Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    11. Svibanj 2022. 21:28

Lida 🍀

Hvala na pitanju, evo super, opet su me oni najgori simptomi zaobisli, kuc kuc 😁 pijem Duphaston preventivno jos par dana dok potrošim kutiju, sutra idem po nalaze kombiniranog, jucer bili na pregledu sve je ok.. iiii tako. ☺️ Uzivam na komplikacijama ☺️
    Cekam vas na zimskim 🤞🤞🤞♥️

Drago mi je da sve ide kako treba ❤️❤️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

MBM🐬🍀💕
    11. Svibanj 2022. 21:34

Garava M je bila obilna sa ugruscima. A imam pitanje danas me boleo zib pa sam bila da zalecim dali postoji neki rizik na to da mi je punio zilub necim

Garawa¤
    11. Svibanj 2022. 21:39

MBMikica

GaravaM je bila obilna sa ugruscima. A imam pitanje danas me boleo zib pa sam bila da zalecim dali postoji neki rizik na to da mi je punio zilub necim

Mislim da ne.. u zub ide lijek .. ne bi trebao smetati, nije to tko zna kolika količina lijeka.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    11. Svibanj 2022. 21:42

A menga.. nešto je se čudno dogodilo jer je nemoguće da je od novog ciklusa plus.. svako nam javi sve.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Ella..
    11. Svibanj 2022. 22:08

Mia21998 🔆

https://ibb.co/zrbcz8WDva dana mi M kasni, mislim da je sada definitivno to to.➖☹️

Ne mora značiti,  moja prijateljica je pravila test nakon 2 dana kašnjenja i bio negativan, zatim tjedan dana kašnjenja isto negativan i tek joj je 3.test pokazao. Tako da ja kažem, ništa nije  izgubljeno dokle god nema M !! 🤗🤞🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    11. Svibanj 2022. 22:09

MBMikica

https://ibb.co/SvNmjxh

Ajmeee, čestitam!!! 🤗🤗🤗🤗🎉🎉

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

MBM🐬🍀💕
    11. Svibanj 2022. 22:44

Garava Hvala puno na ohrabrenju 😘🤗znaci mi. Sutra javljam sta ce dr da kaze i Beta

Ela Hvala puno 😘

maybenewmom
    11. Svibanj 2022. 23:49

Meni curke ovaj mjesec od O ni traga ni glasa 🤷‍♂️. Ne znam koliko je normalno da O izostane ili kasni ovako?

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

MBM🐬🍀💕
    12. Svibanj 2022. 00:50

Mia21998 🔆

https://ibb.co/zrbcz8WDva dana mi M kasni, mislim da je sada definitivno to to.➖☹️

Bice mila + kad se najmanje nadas 😘😘

September
    12. Svibanj 2022. 04:48

Zene uvijek raspravljamo kako povecat sluz i tu su uvijek ulje nocurka, puno vode i ne znam vise sta je sve bilo. Ako neka od vas ovo proba neka javi da vidim ako je stvarno zbog toga ili zbog mojih hormona ovaj ciklus 😄 znaci na 4 dc sam si krenula kuhat oko 130 grama mrkve svaki dan i onda mrkvu prelijem s nekim umakom za salatu da mi bude finija. Taj umak naravno nije bitan, bolje bez toga haha. Bitan je samo jer ima i maslinovog ulja u sebi, a ulje je bitno da se bolje apsorbira vitamin A iz mrkve. Pocela sam jest mrkvu kao pripremu za bolji ten po ljeti, tj da lakse pocrnim. I citala sam da je beta karoten jako dobar za progesteron pa zasto ne, u 5 min se skuha ta mrkva i cak mi bude fino. E pa ja sam zadnja tri dana primjetila dosta bjelanjak iscjetka, a danas ga je bilo toliko puno da sam ga doslovno izvlacila 🤣 znam, uzasno zvuci hahah. I idem ja malo guglat jer sam jedino to promjenila ovaj ciklus i nadjem informaciju to s mrkvom i proizvodnjom vise sluzi. Vrijedi probat jer svi imamo mrkvu doma i uostalom zdrava je pa ne steti 😀

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.