + 1 mjerica cistog inozitola koji narucujem sa iherb.
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Imaš pravo dramatizirati i slobodno, ako te iko razumije to smo mi.
Ja pijem isto catafertyl ali nisam to znala. Kad popijem ovo što imam zamijeniću s nečim drugim. Ne znam ni sama ko bi se više snašao u moru suplemenata.
Mom je recimo orthomol fertil plus bio dobar, doktori pitali kao a što ne neki drugi ne sjećam se koji više a on to pio ni 1% pomoglo nije. Očito i svaki muškarac reaguje drugačije i moraš ubost što njemu valja. Smor je znam ali tako nam je grah pao
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Ja sam danas 11.dc, ali ne pratim trakicama. Kalendar sam pogledala sad kad sam vidjela post. Puna mi je kapa i kalendara i trakica tako da sam sabotirala prosli mj i ovaj cu, trudim se ponašati normalno.
Moj suprug uzima proxeed i nalaz sperm.je dobar (67%). Prva tri mjeseca je uzimao 2x na dan, a onda uzimam 1x jer je preskup 😅
Ja planiram sljedeći tjedan do doktorice da mi pusti uputnice da skupim sto sve trebam + tsh + ovo za supruga. Meni je zena u ljekarni rekla da je proxeed drugaciji od ostalih tih dodataka i da je bas top 3 tako da mislim da je to zaista dobra preporuka.
Okej hvala cure na prijedlozima. Buduci da sam potrosila.preko 100eura za ove, sad idem ovako pa cemo vidjeti kako ce reagirati.
Naravno da smo se posvadjali jer on ne razumije zas sam uzela to sve, da bi on prvo pricekao pregled i konzultacije sa dr uzivo.
Stuc cu ga cekicem. I njega i njegovog frenda
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Mango 🤣🤣🤣🤣
Muskarci…. Neka ne pita i muci, ima piti i to je to
Leptir sretno u nepraćenju i nadam se da ce to to doniti srecu 🤞🏻
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Mango ako smo se muž i ja oko ičeg svađali u ovih god i po to je bilo oko suplemenata i pregleda. Da bi na pregledu doktor rekao da kupi ono šta sam ja već kupila 🙄. Muškarci.. što kaže purko tišina i pij to
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
I moj muz je pio orthomol i bio mu je dobar, ali uz sve ovo sto sam gore navela pa ne znamo tocno sto je dalo rezultate. Mango bas te razumijem da ti je pun k i isto se osjecam. Dokle ovako
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Hej Mango, malo kasnim s čitanjem, za nalaz spermiograma, malko je ispod granica, ali to zbilja nije loše. Nama su progresivni ispod 10% i rekli nam da isto ima neke mikro šanse za spontano. Vjerujem da se to da podići uz malo suplementacije i korekcije životnog stila :D
Ne znam koliko je sad ova viroza utjecala, jer kao spermići se formiraju 3 mjeseca, pa je kakti ovo danas rezultat zdravlja i života od prije 3 mjeseca. Al možda i ima neki direktni utjecaj virus, dunno.
Mom je urolog preporučio proxeed i to dvije vrećice, iako je službena doza 1.
Svima nam je pun kurac, tješi što barem imamo sigurno mjesto gdje nas svatko razumije 🥰
👩 34, endometriom na jajniku, PCOS; amh 24
👨 35, oligoasthenoteratozoospermia
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ⏳️
Rinolada ne mislim da je konkretno ova viroza najnovija utjecala na nalaz, ali smo nas dvoje plus nas vrticarac unazad pola godine imali 5,6 viroza od kojih sam ja vise puta na antibioticima zavrsavala pa mislim da je to konkretno utjecalo uz stres naravno. Mladi smo oboje, relativno 29 god i 32 su nam. Bude to sve okej
Vidjela sam u postu dolje ispod da si i ti pokupila ovu neku novu virozu pun nos i sinusi.
I mi smo u tome ugl😂
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Evo mene, vadim iduci tjedan cijeli panel za stitnjacu iz krvi i ako ti nalazi budu ok idemo u prirodni fet iduci ciklus. Iduci dogovor s novim nalazima 27.4. - tad bi vec trebala krenuti nova M. Pokrit ce me dr na humanoj sa heparinom (uz placanje) dok ne obavim pregled hematologa i dobijem na recept iako se njoj ne cini da su te mutacije neka velika drama i kaze da joj svaka zena koja ide vaditi trombofilije dode s pai i mthfr mutacijama na nalazu. Kaze da je po njoj kod mene najveca kocnica endometrioza i da trebamo pokusavati dok ne uspije. Osjecam se skroz jadno i obeshrabreno i ne vidim smisla vise. Unazad 2 mjeseca sam izvadila valjda litru krvi, svaki tjedan je neki pregled i pretraga. Najradije bi legla i provela vikend ispod jastuka evo.
Nemoj da te njene rici obeshrabre, pogledaj istrazivanja provedena i vidit ces da zene sa stupnjem III i IV spontano zatrudne preko 60%.
Drago mi je da ces biti pokrivena heparinski i sigurna sam da ce FET biti uspjesan! 🫂❤️
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
ma hajde bit će to dobro na kraju, treba imati nade i vjere u doktore i ja sam 27.4.na humanoj pa nam držim fige
Mislim i da moramo imati vjere u svoje tijelo, nasli smo mu 100 mana ali sve cemo ih zaliciti, samo triba vrimena.
Prvo se dobro isplaci da izbacis negativu, jos je gore sta lutealna faza potice sve te lose emocije. Cim dobijes M i krenes u novi ciklus izvuci ces novu snagu ❤️
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Ja sam obavila razgovor s hematologom kad sam otkrila svoje mutacije jer nisam imala blage veze za šta je ona meni rekla nisu strašne to su blage mutacije s kojima bi mogla iznijeti zdravu trudnoću ali si zbog njih u većem riziku pobačaja nego neka žena koja nema nikakve. Takođe na komentar da danas sve imaju mutaciju i da svim ženama treba terapija je rekla da je ranije bilo mnogo više pobačaja nego sada. I samo to govori da se ranije nije znalo sada se uvede terapija i žena sa mutacijama može da se ostvari kao majka. I vodi se time. Za svoju djecu ne idem sa “možda” ako sam u riziku ne interesuje me šta ti misliš želim biti pokrivena terapijom i ne želim rizike, ne želim možda i ne želim ma neće. Nemaju duše ni kad se desi neuspjeli slučaj, ja ove dvije blastice već vidim kao svoju djecu. Ti znaš za šta se boriš i ne daj da te bilo čiji komentari obeshrabre. Sve te pretrage, vađenja krvi, sve će da bude vrijedno kada budeš držala svoje malo čudo. Ono dolazi 2027 samo što još ne znaš ❤️
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Cure 🥺❤️❤️ hvala vam
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Moon slazem se, ako ima ijedan slucaj na svijetu s mojim mutacijama kojem je heparin spasio trudnocu, hocu ga i ja. Bost cu se koliko treba ako to znaci zdravu i uspjesnu trudnocu
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
MissD tako je i drži se toga. Ti si njoj jedna u nizu a tu se nalaze tvoja djeca, dala si im u ruke svoje najintimnije i najosjetljivije. Ne daj se, nemoj da te iko pokoleba, držiš se svog cilja. Komentar nisi tražila, bitno da si heparin dobila i idemo jako u sretni 5. mjesec 💪❤️
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
MissD, ja imam iste dijagnoze i jedina uspjesna trudnoca je iznijeta sa heparinom
Znas kako me zaboli kurac za takve komentare. A naslusala sam ih se, da pravim od sebe bolesnika isl.
Uopce me ne zanima, doci cu do tog heparina makar i na ilegalan nacin 😅
Ps, sestricna ima iste mutacije pa je dobila plucnu emobliju nakon poroda i jedva ziva ostala.
Bori se za to i ne slusaj nikog .
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
I ja sam rekla, makar isla po njih u bosnu i srbiju pa si sama dozirala
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Hej draga missD, kako to da provjeravaju štitnjaču? Ima neki razlog ili čisto da se sve pokrije? Da, i meni su par puta rekli da endomentriom zna kvariti kvalitetu jajnih stanica. Gle stvarno ne mora biti do mutacija, možda je blastica jednostavno bila kromosomski loša i tijelo ju je odbacilo :((( ali slažem se da treba napraviti što god se može, za pokriti sve aspekte, ako ne čini nikakvu štetu.. ne znam zašto su toliko strogi s heparinom, jel ima neke nuspojave kojih se boje? Da sam znala da je ovakva potražnja za njim, ostavila bi svoj višak za forumske cure ja predala tam u polikliniku cca 7 pikni.
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ⏳️
Nemam ti pojma zasto se dr odlucila na detaljniju obradu stitnjace, ali drago mi je da je jer kad sam bila u repromedu na hsg, dr Radoncic (koji je na mene ostavio jako pozitivan dojam) mi je rekao da se njemu pokazalo da je kod endometrioze kljucno dobro provjeriti stitnjacu. Inace meni kroz cijeli zivot razni dr govore da sam suspektna za stitnjacu radi izrazenih ociju, ali uvijek dosad je sve bilo uredno. Mozda je to i moju dr potaknulo da me posalje, nemam pojma. Uglavnom, nije mi tlaka, odradit cu sto god od pretraga treba, lakse mi je to nego ispucavati transfere a da mozda postoji problem kojeg nismo svjesni a potencijalno bi se lako rijesio nekom tabletom ili cime vec.
O heparinu ne znam puno, znam da moze biti problem ako se ozlijedis pa ti krene krvarenje, tesko je onda zaustaviti ga, i znam da se trebaju redovno kontrolirati trombociti da ne odu ispod granice. Druga problematika - nemam pojma 😂
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
MissD kako sam ja pohvatala trombociti ne smiju ići ispod donje granice i svaki mjesec se kontroliraju možda i češće čak i D dimer. Za šta je on nisam sigurna ali i to ne smije biti previsoko. Meni su trombociti na gornjoj granici uvijek, kad sam primala clexan hematolog rekla da izvadim nakon 10 dana ako je ispod 140 da se javim meni bili 300.. tako da ako su ti inače viši nemaš brige
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Ja sam se bola heparinom zbog visokih d-dimera. Oni ukazuju na to da se u tijelu stvaraju ugrusci odnosno trombovi.
Svakako mislim da je super sta vadis panel stitnjace, to bi po meni tribala svaka reproduktivna zena bar jednom u par godina iako nema dijagnozu.
Jer cim ostanes trudna, moraju provjeravat TSH i ft4.
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Meni su trombociti zapravo cijeli zivot na donjoj granici, sad zadnji put 149. Ne znam sto to tocno znaci u kontekstu trombofilija i uzimanja heparina, nadam se da hematolog ima neko rjesenje i za nas koji smo sjebani na sve strane 😂
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Ma oce sigurno. Jesi se narucila na pregled u hematologa?
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Cekam da mi daju termin u vinogradskoj, tamo navodno hematolog svima da terapiju i ne filozofira. Ovaj sad tjedan bi trebala dobiti termin pa ako bude jako daleko ic cu privatno. Imam fore do transfera, racunam jos sigurno 2.5-3 tj, stignem 🙂
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Ma sigurno ima rješenje za to i da nisi prva s tom situacijom. Možda samo budeš češće kontrolirala trombocite. Držim fige da termin bude u ta 2,5-3 tj 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Drzim fige za hematologa 🤞🏻
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
missD, okej, kužim. Zapravo je cijeli ovaj proces totalno bizaran, gdje se prvo pokušava a tek onda analizira, doslovno APP metoda, poznata u hrv xD smiješno da su toliko škrti ili ne znam što da ne naprave svakoj ženi pretrage za stanja za koja su primjetili da otežavaju začeće ili trudnoću. A pogotovo ta štitnjača. Jer baš često na forumu potpomognute u potpisu cura se vidi ta štitnjača... moj zadnji TSH je 0,7 pa se nadam da je ok, al možda bi isto trebala napraviti cijeli panel loly. Sretno s pregledom i pretragama 🤞🏻
FET 5/26 ⏳️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Cure kako ste danas?
Jel vam malo lakse nakon sta ste prispavale jucerasnji dan?
Meni je 5dpo, progesteron mi radi probleme s probavom ali nista neocekivano 😅
Hej,evo dobro je jer je vikend i opuštanje 😊 jel ti sporo prolazi vrijeme cekanja,jesi uzbudena? 😁 Meni ide sporo ovo cekanje ovulacije..
Srica sta su nam lipi dani pa mozemo bolje iskoristiti vrime, ali da stvarno ide presporo ide jer cekamo nesto… nadam se da ces brzo uloviti peak 🤞🏻
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Jutro..hoce taj progesteron, negdje sam procitala fakesteron da ga zovu kad krene imitirati trudnicke hormone pri kraju ciklusa😅
Hoces se testirati ranije?
Meni su se malo slegli dojmovi, vidim da je to blago ispod granice i da je lako rijesivo i vjerujem da je to razlog zas nam duze treba nego prvi puta.
Al lagala bih kad bi rekla yolo, sve je okej.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Mango to je 100% tocno da ja fakesteron 🤣🤣🤣
Drago mi je da ti se sleglo sve, naravno da nisi sretna al znas da ce kroz par miseci biti rijeseno 🤞🏻
Naravno da cu se testirat, da kazem necu probat cu izdrzat to bi bile bajke
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Ja čekam mengu, sad mi je bolje pa je jedva čekam da se pokrenemo. Muka mi je ove netrudnoće 😂
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Bas mi je drago da si bolje! ❤️
Kad imas dobiti? Jedva cekam da napravite FET pa da se te male mrvice uhvate 🥰🍀
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Purko danas mi je 19dc. Biće brzo 😄
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
I meni je danas 19dc, znaci skupa je cekamo ili ne cekamo 😁
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Purko daj Bože ja dobila što prije tebi je dosta menstruacija za ovu godinu 😄. Počela si s listom sad ćeš ti pozitivan testić
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Bilo bi super kad niko nebi dobija 🤭
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Ja sam na nekoj zabavi, iz grada išla i trebao curi jednoj prevoz rekoh hajde sa mnom kad ono osmi mjesec. Stavim ruku na stomak mrda se beba, cura je predobra, zabavna, mene srce boli i pojedoh se što me boli. Valjda neće još dugo tako
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Za koji mjesec ce i tako tebi biti 🫂❤️
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Meni ovaj vikend baš ružan, nakalemila sam neki virus pored alergije, i doslovno mi je kolaps u nosu i grlu, ne spavam ništa jer ne mogu disati i moram puhati nos svakih 5 min. Do sad su pomagale tablete za alergiju, dok je bila samo alergija, a za virus nema te tablete xD
Osim toga, nema mi još menge, 31. dan ciklusa (obično traje oko 29), ali nekako sam i očekivala jer je ovulacija po sluzi bila kasnije.
Osjećam baš PMS, živčana sam i nadrkana, i plačem na gluposti i negluposti, jutros sam gledala finale The Pitt-a (ima li još fanovki ovdje? :D) i isto oplakala 4 puta.
purko kako si ti, jesi odlučila hoćeš li i kad ćeš se testirati?
FET 5/26 ⏳️
Ne gledam The Pitt al mi se cini dobra, stavit cu na listu nekad kad budem nadam se nade porodiljnom 😅
Nadam se da ce ta viroza popustit skupa sa PMSom 🤞🏻
Sve to skupa i jos alergije bas iscrpljucuje.
Ocu, kupit cu one Muller trakice pa cu krenit malo ranije samo da vidim jesam li ispiskila ovitrelle iz sebe.
Evo 6dpo danas, progesteron ide prema vrhuncku tako da znate sve nuspojave 🤣
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Rinolada baš te drma pms, nadam se da ćeš dobiti danas/sutra i odmah će biti bolje. Uz to još ideš u FET 🥳
Mene isto tuče progesteron onako baš moram paziti što jedem. Stomak kao u 4-5 mj trudnoće, muka mi je skoro svaki dan ali to može i od tableta biti i guess. Još 10ak dana i trebala bi menga, baš jedva čekam. Sad mi se približilo, raspoloženje se malo popravilo valjda kako se i ovo vrijeme proljepšalo 😅. Uzbuđena sam zbog purko, zbog nas 3 koje idemo u FET, zbog nine koja je krenula s humanom, zbog mango jer sam ubjeđena da ćemo sve na zimske bebe.. svima nam se nešto dešava 🥳
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Ja malo kaskam s odgovorima ali sve pratim svaki dan 🤗 Muz i ja smo otisli na odmor koji dan odmaknuti se i probati odmoriti glavu.
Meni bi M trebala negdje oko iduceg vikenda, nema jos prekrasnih efekata progesterona ali ocekujem ih svaki cas. Pijem i dalje aspirin svaki dan i cekam ternin kod hematologa.
Rinolada tebe je bas sastavilo sve 😞 odmaraj da se oporavis i da si spremna za fet 💪🤞
Purko ja nestrpljivo cekam tvoje testice i update, ti ces nam pokrenuti novi val ovaj mjesec 🍀
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Ne znam sta se dogadja s mojim ciklusom, tako su mi rano ovulacije krenule bit...opet cu se raspast😂
Znam da nije peak, al ono tek sam 6dc
https://ibb.co/pB2NFtbN
Da ti se nisu hormoni poremetili? A meni zna ovako biti i 5 dana i onda peak odjenom
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Nadam se da ce ti ovako ostati sad bar par dana, pa da ce peak tek oko 10dc.
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
A nije mi nikad to bilo, stv ne znam. Kuzim za ciklus nakon spontanog, al ovo mi se ne dogadja
Inace bude jedva vidljivo oku u ova doba, i nemam tih skokova lh vise tih laznih porasta..
Joooj e, tako sam zivcana.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ajoj, možda sad bude tako par dana, da.. koliko ti je na kraju trajao ukupno zadnji ciklus?
FET 5/26 ⏳️
A bude, da
Dns je isto tako da nadam se da ce se zadrzat bar da ovulacija bude iza 10.dc🤞
Prosli mj mi je ovulacija bila 8.dc i lutealna 14dana..msm da je to okej al eto
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Vidim da je danas malo zatišje pa ajmo malo oživiti temu 😊
Baš me zanima malo više o vama… ne stignem sve pohvatati iz starih postova, jedino što vidim u opisu profila.
Želim čuti vaše priče, koliko dugo već pokušavate, kako se nosite sa svim tim i jel vam bilo nekih težih faza putem?
Kako se trenutno osjećate i imate li osjećaj da vas je cijeli ovaj proces malo promijenio?
Hvala sta pitas ☺️
Nasa je prica pocela 2018, nakon godine pokusavanja uspili smo u 10/18 i u 11tt sam imala spontani, bebi je prestalo srce kucati. Fizicki sam se oporavljala cca 4 mjeseca nakon kiretaze, onda me docekala jos jedna operacija vadenja zuci u 06/19 misleci da cu u tom novom kaosu psihicki zacijeliti ali nisam, trebalo mi je dugo, predugo. Kad sam mislila sam dosla sebi, i kad smo krenuli pokusati ponovno, muzu su dijagnosticirali MS u 02/20 i tad nam se zivot raspa i preokrenija za 360, ali smo se pokrpali i slozili. Ja ti nas zivot zamisljam kao vazu sa zlatnim nitima, kad nesto pukne zalipis zlatom a ne bacis.
Od onda do 01/26 smo imali zabranu zbog bioloskih terapija, i onda su nam dali dozvolu da mozemo pokusati prirodno. Nazalost nije uspilo, nakon sto je 7 mj bio cist od terapije sjeme smo zamrznuli jer idemo ponovno na terapije i do 05/26 ne mozemo pokusavati prirodno.
U 01/26 smo krenuli u kliniku, radili sve dodatne nalaze, bila sam par mjeseci bez ovulacije, i evo ovaj ciklus smo dobili 1 folikul sa stimulacijom i napravili inseminaciju.
Ako ne uspije, ponavljamo jos jednom. Ako ni onda ne uspije idem na histero i laparo zbog septuma i jajnika. I onda IVF ako se ne zalomi nesto prirodno 😁
Danas, sa nepune 34 godine se s ovim svim nosim puno bolje nego u mladim godinama. Posrnem, ali cure ode su ogromna podrska i vjecno cu im biti zahvalna za zdrav razum i potporu koju pruzaju ❤️
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Bože kakva priča.. hvala ti što si ovo podijelila, sve sam pročitala s knedlom u grlu…
Prošli ste puno toga, i stvarno se vidi koliko ste jaki kao par i koliko se držite zajedno kroz sve šta vam je život donio.
Ostat će mi u glavi ta tvoja usporedba sa vazom i zlatnim nitima… prekrasno rečeno.
Od srca vam želim da vam se sve ovo napokon vrati na najljepši mogući način i da ova inseminacija bude ta 🤞💜
Lijepo šta pitaš, napiši nam i ti o sebi tako 😄
Mi smo započeli krajem ‘24 kad smo se uzeli mada i prije toga nismo koristili zaštitu već išli metodom vađenja na vrijeme. Meni je dijagnosticirana endo na desnom jajniku oko 4,5cm sa 19-20 godina i mislila sam zbog tog da će nam trebat malo duže cca 6mj pa mi nije tako teško padalo prvih par mjeseci. Na ljeto ‘25 odradim hormone, ogtt, hsg, sve te osnovne nalaze i svi izađu ok, išla na par folikulometrija sve ok ovuliram normalno, redovni ciklusi, ma sve školski. Odradi on spermio hajd nije najgori ali nije ni dobar. 3 mj suplementacije uradi opet kažu normo, uradi dnk fragmentaciju kad ono 44% oštećenih. U svemu tome dešavale nam se i biokemijske. Nakon godine pokušavanja odemo u kliniku za ivf, odradi on spermio opet loš. Urologu vijesti su da je zbog kemoterapija koje je prošao kao dijete dnk oštećen i dobije terapiju 6 tjedana, popravi se na 26%. U 3mj počnemo sa ivf stimulacijom, nakon 2 dana meni premine tetka s kojom sam bila jako bliska, koma ja ne želim prestati, prođem kroz taj stres ivfa, smrti, svega, dobijemo 14js i samo 2 blastice. Nakon 10 dana od aspiracije dobijem napad migrene (nasljedne migrene koje imam od 15te godine) trajao 3 dana i ostanem u bolnici. I to mi je bilo najteže, ležala sam tu i prvi put pomišljala Bože daj da se ne probudim koliko me boli. Izađem iz bolnice i ne da đavo mira boli svaki drugi dan, sad sam u riziku trovanja lijekovima i na terapiji za prekid ciklusa hronične migrene. Doktori se bore da me pripreme za fet koji bi trebao biti sredinom 5mj i hvala im do neba, a vidjećemo da li će uspjeti.
Imala sam momenata gdje sam baš bila psihički loše, ali eto muž i ja smo tu da izvlačimo jedno drugo. Sada ovaj 3mj mi je bio najteži u čitavom putu i sada sam psihički najgore u ovih godinu i po ali pokušavam se dići, curama ovdje spomenik treba dignut koliko su pune razumijevanja i podrške. Nekako se tješim da poslije kiše izađe sunce i da će tako biti i za mene i za svaku od nas ovdje 🥰
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Muz i ja pokusavamo od kraja 24., kod njega spermio varira blaga asteno/normo, dva urologa kazu da su te brojke ok i da s njegove strane nema zapreka za prirodnu trudnocu. Kod mene jajnici nalik policisticnim (PCO) sto neki ginekolozi objasnjavaju kao izvrstan rad jajnika i visoka proizvodnja folikula. Ogtt, hsg i hormoni uredni, redovno ovuliram i redovni ciklusi na cca 31-32 dana. Na lijevom jajniku mali endometriom otkriven prije malo vise od godinu dana, prema vise ginekologa nista dramaticno, na dednom jajniku takoder mali endometriom u nastanku, jos nije formiran do kraja, nastao tijekom ivf stimulacije. U 08/25 odradila histeroskopiju, uklonjena dva mala polipa. Prosli smo jedan ivf, stimulacija u 01/26, dobili 3 smrznute blastice, jedan neuspjeli transfer prosli ciklus. Nakon njega privatno vadim trombofilije (jer cvrsto vjerujem da je nasa situacija nedovoljno "problematicna" da u god i pol ne bi nijednom doslo do trudnoce, postoji neki faktor koji jos nismo otkrili), nalazi pokazuju mutacije iz potpisa. Sad se bavim njima, cekam pregled hematologa i u iducem transferu cu biti pokrivena heparinom u nadi da je to bio problem cijelo vrijeme.
Psihicki sam na mahove, generalno smo prihvatili situaciju i da nas ceka borba, ali na trenutke se opet obeshrabrim. Kako su cure vec rekle, zahvalna sam sto sam naisla na ovu zajednicu, ovdje je toliko razumijevanja i podrske i toliko puta su me cure tz ohrabrile i vratile nadu, to nema cijenu ❤️
Cekamo tvoju pricu 🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
I da čitav proces me baš promjenio. Nisam sanjala da ćemo ikad imati ovakav problem, prije sam maštala hoću taj pol, taj znak u horoskopu, hoću ovako ili onako, sada mi je svejedno želim samo zdravo dijete. Jedno ili 5 nije mi bitno. Brak nam je ojačao dosta imamo više razumijevanja jedno prema drugom, generalno sam prestala da se nerviram oko sitnica i imam više razumijevanja prema drugim ljudima jer možda neko isto prolazi kroz težak period. Dosta opraštam, prestala sam biti zlopamtilo kakvo sam bila, počela sam češće da se molim i budem zahvalna na nekim svakodnevnim stvarima. Tako da da promijenila sam se i to baš 😊
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Baš ti hvala Moon šta si sve ovo napisala i podijelila, teško mi je iti zamislit koliko je toga stalo u tako kratko vrijeme… i fizički i psihički.
I ja imam migrene, ali iskreno nisu ni blizu tvojima, uopće ne mogu zamislit kako ti je bilo kad te to tako uhvati. Kad mene i malo zaboli glava, već sam van funkcije pa mi je nezamislivo kako izgleda kad je to na toj razini i još uz sve ostalo kroz šta prolaziš 😔
Sve ovo šta si prošla u jednoj godini zvuči kao ogroman teret, i stvarno mi je žao zbog svega šta se izdešavalo… ali isto tako mi je divno koliko se vi kao par držite i koliko se međusobno gurate naprijed, jedno veliko SVAKA ČAST i tebi i tvom mužu ujedno i svim curama ovdje i njihovim muževima, velika je to borba..
Držim ti iskreno fige da se sve ovo počne okretati u vašem smjeru i da FET donese ono što čekate 💜
Jos jednom vas sve 🫂❤️
Jer napisati ovo sve ponovno ode u jednom komentaru, svaku nasu pricu, uf.
Lemzio Sad cekamo tebe ☺️
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Ovo nije baš tema za migrene pa o toj borbi nisam puno pisala ali eto hormonski su vezane i u zadnje vrijeme kad dobijem napad to je ridanje od muke jer se pitam više dokle, već preko 10 godina i čeka me još 20+ sigurno jer je jedini lijek menopauza.
Vidjela sam da si planirala ivf pa ako imaš migrene naglasi im, takođe ako ih imaš određene dane u ciklusu spremi se da će te bolit jer je nakon stimulacije nagli pad hormona. To mi je iskreno najgori bol migrena pa 10 mjesta prazno, moja mama koja ih je imala je rekla da ju je porođaj bolio manje tj kraće i lakše ga je podnijela nego migrenu. Tako da se bar poroda ne bojim 😂
Sve smo mi ovdje veliki borci i premlade da proživljavamo ovo sve ali nam tako grah pao pa izvlačimo najbolje što možemo
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
MissD hvala i tebi na odgovoru i tvojoj priči, vidim koliko si prošla i koliko si zapravo već toga odradila i istražila, bravo 😊
Nadam se stvarno da si sad na pravom tragu i da će s terapijom sve kliknit 🤞
A ovo za psihu… ma mislim da smo sve tu iste, jedan dan si ok, drugi dan te poklopi i vrtiš sto misli..
Divim vam se cure na pozitivi, baš ste ekipa koja ti je potrebna kad prolaziš ovako teške trenutke, mislim da tu najbliži mogu pomoć kao podrška ali isto osjećaš kao da i oni prolaze to s tobom pa ne možeš puno “ventat” da i njima ne bude teško, bar ja tako mislim..
Što se tiče moje priče, iskreno nemam nešto posebno za izdvojiti i stvarno nisam prošla ni mali dio onoga što ste vi prošle, mi smo zapravo još na samom početku.
Krenuli smo s pokušavanjem početkom prošle godine, s mojih 27, muževih 30 ali sam tad odradila samo osnovne gin preglede i rekli su mi da imam hydrosalpinx i zaljepili etiketu “neplodnost” vrlo olako (što se na kraju pokazalo da uopće nije bio slučaj). U tom trenutku su mi rekli da nikako ne pokušavamo zbog rizika vanmaternične trudnoće, pa smo se baš prepali i odmah sve stopirali dok to ne provjerim i riješim. U međuvremenu tražila druga mišljenja, jedni govore nema tu hydro nego je cista, jedni ne vide aposlutno nikakav problem ali ipak ih je najvise potvrdilo hydro.
Prošli mjesec operacija endo, gdje su mi napravili ujedno i HSG i histeroskopiju (uklonjanje polipa također), i za sad su to jedini nalazi koje imam. Doktor nam je dao 4 mjeseca za pokušavanje, a nakon toga preporuka je IVF, najviše zbog endometrioze koja se može vratiti u težem obliku, ali i zato što imam samo jedan jajovod.
Tako da smo sad nekako u tom “windowu” gdje pokušavamo, a u pozadini znamo šta nam je sljedeći korak…
Iskreno, malo me strah dalje kopati po nalazima, iako znam da je pametno da ne “gubimo vrijeme”… ali sam to zasad odlučila ostaviti za idući ciklus.
Trenutno si pokušavam dati malo prostora, opustiti se i ne ić odmah u najgore scenarije u glavi. Možda malo glup potez od mene ali treba mi mjesec dana da se okuperam i pripremim za moguće loše nalaze.
Moj razlog zašto sam uopće došla ovdje među vas je taj što nemam baš puno ljudi s kojima mogu otvoreno pričati o svemu ovome…
Prijateljice koje imaju djecu su uglavnom odmah ostale trudne pa me ne mogu baš razumjeti, a ove koje još nemaju često kažu “ma doći će to” i slično… a nekad mi stvarno ne treba savjet ni rješenje, nego samo da me netko sasluša i razumije kroz ono šta trenutno prolazim.
Lemzi najprije nijedna priča nije lakša od druge, sve mi pokušavamo i borimo se kako znamo. Podržavam odluku da daš sebi jedan mjesec da se pripremiš psihički pa ideš na dalje pretrage. Ono što sam u ovom putu naučila je da ne žurim nigdje i da je najbitnije sačuvati zdravu psihu.
Ovdje su uvijek dobrodošla kao i sve borilice. Također pričam s ljudima oko sebe ali niko ne razumije kao cure ovdje jer niko ne prolazi tu borbu. Nekidan sam pričala sa poznanicom/prijateljicom koja je krenula u stimulaciju i to je tako drugačiji razgovor, dovršavamo rečenicu jedna drugoj. Zaista te samo i 100% razumije onaj ko prolazi kroz isto. Kad god si u bedu, ljuta, sretna, imaš neke vijesti dobre ili loše cure ovdje uvijek znaju šta reći. I to dosta pomaže
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Svaka prica je teska, i svakom od nas je tesko jer drukcije nosimo terete kakvi god oni bili.
Moon ti je sve dobro napisala, i dati si misec dana odmora je odlicna odluka.
Ne tribas ni razmisljati o najgorem, ali se slazem da treba bit oprezan - ja se nadam najboljem, ali ocekivanja su ta koja me drze realnom.
Ja rijetko s ikim ulazim detaljno u temu jer znam da ne mogu razumiti.
Ali ove cure ode, dilimo i lose i dobro, navijamo za svaki korak, ne bitno koliko mali ili veliki. Zato se nadam da cemo ti bar malo olaksati ovu borbu ☺️
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Lemzi i vi ste vec puno toga prosli, svaka cast na dosadasnjoj hrabrosti i borbi. Od srca ti zelim da ne docekas ivf i da ugledas svoj plusic u ovim ciklusima prirodnog pokusavanja 🙏
Daj si vremena i skupi snage, stignes sve pretrage odraditi putem, nekako se iskristalizira s vremenom koji je iduci logican korak.
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Za cure znam vise manje price,znam kolike su kraljice i koliki teret nose na svojim ledjima.
Ako nisam dovoljno puta ponovila,evo i ovaj put..najjace ste cure, jos samo malo ❤️
Moja prica hm, bez jajnika i jajovoda sam od 17god. Odstranjen mi je tumor od cca 20cm. Uz to pronadjena blaga endometrioza, par plakova po maternici nista special.
Na pilulama do 2023. Kad smo htjeli djecu. Ostajem prakticki trudna odmah. Ali mi se zaredalo vise spontanih, moje najvece rane na srcu. Kad cujes otkucaje, sve bude okej pa odjednom vise ne. otkrivena trombofilija. Uspjesno iznijeta trudnoca sa heparinom, moje cudo malo doslo 2024.
Vadim nalaze prije planiranja drugog, amh mi je opao u tom periodu od 18 do 8 😅 al dr nije zabrinuta jer imam samo jedan jajnik i da je to cista matematika.
Krenemo sa pokusavanjem, opet 2biokemijske u pola godine.
Muz ima blago asteno ovaj put, i cekamo sad sto dalje u nadi da ce mi reci da nastavimo i dalje prirodno i da su velike mogucnosti.
U najkracim mogucim crtama😂
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Hej lemzi, hehe, da, forum se mrvicu uspava vikendom, i ja idem puno manje na njega, jer ga koristim uglavnom preko računala, na mobitelu ga je nesnošljivo gledat s onim reklamama i izmicanjem xD
Hvala što pitaš, ja isto volim saznati i čuti kakve sve životne priče postoje, malo ti to namjesti perspektivu ali bome i stegne srce.. ovako dok čitam komentare ovog posta, iako sam puno toga znala o curama, kad je sabrano na jednom mjestu, u jednom komentaru... puno je to cure moje, i trebamo sve biti ponosne s čim smo se izborile ili se još borimo, i treba nam biti podsjetnik koliku snagu i volju imamo i da apsolutno sve možemo!!!
Mi smo isto na relativnom početku ove ivf priče, oko nove godine smo se odlučili na taj korak. Ne znam točan mjesec niti period kad smo prestali paziti, rekla bih prije 2 ili 3 godine. Meni je dugo trebalo da se uopće odlučim za taj korak, pa mislim da smo zato toliko dugo bili "samo opušteni", bez da smo uopće pomislili da možda nešto nije u redu. Možda mi je čak i odgovaralo, jer sam osjećala da nisam 100% spremna. Ali onda sam na ljeto prošle godine ipak presjekla i rekla ginici kakva je situacija, pa smo krenuli u obradu. Tada smo saznali da partner ima hashimoto i loš spermiogram, a u kombinaciji s mojim endometriomom i pcos-om, postalo je očigledno da se ne bu dogodilo. Njegova dijagnoza me baš jako šokirala, jer je cijeli život sportaš i sad radi u sportu, puno se kreće, ima baš dobre navike, bez pušenja, bez pića, doslovno sve one stvari koje ti kažu da promijeniš kad dobiješ dijagnozu. I onda nam je gin rekao, gle iskreno, nema se tu što popraviti, i jednostavno ne znamo razlog lošem spermiogramu. Sam ivf mi je ispao poprilično traumatičan, spletom okolnosti sam imala punkciju bez anestezije, izvukli su 13 stanica i bilo je zapravo grozno, a onda sam razvila srednje jaki ohss i završila u bolnici na odjelu. Sad sam okej, ali mi je trebalo doslovno preko mjesec dana da se oporavim, ne samo fizički, nego najviše psihički od cijelog iskustva. I da si osvijestim da sam zapravo doživjela jednu manju traumu. Imam 3 bebe u zamrzivaču i ako to ne uspije, mislim da nećemo ići dalje. Forum o mpo sam slučajno otkrila kad smo dobili prvi loš spermiogram, kada sam krenula učiti što je to uopće mpo, i stvarno sam našla tonu korisnih informacija i iskustava. Kasnije sam došla i na ovu temu, i zadržala se jer je mrvu nekako opuštenije i bliskije. Stvarno je mjesto ultimativne podrške i razumijevanja, pa čak i ljubavi ❤️
FET 5/26 ⏳️
Rinolada znam muškarca koji ima loš spermio isto zdrav život, sve uredno i ne znaju zašto. A isto muškarca koji puši, pije 3 monstera dnevno, sjedi non stop i dobio dijete iz prve. Nema pravila.
Osvrnula bih se na bolnicu jer smo obje hospitalizirane, ne iz istog razloga, ali je uzrok isti i mislim da je psihički jednako poražavajuće biti hospitaliziran zbog bilo čega. Taj trenutak kad ti dođe u glavu da si to sama sebi napravila, sama si kriva jer si išla u ivf je katastrofalan samo još više zaboli i još se više razboliš. A to smo uradile samo da bismo se ostvarile kao majke i nismo imale ideju da se može nama desiti. Također sam čvrsto odlučila da ivf više ne po cijenu nemanja djece. Mojoj djeci treba zdrava mama i ne želim sebi ovo raditi jer sada znam bolje, nije isto kada preletiš rizike na papiru i kažeš “ma neće se meni ovo desiti nema razloga” i kad ti se zaista desi. Totalno drugačiji način razmišljanja kad izađeš napokon iz te bolnice. Daj Bože nikad nikome
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Meni su krenuli neki čudni grčići, malo u jajnicima malo u materici.. ja se iskreno nadam da se to menga priprema. Neka i porani radovaću joj se 😄
Taman i ja tila napisati da ne znam jel ovo progesteron, menga vec najavljuje ili sta… cili dan grcevi i probadanja 🙈
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Purko a nee tebi neće doći menga! Možda te implantacija probada 😄
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Sumnjan u to 🤣
Ali iz tvojih usta u bozje usi da nijednoj ne dode 🍀
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Nadam se da su grcici od neceg drugog. Al bolje da razmisljas da je menga, pa sve drugo nek te iznenadi ugodno🥰
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Cure ja se samo mengi nadam s obzirom na to koliko sam lijekova popila ovaj mjesec.. i na to kako smo slabo pokrili, ništa od trudnoće
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Haha, pa dobro, kako god okreneš, dobar su znak. Neka je menge čim prije, a prihvaća se i bilo što drugo :D
FET 5/26 ⏳️
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Jutrooo cure
Purko, kakvo je stanje?
Ja nekako imam bas pozitivan osjecaj u vezi tebe😊🥰
U mene je lh isti ili cak svijetliji, samo nek miruje jos koji dan da ne ovuliram prije 10.dc al vjv i necu. Malo sam bzvz dramila prekjucer😂
Lh skokovi se igraju ocito, tako se i meni zna dogoditi, to bas izluduje. U dvakom slucaju, dobro ti je da je bila lazna uzbuna i da sazrije jos koji dan 🤗Drama nam je dozvoljena, uz sva ova sranja, samo jos fali da ne mozemo malo izdramit jedna drugoj 😅
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
E a citala sam da lh zna imati mali val oko menge svakako , to je ono kad zene rade trakice pred mengu pa misle da su trudne valjda😂
Tad sam joj blago krvaruckala, pa pretpostavljam da je radi tog
A rano sam se krenula testirati za svaki slucaj haha
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ma neka si izdramila, bar ode mozemo svasta napisat 😅
Nakon ovulacije na 8dc, i ja bi krenula na 5dc se testirat tako da te razumin skroz. Sigurno je neki lazni skok bija to sta kazes nakon menge, pa se sad smirilo malo.
Ja bas imam pritisak doli na momente, al to su sigurno criva jer je ovo najudarniji period. Jucer me uvatija uzasan svrab ispod pupka koji je traja jedno 20 min.
Iako toliko sam opustena, valjda kako sam u toplicama pa setam i punim baterije uz more i zelenilo, tako da na kraju mi zadnjih par dana bas brzo proslo i vec san dogurala do 7dpo. Tek sad krece agonija 😂
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Kao što cure kažu neka si izdramila sve ti je oprošteno, sve bismo tako 😅. A za trakicu rekla sam ti meni je znala takva po 5 dana biti pa tek onda ono što ja mislim peak a tek sutradan pravi peak. Ko će ga više upratiti 😂. Svakako se ti testiraj, nije isključeno da opet porani.
Purko dogurala si do pola još toliko imaš 💪
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Ajme purko, vec 7dpo. Boze kako ovi dani lete, ja mislila da si tipa 3,4dpo 😂
A gle, razmisljaj kako god da bude nek bude. Ima rijesenja za sve, ako i bude negativno idemo dalje sto si gore pisala sve da vam je u planu. Radis sve u vasoj moci sto je.
Al tako imam neki osjecaj da ces nam poslati plusic 🥰🥰
A meni se to inace bas ne dogadja, vecinom bude svijetlo i postepeno tamni i to je to.
Sutra sam napokon kod svoje predrage gin. Nosim joj sve moguce nalaze i s njom cu sve prokomentirati i odluciiti sto bi bilo najpametnije.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ma tocno to, ja se nadam ali ne ocekujem. Ima jos koraka za dalje ☺️
Aaaa ides sutra, drzim ti fige i javi nam sta kaze 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Mango za sve što sam mislila meni se to ne događa i nije mi se nikad dogodilo mi se dogodilo 😂. Nikad ne reci nikad.
Najbolje da prokomentiraš s njom, možda ti da neke dalje upute kako i kuda. Javi nam se nakon pregleda 🍀
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Moon,u pravu si. Zato sam odlucila testirati rano i dva puta dnevno za nedajboze da mi promakne😂 nikad ne znas
Btw, dok ste jos prirodno pokusavali sa dijagnozom asteno, sto su vam rekli kolik cesto odnosi? Jel bolje svaki dan u plodnim danima, pa ostalo svako drugo treci? Ne znam kako da pokrivam uopce hahah
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Nama nisu nista rekli, samo ono u pocetku da je dovoljno imati odnose svaka dva dana (ali to je preporuka opcenito zbog zivota spermica).
Mislim da bez beda mozete svaki dan, pogotovo ujutro ako uspijete 😁
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
A tesko jutri, imamo prirodnu budilicu u 7 i nemam di s njom😂😂😂 al cemo ovaj mj bas lijepo pokriti sve 💪
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Haha, to je ok, samo nek polako raste i super.
Za pokrivanje, koliko sam skužila, sa vremenom im raste broj, ali opada pokretljivost. Mi imamo problem u svim segmentima, pa nam je bilo teško naći pravi format xD ali za asteno bi ja rekla da je okej svaka 2 dana. Možda i svaki
FET 5/26 ⏳️
Ništa nisu rekli specijalno za tu dijagnozu, samo općenito kao svaki drugi-treći dan. Meni svejedno kad nije uspjelo svakako
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Cure, instalirajte brave preglednik jer na njemu nema reklama ☺️
Ovo je vjerojatno meni preporuka heheheh ❤️ još kad bi nas notifikacija actually odvela na post na kojem je komentar napravljen... gdje bi nam bio kraj
FET 5/26 ⏳️
Brave je spas. Rinolada da u pravu si, vidim notifikaciju pa tražim post 😂
Pokušavamo od 11/24
5/26 FET ⏳
Da vidila sam gore da si komentirala za reklame 😅
A ovo za post, nadam se da ce njihovi programe se dosjetit nekad toga
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
02/26 HSG ✅
🏥CITO
04/26 IUI Femara⏳🤞🏻🍀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji