Ja ti od srca želim da ovaj put gadura ne dođe. Sve je moguće...
I ja im to zelim iako se ne nadaju, ali sta kazes, nikad ne znas 🤞🏻🙈
Rose zelim ti da ovu O uspjesno uhvatis 🤞🏻❤️
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
02/26 CITO ⏳
Hvala vam cure što tako mislite. Ali da je htjelo do sada bi se zakačilo, da su nam dijagnoze normo vjerovala bih. Ali ovako nadam se u prazno, ovaj mjesec niti ne znam kad je ovulacija bila. Niti jesmo li pokrili. Ne znam ni trebam li dobiti zapravo sutra, prekosutra ili za vikend. A tijelo svaki mjesec voli slati nove signale i mrzim ih, mrzim što igra igru protiv mene. Mislim da se tijelo opet samo poigrava sa mnom, sigurna sam da će sutra krenuti grčevi..
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
💙
Počeli menga grčevi, možda vještica i urani koji dan. Koliko god je očekujem i dalje sam tužna jer nikad u životu neću prirodno ostat trudna😞
Meni nema grčeva danas. Odradila sam test radi svog mira bjelina. Nije mi ni žao, što sam očekivala.
Nemoj biti tužna ostaćeš trudna. Nema veze na koji način zar je bitno? To će biti dijete tebe i tvog muža ništa manje vrijedno, zajedno ćete ga podizati, ljubiti i maziti, nikog ne treba da je briga kako je začeto. Čim se ta oplođena js vrati od tog trena trudnoća postaje ista kao prirodna i sve na dalje je isto. Čak ćeš biti mnogo zahvalnija i ništa nećeš prihvatati olako jer si prošla ovoliki put. Sa djetetom će nam trebati masu strpljenja kojem se upravo učimo.
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Ma ja neću više ni kupovati testove a ni LH trakice, žali Bože novaca. Kako sam glupa bila i nadala se svaki mjesec…
Ma sve to stoji, nego nikada neću biti iznenađena pozitivnim testom, nikada nam se neće “omaknuti” još jedno dijete, nikada neću ostati trudna u svojoj sobi zbog vođenja ljubavi sa svojim mužem. Baš me sve to muči i neopisivo mi je žao zbog toga i ne mogu nikako prijeći preko toga. Prihvatila sam da moram na potpomognutu, samo ću zauvijek žaliti za ovim gore napisanim. 😢
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻31 | pokušavamo od 10/24
7/25 - OAT | 10/25 - oligozoospermia
11/25 , 1/26 - biokemijske
⏳ 3/26 IVF
Pa sad nikad ne znaš nakon potpomognute što se može promijeniti. Možda vam se drugo baš omakne, nije nemoguće, njegov spermiogram može da se mijenja i popravlja. Ima masu primjera gdje su ljudi išli pa potpomognutu i drugo dijete došlo prirodno, neplanirano. I da se ne desi nije kraj svijeta. Imaćete dijete kako god da okreneš, nemoj biti tužna zbog nečega na što ne možeš uticati.
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Nadam se da će nam barem ovim putem uspjeti i da ću, ako mi ikada dođe moja bebica u naručje, sve muke zaboraviti i da mi neće biti važno kako je nastala.
Hormoni me drmaju pa imam sto pitanja i scenarija u glavi…
Neka nam je sretno!♥️
⏳ 3/26 IVF
Naravno da će uspjeti i da ćeš imati svoju bebicu. Mislim i da ćeš biti u životu iznenađena i sretna zbog pozitivnog testa, daj Bože odmah nakon prvog transfera da te razuvjeri da prvi ne uspijeva.
Meni je mnogo bitan osjećaj sada kad sam vidjela negativan test. Ne plače mi se, nisam ljuta ni razočarana samo sam rekla "očekivano" i nastavljam svoj dan. Izgkeda da sam se pomirila sa činjenicom da se meni ne dešava čudo i to je to. Samo se nadam da će sad biti okej kada odemo kod dr da bar krenemo u 3mj..
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
I ja sam se pomirila s tim da nisam zaslužila svoje čudo. Lijepo je čuti sve te priče ali nikada nisam imala sreće pa tako ni sada. Ja sam sve morala tezim putem, nekako sam i navikla…
I ja se nadam da krećemo u 3. mjesecu
Sada još moram izvaditi nekih par nalaza (kao pred operaciju, zbog anestezije) i odraditi HSG. Zato nekako i jedva čekam da dobijem, da što prije to odradim. A s druge strane malo sam i tužna jer eto moram dobiti. Ma, baš svakakvih osjećaja i misli, srećom nemamo one oblačiće s tekstom iznad glave, ljudi bi mislili da sam luda…
⏳ 3/26 IVF
Ja se nisam pomirila s tim da nisam zaslužila jer jesam, a jesi i ti. Samo s činjenicom da će mi doći na teži način. I nemoj da govoriš da nešto nisi zaslužila samo zato što prirodno ne dolazi. Sve smo ovdje zaslužile i dobićemo to što smo zaslužile na bilo koji način.
Sretno s nalazima neka budu posljednji bar u nekom dužem periodu. ❤️
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Iskreno se nadam da će biti zadnji, koliko sam krvi izvadila u zadnjih par mjeseci i koliko sam ginekoloških pregleda obavila, neke žene ne urade u životu…
Da je malo odmoriti, nadam se da nam i taj period dolazi🤞🏼🤞🏼
⏳ 3/26 IVF
Nema krivnje, ovo nije do nas, jednostavno svatko ima neki svoj zivotni kriz, ovo je nas s kojim se moramo nositi. Jednom kad ostvarimo svoj cilj, vise nece biti vazan nacin, samo da sve bude ok.
Zelim nam svima samo trudnicke uzv i vadenja krvi 🤗
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
Ma kužim te skroz, ali nikad ne znaš. Ja sam nakon mpo ostala prirodno trudna iz prve. Znači totalno nenadano... nažalost virus sam pobrala što sam pisala
Želim vam svima čim prije plusiće i zvuk srčeka na uzv 🙏🏻❤️
💙
Tratincice i Moon, znam da je iscrpljujuce sve ovom..brzo je kraj, i bit ce sve dobro na kraju i bit cete opet sretne ❤️
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
⏳ 3/26 IVF
Imala sam sistematski i endo je10mm 9dc
Ginić je rekao da sve savršeno izgleda
Neke ciste mi našli na grudima, ali me internistica umirila. Naišla sam na nekog sitničavog i malo me prepao...
Uh,sad još papa da dode🙏🏻
Sutra ću CB probati. Dosta je endo debel pa bi možda mogla O i ranije
Neka bude uspjesan ciklus!🙏a ciste samo redovno prati, nemoj zanemariti i nema straha. Ne mora od njih nikad nista biti, mogu doci i proci same od sebe.
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
Želim ti uspješan, da uhvatiš smajlija i da se fino zakači mrva 🥰
Ciste što kaže missD samo prati i bićeš dobra. Možda stvarno odu same od sebe.
Držim fige za uredan papa 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Neka bude uspješan ciklus! ♥️
Ciste samo redovno prati🤗
⏳ 3/26 IVF
Rose, jel ti rekla koliko je folikul velik?
Endo je taman za ovulaciju, da :)
A za ciste, ja ih imam hrpu i pratim samo jednom godisnje, sve okej. 🙈
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji