Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sisy
    19. Srpanj 2023. 12:47

laurell

sisy

Cure, danas beta 499,8 🍀
    Guramo za sada

Odlično! Kad ti je pregled prvi? Sorry nisam promaklo mi je ako si negdje napisala 🙊

5.8. Sam stavila prvi pregled

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

sisy
    19. Srpanj 2023. 12:49

Svaki put kada idem vaditi betu ja pomislim da je u padu sigurno i da ce opet biti biokemijska, jer ja nikakve simptome klasicne nemam, malo pritisak i žiganje dolje u stomaku i tjto

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

bubamara.88
    19. Srpanj 2023. 13:50

sisy

Svaki put kada idem vaditi betu ja pomislim da je u padu sigurno i da ce opet biti biokemijska, jer ja nikakve simptome klasicne nemam, malo pritisak i žiganje dolje u stomaku i tjto

Ma ovo fino izgleda  Hvala Bogu  ne prizivaj loše stvari uživaj malo ☺️

September
    19. Srpanj 2023. 14:38

sisy

Cestitam! Ne brini oko simptoma, ja sam se skroz normalno osjecala i bilo mi je tek od cca 8.tjedna do 12. malo muka (mucnina koja bi prestala dok jedem 🤣), a nosila sam blizance tako da se nemoj opterecivat. Bitno da beta pravilno raste :)

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Lunolina
    19. Srpanj 2023. 15:40

sisy

Wow koja lijepa beta😍
    Ajmo mi na ljepse teme. Sto si radila ovaj mjesec da si ostala trudna 😄 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

sisy
    19. Srpanj 2023. 16:21

Lunolina

sisy

Wow koja lijepa beta😍

Već sam pisala da zapravo nisam radila puno toga. 
    Ovaj mj je bilo kao ako ostanem ostanem jer sljedeća 2mj sigurno ne radimo na bebi zbog putovanja bilo bi rizično u maloj trudnoći (i sada mi je malo frka, bit ću 13t trudna a idemo u daaaleke tropske krajeve, malarija, zika virus, dug put i svašta hm hm)
    Dobro, ono što sam uradila je pratila sluz, imala odnos 8dc i 10dc, oba puta poza MM iza 🤣, S poslije MM i ležala poslije hopsanja, noge gore. Ovaj drugi put sam zaspala i ostala tako 1h i više sa nogama preko naslonjača hahahha 🙄 ništa me ne pitajte.
    Pazila ništa nisam, nisam redovno pila folnu, spavala gotovo nikako i zbog nocnih smjena i zbog bančenja, MM i ja smo stvarno svukuda hodali i jeli svašta i pili, znam da sam popila čašu bijelog vina i pivo a nisam znala da sam T. Kontala sam ništa od ovog ciklusa, krenemo opet nakon putovanja i eto, beba baš sada htjela da se uhvati 😅
    E sad, što se tiče simptoma, ja apsolutno nikakve simptome nisam imala niti ih imam sada. Jedino sto me je bunilo jeste da nemam ni PMS simptoma koje uvijek imam, pisala sam ovdje wtf gdje su moji PMS simptomi, ma nista, grudi nesto malo kad ih pošteno stisneš, nikakva probadanja, e jeste me jednom kad sam kihnula tako probolo desno da sam vrisnula, kontala sam upala.
    Ono što me najviše natjeralo da uradim test jeste što me 1d prije očekivane M nije bilo onog blago smjećkastog iscjetka koji ja uvijek imam pa sutra dobijem M. Cijeli dan na poslu sam ga čekala, nije ga bilo, ok, uzela test digitalni mi teta dala, dosla doma u 8 na vecer ono plus veliki i 1-2 tjedna. Sutra, tj na dan očekivane M sam odmah uradila betu, i dalje sve vidite u potpisu. 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

bubamara.88
    19. Srpanj 2023. 17:43

sisy

Lunolina

sisy

Wow koja lijepa beta😍

Ovaj mj je bilo kao ako ostanem ostanem jer sljedeća 2mj sigurno ne radimo na bebi zbog putovanja bilo bi rizično u maloj trudnoći (i sada mi je malo frka, bit ću 13t trudna a idemo u daaaleke tropske krajeve, malarija, zika virus, dug put i svašta hm hm)
    Dobro, ono što sam uradila je pratila sluz, imala odnos 8dc i 10dc, oba puta poza MM iza 🤣, S poslije MM i ležala poslije hopsanja, noge gore. Ovaj drugi put sam zaspala i ostala tako 1h i više sa nogama preko naslonjača hahahha 🙄 ništa me ne pitajte.
    Pazila ništa nisam, nisam redovno pila folnu, spavala gotovo nikako i zbog nocnih smjena i zbog bančenja, MM i ja smo stvarno svukuda hodali i jeli svašta i pili, znam da sam popila čašu bijelog vina i pivo a nisam znala da sam T. Kontala sam ništa od ovog ciklusa, krenemo opet nakon putovanja i eto, beba baš sada htjela da se uhvati 😅
    E sad, što se tiče simptoma, ja apsolutno nikakve simptome nisam imala niti ih imam sada. Jedino sto me je bunilo jeste da nemam ni PMS simptoma koje uvijek imam, pisala sam ovdje wtf gdje su moji PMS simptomi, ma nista, grudi nesto malo kad ih pošteno stisneš, nikakva probadanja, e jeste me jednom kad sam kihnula tako probolo desno da sam vrisnula, kontala sam upala.
    Ono što me najviše natjeralo da uradim test jeste što me 1d prije očekivane M nije bilo onog blago smjećkastog iscjetka koji ja uvijek imam pa sutra dobijem M. Cijeli dan na poslu sam ga čekala, nije ga bilo, ok, uzela test digitalni mi teta dala, dosla doma u 8 na vecer ono plus veliki i 1-2 tjedna. Sutra, tj na dan očekivane M sam odmah uradila betu, i dalje sve vidite u potpisu.

A joj slatka si...🍀🐞❤️

Lunolina
    19. Srpanj 2023. 18:35

sisy

Lunolina

sisy

Wow koja lijepa beta😍

Hvala ti na iscrpnom izvjestaju😊

Bas ti od srca zelim da sve prodje u najboljem mogucem redu❤️🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

sisy
    19. Srpanj 2023. 18:51

Hvala vam cure ❤️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Bebolina2024
    19. Srpanj 2023. 23:07

sisy

Hvala vam cure ❤️

Lijepa beta, čestitam. Neka sve bude uredno.
    Kod mene 10.dc, krenuo iscjedak, na LH trakici nema ništa posebno, hopa cupa radimo svaki drugi dan. Bio je muž danas "romantičan" pa me odveo u kupaonu 🙈, nismo imali prazan stan pa smo se morali snalaziti. 

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.