Di ste curke 💜
Sad sam iščitala zadnja 2-3 dana. Koliko sam pohvatala, nemamo novih plusica nakon Martine i MP ali Ivyyy bi mogla povesti novi val 🤞🏽 držim fige. Kad ti treba stići M Ivy?
Eni zao mi je za M. Vidim da ste poduzeli neke korake sto se konzultacija tiče pa super da se nešto dešava.
Kod mene situacija ništa posebno, bila na folikulometrijama, sve nešto kasni,,valjda zbog tableta (klomifen plus kombinacija estrofem i duphaston). Od dva folikula na jajniku jedan je navodno “pukao”. Drugi je ostao (to će sad ostati cista koja bi sama trebala puci) Za 3 dana vadim progesteron pa ćemo vidjeti jel se desila O, jer mu se jučer činilo da se počinje stvarati žuto tijelo Al nije 100% siguran. 🙄(iako mi to bas nema smisla jer ne znamo jel prošlo 7 dana od O Al ok) neću reci da sam 100% otpisala ovaj ciklus, aliiiiiii nemam bas ni neke nade velike. To je to 🤣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sutra mi je 36 dc, i tako inace dobivam, tako da sutra bi trebala dobiti..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Di ste curke 💜
Sad sam iščitala zadnja 2-3 dana. Koliko sam pohvatala, nemamo novih plusica nakon Martine i MP ali Ivyyybi mogla povesti novi val 🤞🏽 držim fige. Kad ti treba stići M Ivy?Enizao mi je za M. Vidim da ste poduzeli neke korake sto se konzultacija tiče pa super da se nešto dešava.
Kod mene situacija ništa posebno, bila na folikulometrijama, sve nešto kasni,,valjda zbog tableta (klomifen plus kombinacija estrofem i duphaston). Od dva folikula na jajniku jedan je navodno “pukao”. Drugi je ostao (to će sad ostati cista koja bi sama trebala puci) Za 3 dana vadim progesteron pa ćemo vidjeti jel se desila O, jer mu se jučer činilo da se počinje stvarati žuto tijelo Al nije 100% siguran. 🙄(iako mi to bas nema smisla jer ne znamo jel prošlo 7 dana od O Al ok) neću reci da sam 100% otpisala ovaj ciklus, aliiiiiii nemam bas ni neke nade velike. To je to 🤣
Stopericu nisi dobila?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Di ste curke 💜
Sad sam iščitala zadnja 2-3 dana. Koliko sam pohvatala, nemamo novih plusica nakon Martine i MP ali Ivyyybi mogla povesti novi val 🤞🏽 držim fige. Kad ti treba stići M Ivy?Enizao mi je za M. Vidim da ste poduzeli neke korake sto se konzultacija tiče pa super da se nešto dešava.
Stopericu nisi dobila?
Nisam, ovo je trebala biti samo stimulacija sa klomifenima (i kasnije duphaston ako se sto uhvati), na kraju mi je uključio i estrofem zbog tanjeg endometrija. To se uspjelo lijepo zadebljati i sve, samo još da vidimo jel se desila O. Premda, ovo mi je prvi put (da znam) da je upitno jel se dogodila O, jer inače prirodno (bez ikakvih stimulacija) ih imam i osjetim uvijek. Ovo je trebalo biti samo kao neki pozitivan korak da mi bude i na jajniku na kojem imam jajovod. Al evo vidjet ćemo
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro curke ili vec dan….
Svima zelim pozitivan naredni ciklus💛
Ja danas bila kod endokrinologa i obavila jos neke pretrage … cekamo nalaze sve drugo je ok i osjecam se dobro osim sto zbog anemija i sto zbog bebice sam jako umorna a i mali mi neda mira tako da sam trenutno na gumbu off….pratim vas ali jednostavno sam toliko umorna da jedino sto mogu je procitat i to ako mi se kapci ne zatvore😂🙈sretno svima
Bebolina narocito tebi💛…. i naravno svima i ovaj ciklus i naredni .
Hvala ti puno 😘
Nadam se da će i ostali nalazi doći uredni. Ovo za umor joj znam kako mi je bilo i morala sam leći i odmoriti u tim prvim tjednima, a tebi je sad još gore kad ti je i mali još podosta mali. Nadam se da ima netko tu i tamo da ti uskoči pa da se možeš malo odmoriti.
Eni ah ta M, baš sam se nadala da ćete iznenaditi plusić. Ajde bit će plusić ako ne prije onda kad kreneš u postupak. 🤞🤞
Anchyyy šteta što nisi mogla drugačije nego se pikati na poslu. Ja da kažem šefici svi bi odmah znali jer su sve same babe i ono vidim kako međusobno šuškaju o nekome a meni se takve stvari gade i ignoriram.
Mene uvijek pika muž u večernjim satima jer smo oboje doma do 18, 19.
Kad bi otprilike trebala dobiti sljedeću M? Nadam se da ideš odmah s ovim ciklusom i da će biti podnošljivije. Ili ako bude baš jako bolno možda da probaš dogovoriti da ti daju kratkotrajnu anesteziju kao za punkciju.
Jer ne znam na koji drugi način bi inače mogli obaviti FET.
A što se tiče bo, treba ih ignorirati. Meni ako će trebati ja ću ga otvoriti. Čak mislim da ću ga uzeti sljedeći postupak. Vidjet ću koliko će biti susretljivi kada ću izlaziti s posla pa ako budu negodovali onda ću svakako otvoriti bo.
Tebi zbog težine posla najbolje onda otvoriti bo.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Drzim fige da ne dodu i da ugledas plus 🙏🤞🥰
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pozdrav!
Ja sam jedna od novih ovdje, koja trenutno pokušava ugledati ovulaciju pomoću LH trakice (rekoše mi da je uzaludno jer PCOS remeti). No ja se nadam, pa kako bude!
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Ako ti sutra bude kao i danas tempica svakako mozes uradit test ...prva i druga faza su ti vise nego u lijepom rasponu temperature ... tako da drzim fige😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke ili vec dan….
Svima zelim pozitivan naredni ciklus💛
Ja danas bila kod endokrinologa i obavila jos neke pretrage … cekamo nalaze sve drugo je ok i osjecam se dobro osim sto zbog anemija i sto zbog bebice sam jako umorna a i mali mi neda mira tako da sam trenutno na gumbu off….pratim vas ali jednostavno sam toliko umorna da jedino sto mogu je procitat i to ako mi se kapci ne zatvore😂🙈sretno svima
Bebolina narocito tebi💛…. i naravno svima i ovaj ciklus i naredni .
Hvala ti puno 😘
Nadam se da će i ostali nalazi doći uredni. Ovo za umor joj znam kako mi je bilo i morala sam leći i odmoriti u tim prvim tjednima, a tebi je sad još gore kad ti je i mali još podosta mali. Nadam se da ima netko tu i tamo da ti uskoči pa da se možeš malo odmoriti.
Eni ah ta M, baš sam se nadala da ćete iznenaditi plusić. Ajde bit će plusić ako ne prije onda kad kreneš u postupak. 🤞🤞
Anchyyy šteta što nisi mogla drugačije nego se pikati na poslu. Ja da kažem šefici svi bi odmah znali jer su sve same babe i ono vidim kako međusobno šuškaju o nekome a meni se takve stvari gade i ignoriram.
Mene uvijek pika muž u večernjim satima jer smo oboje doma do 18, 19.
Kad bi otprilike trebala dobiti sljedeću M? Nadam se da ideš odmah s ovim ciklusom i da će biti podnošljivije. Ili ako bude baš jako bolno možda da probaš dogovoriti da ti daju kratkotrajnu anesteziju kao za punkciju.
Jer ne znam na koji drugi način bi inače mogli obaviti FET.
A što se tiče bo, treba ih ignorirati. Meni ako će trebati ja ću ga otvoriti. Čak mislim da ću ga uzeti sljedeći postupak. Vidjet ću koliko će biti susretljivi kada ću izlaziti s posla pa ako budu negodovali onda ću svakako otvoriti bo.
Tebi zbog težine posla najbolje onda otvoriti bo.
Ma dobro ja sam znala da ću dobiti jer isti simptomi kao i pred M , i znala sam da mi se bude pomaknuo ciklus ali hvala Bogu mi se samo za jedan dan .. pa nije strašno 🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram