Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepermint
    16. Kolovoz 2022. 21:00

Kami.lica

Meni nije drago da se sayuri (😈) vratila, i nadam se da će što prije odlepršati na trudničke teme da je ne gledamo tu🥳
    Di ste cureee, utorak jeeee 🌊🌅🥂🍹😁🤗

Juuuuu mirrr Kamilice 😏Relaksacija. Trosi minute i rijeci na pozitivu. Ostale gluposti i situacije ostavi tamo di im je i mjesto. U proslosti. Sad je neko drugo vrijeme. 

Pepermint
    16. Kolovoz 2022. 21:02

Tratinčica123

_

Tratinčica123

Bebolina2207

https://ibb.co/C7932CJ
    .
    Ajde konačno da i ja ne tražim samo sjenice, konačno da se počela jasnije pokazivati druga crta. Bit će onako kako sam i mislila malo kasnije O, jer danas je 13. DC po menstrualnom kalendaru bi sutra trebala biti ovulacija što izgleda po trakici da neće, jer kako je krenulo sutra neće ni peak još izgleda biti. Tako da prema ovome sada djeluje da će O biti u petak, možda čak i subotu osim ako ne dođe do nekog naglog skoka. Sinoć je pokriveno, danas nastavak. 😄
    Tratinčice što kaže popodnevna trakica?

Šta nam je svima sa O ovog mjeseca..😂😂
    Moja trakica je ista kao i one jučer, ni gore ni dolje, čak mi se čini ova od 19h svijetlija.. ili će također biti kasnije ovaj mjesec, isto tako kraj tjedna.. ili je stvarno već bila kao što je doktor rekao.
    Sutra uzv, vidjet cemo 🤗🤗

Vama prirodne O luduju.. meni doktorica ukinula terapiju..
    Sve ludo ovaj mjesec..

Dakle, ovaj mjesec smo sve u banani.🙈😂😂

Bome je svima nesto Ovulacija ovaj mjesec podivljala🤭

Pepermint
    16. Kolovoz 2022. 21:09

_

kiki13

_

Tratinčica123

Bebolina2207

https://ibb.co/C7932CJ
    .
    Ajde konačno da i ja ne tražim samo sjenice, konačno da se počela jasnije pokazivati druga crta. Bit će onako kako sam i mislila malo kasnije O, jer danas je 13. DC po menstrualnom kalendaru bi sutra trebala biti ovulacija što izgleda po trakici da neće, jer kako je krenulo sutra neće ni peak još izgleda biti. Tako da prema ovome sada djeluje da će O biti u petak, možda čak i subotu osim ako ne dođe do nekog naglog skoka. Sinoć je pokriveno, danas nastavak. 😄
    Tratinčice što kaže popodnevna trakica?

Šta nam je svima sa O ovog mjeseca..😂😂
    Moja trakica je ista kao i one jučer, ni gore ni dolje, čak mi se čini ova od 19h svijetlija.. ili će također biti kasnije ovaj mjesec, isto tako kraj tjedna.. ili je stvarno već bila kao što je doktor rekao.
    Sutra uzv, vidjet cemo 🤗🤗

Vama prirodne O luduju.. meni doktorica ukinula terapiju..
    Sve ludo ovaj mjesec..

Jel to znaci da odustajete ovaj ciklus ili? Samo cekam da ti i bella javite kakvo je stanje…

Ja sam ti tupavija izašla danas od doktorice nego sam ušla..
    Ona je na desnom jajniku vidjela 2 od 10mm.. lijevi se očito nije potrudila naći…jer nije ništa rekla za njega.. ona dva od nedjelje što su bili 10 mm su očito nestali 😵‍💫

S tim da je se doktor pomucio da nade jajnik jer negdje pobjegne iza.. 🤣 a ona ga bas nije ni trazila..
    Samo je rekla da prekinem terapiju jer ne reagiram na nju.. da čekam petak pa napravim folikulometriju.. kao možda sami od sebe krenu rasti..

Znači katastrofa..

Bas evo citam i ne vjerujem. Tako sturo da ti kaze i ajde bok. Ali nadam se da ce na kraju od sveg tog ipak izaci nesto super pozitivno 🤞

Pepermint
    16. Kolovoz 2022. 21:11

Kami.lica

A sad malo o meni…..🤣
    Danas bio prvi dan na poslu nakon godišnjeg. 🤩😆
    Već za vikend idem malo do otoka. I tako….🥳🎉
    Uzivajte ljudi u ovim zadnjim danima ljeta 😍🌅🌊🍹🥂
    Baš sam se danas sjetila Ameliee i Lavice s ovog foruma. Koje divne cure. Pozdrav im veliki ako čitaju….🤗❤️

Eto i ti uzivaj jos malo u tim ljetnim i toplim danima. A poso ko poso. Mora se raditi 🤷‍♀️. 

Pepermint
    16. Kolovoz 2022. 21:11

Sayuri
    Drzim 🤞 da se beta ipak podupla i da sve bude i redu na kraju.

• ružica
    16. Kolovoz 2022. 21:38

Kiki,

Što sve traže od nalaza?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

SAYURi
    16. Kolovoz 2022. 22:41

Pepermint

Sayuri
    Drzim 🤞 da se beta ipak podupla i da sve bude i redu na kraju.

Hvala😘

💃 36
    🏃‍♂️44
    10.21 Missed ab.
    08.22 Biohemijska
    “ Moje srce tesko suzu pusta
    I pumpa sa smjeskom,
    Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
    Ja ne svjetlim, ja sijevam..”

SAYURi
    16. Kolovoz 2022. 22:42

ružica

Kiki,

Što sve traže od nalaza?

Ruzice izvini nisam sve odmah popratila, vidjela ssm tvoje linije i mislim da su evaporacijske, vjerovatno do sada vec i znas na cemu si 🤗🤗

💃 36
    🏃‍♂️44
    10.21 Missed ab.
    08.22 Biohemijska
    I pumpa sa smjeskom,

SAYURi
    16. Kolovoz 2022. 22:48

maro2811

Sayuri prvo čestitam na pozitivnom testu i držim fige za dalje🤞🏻 zašto misliš da je biokemijska? Samo zbog bete ili još nešto? Mene brine što nemam nikakvih simptoma, ni osjećaja, pa sam se naručila ipak na pregled u četvrtak.
    Marija meni je to pozitivan test, pogotovo kad na oba vidiš crticu ❤️

Beta losa, losi testovi, nestali simptomi, vrlo jasno sve…ali nemoj da te brine sto nemas simptoma, cak sta vise uzivaj jer kad udare onda si dojnja 😂😂😂😘

💃 36
    🏃‍♂️44
    10.21 Missed ab.
    08.22 Biohemijska
    I pumpa sa smjeskom,

• freyaa
    17. Kolovoz 2022. 00:10

Bok cure, treba mi vasa pomoc, da li se i vama javljaju bolovi na jednom jajniku pred menstruaciju.. Inace mi se to nekad zna desiti dan pred,  ali sad je tek 18 dc, a u pon ili utorak treba da ne dobijem.. Nista strasno, ali nije mi inace tako 🤔

Btw,  nisam bila toliko ovih dana na forumu ali u zadnjim postovima  vidim da je bilo dosta ➕️😍 ovih dana pa da čestitam  🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.