Jutro curke ili vec dan....
Svima zelim pozitivan naredni ciklus💛
Ja danas bila kod endokrinologa i obavila jos neke pretrage ... cekamo nalaze sve drugo je ok i osjecam se dobro osim sto zbog anemija i sto zbog bebice sam jako umorna a i mali mi neda mira tako da sam trenutno na gumbu off....pratim vas ali jednostavno sam toliko umorna da jedino sto mogu je procitat i to ako mi se kapci ne zatvore😂🙈sretno svima
Bebolina narocito tebi💛.... i naravno svima i ovaj ciklus i naredni .
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala svima na podršci ja sam izvan igre , krenula mi M danas bez najave 😒😒😒 Al bitno da je krenula da mi ne kasni puno samo jedan dan 💪 dalje navijamo za ivyyy ona bi mogla imati pozitvan ishod ima tom simptome ❤️❤️🥰🥰🥰
A da odg iglici8 ja se krenem od 16dc , s obzirom da imam duge cikluse i O mi uvijek bude oko 17,18dc
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Eni, bas mi je zao zbog M🙁 bas je lijepo kasnila. Steta....
Anchyyy, ja sam dobro. Bila sam prosli tjedan na pregledu samo da se potvrdi da je plod unutar maternice :) iduci tjedan idem opet, trebalo bi se sve akobogda vidjeti iako sam u strahu😐
Kako si ti? Kakvi su planovi za dalje?
Ivyyy, svi navijamo za tebe!😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
E hvala vam, budem probala skuzit kako meni odgovara :)
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Eni, bas mi je zao zbog M🙁 bas je lijepo kasnila. Steta….
Anchyyy, ja sam dobro. Bila sam prosli tjedan na pregledu samo da se potvrdi da je plod unutar maternice :) iduci tjedan idem opet, trebalo bi se sve akobogda vidjeti iako sam u strahu😐
Kako si ti? Kakvi su planovi za dalje?
Ivyyy, svi navijamo za tebe!😊
Ma nema veze , navikla sam već zato se nisam ni nadala ničemu 😒
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Ivyy i Enicekam vase testove, znate da mi ovdje volimo gledat testove 💪🙏🙏🙏
Bebolinaja radim samo sa zenama i u smjeni nas je 20 i pokusavala sam sakrit ali je jako tesko. Kada sam isla na stimulaciju i pikala se lagala sam da se pikam zbog trombofilije Boze mi oprosti 🙏
Morala sam se pikati u odredeno vrijeme kao sto i sama znas pa sam se skrivala ali uvjek netko naleti i vidjeli su u hladnjaku pikalice bez obzira sto sam ih umotala u papir ali ocito ne nekoga zanimalo sto je to.
Kada sam isla na transfer nisam trazila bolovanje i to mi je najvise zao jer radim fizicki i psihicki posao i ovaj put definitivno cu trazit. Sefici nije bas drago kada idem na bolovanje i rekla sam joj da idem na MPO i sad samo pita koliko dugo me nece bit. Kod nas ima jako puno posla i za njih nikad nije vrijeme da idem na bolovanje ali meni je trenutno na 1 mjestu beba.
Vidim da ste pisale o molitvama ima molitva koja se moli 30 dana, tridesetodnevna pobožnost svetom Josipu i u jednom dijelu izgovarate nakanu za koji molite. Ja i muz smo je zajedno molili i evo jucer zavrsili s molitvom, molitva traje oko 20 min.
Martina i M-Pkako ste vi trudnice?
Kada imate preglede?
Meni je dosta tesko popratit sve, ima Vas dosta novi i kada sam na poslu nemam vremena pogledat pa onda usput tokom dana koliko stignem.
Ja jos uvjek imam smedi iscjedak nakon histero tako da neznam kada ce M, rekli su nam bez odnosa i sad cekamo M pa onda se javljam na humanu.
Ja sam isto dobro. Bili su mi poceli grcevi ali mi magnezij pres spavanje stvarno pomogne. Inace sam dobro .. mucninu nemam nego ujutro onako ko zeludac, tj kiselinu osjetim. Odmah pojedem i bude super.
Nisam imala nikakvih krvarenja i cekam subotu za prvi pregled. I mene je strah sto je blize al i jedva cekam ..
Drzite se svi i zelim vam pozitivne naredne cikluse, a onima koji jos
Cekaju i ovaj 💗
Eni233 bas mi je zao :( saljem ti 🫂♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jel iko od vas imao uspjeha sa folikulometrijom plus stoperica plus propuhivanje u jednom ciklusu?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Martina i M-Pzelim Vam srecu na pregledima i da cujete srceko ❤️❤️🥰
Ja i dalje smedarim nekad jace nekad manje ali evo danas kao da se smanjilo malo je iscjedak roskast nakon histeroskopije.
Malo me zaprepastilo to kada sam dosla na histero i isla sam na uzv prije i rekli su mi da je ovulacija bila a ja sam tad bila 9 dc sto je podosta rano, ja inace imam rane ovulacije ali ovo je bilo bas rano to znaci da sam 8 dc vec imala O jer 9 dc sam bila u 7 ujutro na uzv.
Plan je da docekam M i onda da se javim na humanu pa se nadam da onda idem na transfer.
Iskreno strah me je transfera posto je kod mene ulaz u maternicu kompliciran i strah me je boli 😢😢
Uzet cu normabel prije samo da oni obave transfer 🤣🤣🤣
Sretno ti💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala cure!🤍
Danas sam imala i prakticni ispit na poslu iz sk, proslo je super, i to me malo ucinilo nervoznom, ugl ako ne dobijem ujutro piskit cu sutra..
evo malo prije mi se zeludac digo bez veze😅, tako da ili ce biti bas bas extra M ili je nesto drugo.. ne znam sta da mislim, iskreno pomjesali su ni se osjecaji..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Hvala cure!🤍
Danas sam imala i prakticni ispit na poslu iz sk, proslo je super, i to me malo ucinilo nervoznom, ugl ako ne dobijem ujutro piskit cu sutra..
evo malo prije mi se zeludac digo bez veze😅, tako da ili ce biti bas bas extra M ili je nesto drugo.. ne znam sta da mislim, iskreno pomjesali su ni se osjecaji..
A sutra trebas dobiti ili?
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji