Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    14. Listopad 2025. 11:37

Ja sam danas kupila CB jer mi ponestalo pa ću sutra ujutro piškiti. Još ne osjećam nikakve bolove 

Iva odlično za bolji spremiogram i zanemari moje pitanje. Vidim da si već nekome odgovorila
    Purko dobro nam došla i da nam pošalješ ove dane pozitivan test🙏🏻
    Ivy mozes li negdje vaditi betu?

Tko se još sprema piškiti 😁

💙

• missD
    14. Listopad 2025. 12:55

Ja se spremam, ali probat cu se suzdrzat do subote/nedjelje... zasad nikakvi simptomi, bas nista, 10dpo

👩‍🦰29
    Endometrioza, PCO izgled jajnika
    02/25 Hormoni uredni
    08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Jelušićkaa
    14. Listopad 2025. 12:56

Hvala Bogu pa ti vitamini rade nešto za spermiogram da nije prodavanje magle. Da daba čovjek ne pije i kupuje. 😄

Didiia
    14. Listopad 2025. 13:04

Ja sam se obradovala jer i moj pije vitamine, nadam se da će biti bolji 🤞
    Ja ću za vikend pišnuti pa ćemo da vidimo ima li mrvice 😁

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

• Tulipan33
    [UREĐENO] 14. Listopad 2025. 14:57

Ja sam planirala ranije, al od jučer imam bolove ko menstrualni grčevi tako da neću do vikenda, po ovome očekujem stvari, a ne plus..

2022 💙
    #2 pokušavamo od 6/25

ivaaa30
    14. Listopad 2025. 15:26

Bome vitamini rade posao. Ja sam bila skeptična ali sada mi nije žao ni marke koju smo potrošili na dodatke. ☺️
    Ja piškam ali LH… 
    Sretno svima s HCGom ovih dana! Čekamo ➕➕➕➕➕

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️ | 🧑🏻‍🦱 31
    7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    10/25 oligozospermija
    Pokušavamo od 10/2024

Didiia
    14. Listopad 2025. 15:43

Tulipan ne gubi nadu znaš da simptomi ništa ne znače, to nam je postao moto 😂
    Nama su za spermiogram rekli kao sve može da se popravi osim kad je 0% živih tj nema živih spermija. Ali su mi u toj klinici gdje idemo baš optimistični i gin i embriolog ali vidjećemo kad uradi kontrolni 

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

• Sarita67
    [UREĐENO] 14. Listopad 2025. 19:48

Kod mene izgleda dosla veštica a ja se bas obradovala da je implatacija krvarenje svetlo roze vidjecemo kako ce biti do kraja dana i sutra al ipak mislim da je M.
    Ako ima ko kakve savjete da probam cim prođe. Pišite zena 

Didiia
    14. Listopad 2025. 17:22

Žao mi je 😔 
    Što se tiče savjeta daću ti kad budem trudna s obzirom da sve što sam probala očito nije upalilo.. Klasično sve čajevi, prenatalni vitamini i tako ali evo još se čeka beba 🤷🏻‍♀️

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

purko19
    14. Listopad 2025. 19:48

Jedino mogu dati savjete kako sam uspjela dobiti ovulaciju nakon 4 mjeseca i uredan ciklus od 33-35 dana, osim obavezne promjene prehrane po fazama (posebno u folikularnoj) i treninga:
    biljkoljupka kapi konopljike i kapi vrkute, od suplemenata Ubiquinol i NAC (za kvalitetu jajne stanice), Owasense inozitoli (koji mi dobro djeluju na PCOS) sve to sa iHerba te Almagea prenatali (dodatno pijem terapiju za stitnjacu, siofor za IR i vitD), plus nekad dodatno ubacim zeljezo bisglicinat da odrzim feritin na nivou (godinu dana sam ga dizala na pozeljnu razinu za trudnocu).
    Za ovo sve treba puno truda, volje i zelje.

👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
    🧔🏻‍♂️ 35 MS
    11/2018 spontani

ivaaa30
    [UREĐENO] 14. Listopad 2025. 19:25

Sarita koja je vaša priča, problem? Ne sjećam se ako si pisala, sorry.
    Savjeta baš i nemam, sve pokušavam i ništa još nije upalilo🫠

Didiia
    14. Listopad 2025. 17:42

Budimo realni ti si već dala savjet. Ti nemaš problema i šta god uzimala svejedno je, naravno da je bolje što zdravije živjeti ali je kod tebe samo kod muža problem koji se poboljšao i iskreno se nadam da će nastaviti na bolje. 
    Moj uzima skoro sve kao i tvoj i baš si mi ulila nadu s obzirom da je terato kod tvog nestala..sad ne mogu dočekati njegovu kontrolu 🫣

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

Sarita67
    14. Listopad 2025. 18:08

Zadnja menstruacija 16 septembra ne zaštićeni odnosi 25,28,5 i 11.
    Inace nije redovna al zadnja tacno na 30 dana.

ivaaa30
    14. Listopad 2025. 18:08

Od srca vam želim popravak spermiograma i plus!♥️♥️♥️

10/25 oligozospermija
    Pokušavamo od 10/2024

ivaaa30
    14. Listopad 2025. 18:09

Sarita test!!! Jaooo🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

10/25 oligozospermija
    Pokušavamo od 10/2024

missD
    [OBRISANO] 14. Listopad 2025. 19:25

👩‍🦰29
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

10/25 oligozospermija
    Pokušavamo od 10/2024

• missD
    [UREĐENO] 15. Listopad 2025. 10:53

@didiia je li tebi itko od doktora komentirao išta oko endometrioze ili te slao na neke dodatne pretrage? Vidim po iskustvima drugih po forumima i grupama da to dosta otežava prirodno začeće, a ginekolozi (bar u mom slučaju) to ne doživljavaju kao neki značajan problem...

Didiia
    14. Listopad 2025. 18:01

2 gin su mi potvrdili endometriozu i jedino što su rekli je da mora da se prati i moram svakih 6mj vadit tumor markere jer mi je brat umro od tumora. Moja cista je 4.4x4.3 (cm ili mm nisam sigurna kako se računa) što spada u srednju i stoji takva već 4 godine. Gin mi je na zadnjem pregledu rekla ako ne ostanem trudna do proljeća 2026 da bi me ona posala na operaciju uklanjanja ciste, ali da sad pokušavam jer je trudnoća lijek za endometriozu. Uglavnom ništa strašno ali može da oteža začeće i mora da se prati taj sam odgovor dobila. Meni su svi drugi nalazi ok i imam jednu cistu samo na desnom jajniku, lijevi je čist skroz i oba jajovoda su mi prohodna. Jedino su me slali na tu prohodnost jajovoda, da se vidi da cista ne zatvara jajovod.
    Kako sam ja shvatila sve ovisi o tome kolika je cista, gdje je i kakve probleme pravi. Meni su ciklusi za divno čudo redovni s njom samo bolni jako ali držim se. Uvijek možeš potražiti mišljenje više gin oko toga

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

missD
    14. Listopad 2025. 18:07

Hvala ti na iskustvu! Meni su isto 2 gin potvrdila ( privatno i moj primarni), cista mi je na lijevom jajniku, velika je oko 2cm sad i nijedan gin ne misli da ce stvarati problem zacecu. Ista recenica kod obojice - kako je trudnoca lijek za endo. Ciklusi mi dolaze svaki mj, ali ne u redovnim intervalima, uvijek u par dana variraju, recimo izmedu 28 i 33-34 dana - to je vjerujem do PCO. Ovulacije imam redovno - pratila sam ih kod gin folikulometrijom i svaki mjesec ulovim LH trakicom. Jedino jos nisam radila prohodnost - to te poslao tvoj primarni gin?

👩‍🦰29
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Didiia
    14. Listopad 2025. 18:13

Baš je fensi stvar kod endometrioze što svaka žena ima drugačije probleme zbog iste 😵‍💫
    Na hsg me poslao privatni gin ali moja privatna radi i državno pa me spojila s gin koji radi državno i uspjela sam prohodnost uraditi na uputnicu i nisam plaćala. Ti možeš to da tražiš s obzirom da pokušavate godinu dana i to se već smatra neplodnošću, ne znam u Hrv kako funkcioniše jer sam ja iz BiH
    Hsg sada ima i privatno radi se sa nekom pjenom ali je ova moja htjela da ja uradim klasični hsg ne znam iz kog razloga. I da žena je par mjeseci nakon njega plodnija jer pročisti ako ima sitnih nekih problema u jajovodima

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

Didiia
    14. Listopad 2025. 18:19

Cista od ispod 3cm se smatra malom tako da ti imaš malu što je super samo trebaš pratit da se ne povećava. Jesu li ti davali ca125 da vadiš? Meni prva gin to nije davala nikako pa sam je skačila 😅 malo je strašno čekat rezultate al better safe than sorry

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

missD
    14. Listopad 2025. 19:26

Ne, još ni ca125 ni hsg ☹️ ali ja svakako ne planiram još dugo čekati, dat ću priliku još 1-2 ciklusa s obzirom da sam tek odstranila polip pa se još nadam da je dosad on smetao, a onda mi je plan otići na humanu i tražiti konkretnije pretrage. Nadam se da do tog stadija neće ni doći ali raspoloženje mi je promjenjivo, nekad se skroz obeshrabrim pa razmatram sve opcije...

👩‍🦰29
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Didiia
    14. Listopad 2025. 19:45

Žao mi je što gin ne rade svoj posao ca125 ti može pokazati dosta toga, da li je upalni proces, da li raste, da li je cista kancerogena... Hsg možeš da tražiš s obzirom da pokušavate toliko, svakako traži što više mišljenja. Kod nas ne može nego laktovima da se probijaš da dobiješ njegu kakvu zaslužuješ..
    Nemoj da odustaješ ima i masu iskustava žena sa endometriozom koje su uspješno iznjele i više trudnoća 😁
    Takođe savjet pričaj s mamom, tetkom/a, endometrioza je u većini slučajeva nasljedna s ženske strane obitelji. Pokupi i njihova iskustva lako se možeš poistovjetiti s njima pa onda znaš kako dalje

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

Tulipan33
    15. Listopad 2025. 10:53

Ja sam endometriozu operirala laparaskopski s 20 godina. Nakon toga sam pila tablete s kojima sam bila u menopauzi jedno vrime (jako zanimljivo iskustvo haha) i iza YAZ dobri niz godina. Kada sam odlučla ići na trudnoću odmah prvi mjesec sam ostala trudna. ☺️

2022 💙
    #2 pokušavamo od 6/25

👩‍🦰29
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani