Da, probaj. Ja isto to nisam nikad pratila dok nisam na forumu naišla na informaciju da tamna LH može biti znak trudnoće. Onda testirala pa sam vidjela da je meni znak menstruacije🤣
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️ | 🧑🏻🦱 31
7/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
Valja sve isprobat upoznaš bolje svoj ciklus ako ništa..
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Purko sretnooo, javi
Didia jesi piškila?
Meni jučer smajl na CBtestu, danas jako bolovi. Ovulacija je to.
Sinoć muž meni kaže da je on dobro i da bi se družio pa smo na brzinu od iza 🤣🤣🤣🤣sve izašlo van, ali bolje išta nego ništa...ne očekujem od ovog ciklusa ništa
Još u nedjelju je imao simptome pa je jučer već bio ok...ni ne zna za ovulaciju nego da bi on brzinski 🤣🤣🤣🤣
💙
Meni je ov tura trakica skroz fals došla. Tako sa mi je ciljat na slijepo. Veceras akcija.
Rose super da ste obavili! Možda baš taj brzinski iznenadi, nikada se ne zna. Sretno♥️
Jelušićkaa svašta… probaj nagodit onda po osjećaju, tj simptomima. Good luck!
Mi danas isto pokrivamo, večeras opet radim LH da vidim ima li napretka.
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
Rose piškiću hcg sutra ili u nedelju. Mi smo ovaj mjesec jednom samo u plodnim danima pokrili jer se muž razbolio i baš mi krivo bilo ali vidjećemo je li to jednom bilo dovoljno. Možda jeste 🤞
Jelušićkaa svašta..vi pokrivajte svaki drugi dan, nadam se da su trakice glupe samo 😂
Ja sam jutros piškila lh baš da vidim tamni li danas je 11dpo i ništa bijela skroz, nakon 5 minuta vidi se druga crtica i to pod uglom. Vidjećemo šta to znači kad hcg pišnem
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Rose čula sam kao da je bolje da muškarci ne znaju za ovulaciju jer se i oni stresiraju onda a to utiče na plivače. Tako da možda baš taj jedan bude dobitni 🤞
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
https://ibb.co/N2kBZKbp
za moje žene iz BiH, muž je uzimao ovo, sad smo opet naručili. Od ovoga smo primjetili najviše promjena i poboljšanja, podiže testosteron (stvarno se podignuo, vadio je ponovno hormone) i pomaže spermijima, duže nam traje odnos i on može više puta dnevno bez problema. Nije skupo a stvarno se isplati. Ako vam se da naručite i neka muževi koriste. 😄
Kako je uzimao? I koliko dnevno? Ili imaju upute kad se naruči 😂
Ja bih vidjela nakon kontrole spermiograma ako ne bude bolja situacija pa bih naručila.
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Piše na uputama. Prvi tjedan dvije žlice čini mi se, onda kasnije po jedna. Jutri se uzima, na prazan stomak.
Općenito su pčelinji proizvodi zdravi, za sve pa tako i za naše probleme. Nama se ovo baš super pokazalo. Nova teglica je stigla pa je opet počeo koristiti.
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
Ma da pčelinji su zdravi, mi imamo neki mix med i propolis i stvarno je top za imunitet, dosta se poboljšao oboma. Tako da ni ovo ne može da škodi već samo da bude bolje. Zvaće danas da zakaže termin za spermiogram i prošli put je dobio termin za 3 dana tako da mislim da će idući tjedan već na kontrolu. Samo neka bude bar malo bolje 🤞
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Super! Možda se stanje popravilo, daj Bože. A možda te već za vikend testić iznenadi pa ne bude trebao ni spermiogram ni dodatci🤞🏼🤞🏼
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermija
Pokušavamo od 10/2024
Iva, Jelušićka sretnooooo prikrivanju
Didia jednom je isto dobro, bolje jednom nego nijednom. Tako smo i mi ovaj mjesec
A vidjet ćemo, ne nadam se baš, ali naravno da minimalne šanse uvijek postoje . Najviše mi je što je to sve izašlo odmah, ali eto..
Iva hvala, bas malo uguglam
Možda nije sve, najbrži plivači ostaju 🤞
Uvijek postoji šansa, jedino kada ne pokriješ nema šanse tako da će biti ok. I na kraju bar vam je bilo lijepo 😁
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
💙
Cure kod nas opet astenozoo, brojke se malo pogorsale ali uglavnom tu su negdje...uz svu silu suplemenata, treninge, zdravu prehranu. Nemam vise snage, obeshrabrena sam i najradije bi na neko vrijeme odustala od svega.
Žao mi je draga 😔 takav nalaz zna biti poražavajući pogotovo ako se trudio baš. Daj sebi vremena da svariš informaciju.
Da li ste razmišljali o podpomognutoj? Možda tu nađete rješenje. I tboja dijagnoza otežava začeće a i njegova, možda bi vam bolje pomogla MPO nego da tapkate u mraku.
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
možda da probate odmoriti koji mjesec. Kad kažem odmoriti ne mislim na odnose nego na pracenje ovulacije, trakice..
Jer nema odustajanja, samo hrabro naprijed u nove cikluse, nastavite s dodacima prehrani i opcenito sa zdravim navikama kao i do sada.. i urodit će plodom sigurna sam
Žao mi je, možda previše suplemenata može i negativno utjecat, al nemojte gubit nadu prirodno ili MPO nešto mora upalit
2022 💙
#2 pokušavamo od 6/25
👩🦰29
Endometrioza, PCO izgled jajnika
02/25 Hormoni uredni
08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji