@ivaaa30 divno je ovo sto si napisala♥️ ja vjerujem da ce svima nama doci toliko zeljena radost i da se sve desava bas ovako s nekim razlogom, samo je tesko kad ne vidimo taj razlog i nemamo objasnjenje. Sve nas to na neki nacin gradi, barem zelim u to vjerovati...
👩🦰29
Endometrioza, PCO izgled jajnika
02/25 Hormoni uredni
08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Hvala žene na ohrabrenju i što čitate moje izlive emocija. To je još jedan simptom koji ništa ne znači prije uopšte nisam bila ovakva..
Jelušićkaa trakica obećava, pišni i popodne o je iza ćoška 🤞
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Jelušićkaa jedan pomirbeni za plus💪🏼😂
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️ | 🧑🏻🦱 31
7/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
Ja prijavljujem bolne grudi na dodir 🤞
Da se nadovežem na priču od nadanju. Ne možeš se ne nadati, koliko god se trudiš. U današnje vrijeme kad je toliko dostupan izvor svakakvih informacija o tome kako su neki zatrudnili npr. par dana nakon ovulacije, nakon što je nakon sekundu izvadio onu stvar itd. normalno da nama ostaje trunka nade kad ulažemo vrijeme u drugi dio ciklusa, pratimo trakicama, pratimo iscjedak, osluškujemo tijelo, imamo odnosne stavki drugi ili svaki dan i ponovno na kraju mjeseca razočaranje. Moraš se nadati, jer te ta nada gura da ideš dalje, da ne staneš i ne posustaneš u ostvarenju svoga cilja i najveće životne želje.
Jednom će doći, svima dođe, na ovaj ili onaj način najsjajnija zvijezda našeg života 💜💜💜💜
Ženo, lavice, kraljice ne znam kako da te nazovem. Krenem čitati jednu temu trudnica na forumu vidim tebe i Lindu isplačem se. Krenem drugu opet vidim tebe nisam mogla dalje. Hvala ti na napisanome i želim ti zdravu trudnoću što prije i da držiš maziš paziš i voliš svoje čudo. Zaista ti od srca to želim najprije moguće ❤️ daj Bože da nikada ne izgubiš tu nadu i da se na kraju sve isplati za sve nas
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Didiia zao mi je sto jos nije plusic ali bit će,strpljenja jos malo 🤗
Kada ono trebas dobiti?
Ja idem sutra na put,htjela sam pisnut prije puta hcg trakicu,iako bi stvari sudeći po ovulaciji trebale u srijedu doc (danas mi je 29 dan ciklusa,prosli mj sam stvari dobila 26 dan pa zato)..ali bojim se isto praznine na trakici jer cu se opet osjecati isto kao i ti..
Vjestica je doci na putu garant jer uvijek dode kad ne treba uff
Danas je 27dc trebam dobit u ponedeljak. Ne znam šta bih ti rekla ako ne pišneš opteretićeš se mislima a ako pišneš 50/50 šansa da ćeš se radovati ili se razočarati. Izvaži sebi u glavi pa vidi. Ako ti po ovulaciji treba doć u srijedu imaj na umu da može biti i lažno negativan..ja sam isto računala po ovulaciji danas je 12dpo iako chat kaže da može biti kasna implantacija ja ne vjerujem, ovaj osjetljivi bi već pokazao.
Šta god odlučiš sretno 🤞🤞🤞
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Vidjeti cu ujutro kako cu se osjecati,a mozda uzmem i na put trakice 🤔 imam vec 7 dana lagane simptome kao da ce m doc pa se ne nadam previše,ali ajde bude mi izletić malo to sve olakšao pa cemo zajedno ponovno u nove pobjede 😉😅
Zelim da se pokrene val plusića napokon 💪
Iskreno u svakoj poruci se pronalazim.
Ali zenice moje ne mora da znaci da je uvjek u nama problem.
Tako da svaki mjesec nova borba i nada al polako.
Kako kažu ono što se čeka dugo bude najslađe🙏❤️
Jaooo ja se prehladila, temperatura i grlo. Ne znam hoćemo uspjet danas pokriti😖 potrudit ću se, ako mognem. Baš zna kada će me uhvatiti🙄
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️ | 🧑🏻🦱 31
7/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
Iva čaja, meda, propolisa i grlo za čas prođe. Malo se utopli do večeras i bude bolje 🤞
Sarita ja vjerujem da Bog ima plan za svakog od nas samo ne zaslužuje niko da se pati kao mi.. Dobićemo i mi svoje mrve ali po kojoj cijeni
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji