Slazem se da Didiiom, iako su moji simptomi jako slabi i ne osjetim je tako svaki put.
Kad mi tako krene neka pocetna sluz, prstom provjerim jel mi cerkvis visok, otvoren i mekan (i onda na prstu ostane sluzi malo i po tom znam isto), pratim LH trakicama, nekad i dva put dnevno kad sam u blizi svog dana ovulacije (oko 20tog) i mjerim bazalnu temperaturu svako jutro od prvog dana ciklusa i cim mi prvo jutro poraste u tom ocekivanom periodu, a ako njsam bolesna, znam da je ovulacija taman bila.
I onda kad mislim da je bila po ovom svemu gori, vadim progesteron 7 dana nakon da vidim jel folikul puknuo.
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
🧔🏻♂️ 35 MS
11/2018 spontani
Da se nadovežem na purkin komentar bazalna je super ali ona skače taman kad ovulacija prođe. Skoči za nekih 0,3-0,5 tako da je dobro imati digitalni toplomjer sa bar jednom a najbolje dvije decimale da možeš pratit kakp spada
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Tako je, meni to osobno pomaze da sam sigurnija da je folikul puknuo.
Nekom ko nema PCOS mozda to toliko ne znaci, ali sve su to mjere s kojima mozes odrediti kad ovuliras, pa dok ne dodes do folikulometrije probaj sve da znas kad ti je O i onda pokrivas ☺️
Meni niti folikulometrija nije uspjela vidjeti jel folikul puknuo jer mi je jedan jajnik zalijepljen iza/iznad marernice pa mi mora radit uzv preko trbuha a on nije cista slika
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
🧔🏻♂️ 35 MS
11/2018 spontani
Pa eto cim prode odo pa ću se još bolje posavjetovati sa ginekologom i reci sta me muci .Nikad nisam pratila to pa i nisam bas upućena.Uzecu i te LH trakice.Pocecu pratiti to cim prođe veštica.
A partner samo kaze nemoj da se sikiras biće sve to dobro daće bog al džaba kad mene to baš razocara i baci u bedek ko i svaku ženu.
A toliko sam čula od žena zatrudne nisu ni planirale ili iz prvog puta a neko se pati mjesecima godinama bas mi bude zao kad čitam važe price i koliko se trudite i pozitivne ste. A boze moj svaki mjesec se nadam da će biti i opet se iznova razočaram.
Hvala vam puno bas me ohrabrite.
Nadam se da ćemo sve dočekati ono što dugo prizeljkujemo.
Nemoj da misliš da smo mj stalno pozitivne. Prva prođem kroz sve faze i tuga i bijes sva moguća osjećanja. Isplačem se i kažem sebi ajmo opet. Nije to sve lako kad želiš, nisu laki ti pregledi, neprijatno je dosta toga ali jake smo mi.
Svakako ginekologu reci sve što te muči nema glupih pitanja. Lh trakice piškiš između 10 i 19h mada sam ja piškila i kasnije pa uhvatim. Mislim da mi je iva otkrila shein da su najpovoljnije a dosta ih dobiješ.
Drži se želim ti + od srca i da sve bude u redu ❤️
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Ja baš osjetim ovulaciju, imam iscjedak par dana prije, pred ovulaciju bude egg white, osjetim i pucanje folikula (kao bockanje na strani koja ovulira), budem baš napaljena tih dana🤭, pri odnosu tih dana ništa ne iscuri van i naravno kad stignem pratim trakicama, iako i bez njih znam kada je.
Trakice naručujem sa Sheina jer su jeftine a posluže svrsi 😄
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️ | 🧑🏻🦱 31
7/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
Prijavljujem bijeli iscjedak i to baš, nema miris, danas je 9dpo. Ne znam je li to valja 😂
Imam osjećaj kao da sam se upiškila u sekundi koliko ga je bilo
Meni zvuci obevavajuce🤞🤞🤞🤞
👩🦰29
Endometrioza, PCO izgled jajnika
02/25 Hormoni uredni
08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Zvuci dobro🤞🏼🤞🏼💪🏼
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
Neću da se nadam ničemu dok ne vidim +
Dosta nadanja 😂
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Jutro ženee🥰
Ima li simptoma, testova ikakvih? 🤭
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji