Garawa za ne piješ bromergon za prolaktin kao i ja??
https://ibb.co/cDBDpPM lijevo je prošli tjedan taj folikul a desna slikica je od jucer. Njoj se nadam. Dr. Kaže da sad sljedi ubrzano povećanje folikula ovo pred ovulaciju.
Evo, taman sam napisala.. kontrolni prolaktin mi je bio uredan dok sam ih pila.. al vidim da moram, nema druge
Stvarno ne znam… Meni je moj endokrinologu rekao da ni slučajno ne smijem stati piti. Iako mi je vec 2 i po godine prolaktin normalan.. A vec 4 godine pijem bromergon svaku noc ( kažem noć jer ujutru nikako nisam ga mogla podnijeti) . Možda je baš taj nagli prekid doveo do visokih vrijednosti.
Ja pitala što kada krenem u postupak.. rekao da prestajem piti..
Ozbiljno? Meni rekao i kad zatrudnis pit ces ga på polagano na manje doze i tek onda prekid... Sve zavisi tko ce to više znati... Uvijek mi govori nece tebi bromokriptin naškoditi on ti pomaže da zatrudnis. Nemam slika trakica tad sam piškila na poslu.
Garawa pa dobri su hormoni. A prolaktin zna bit velik ako nisi mirovala prije uzimanja uzorka. Znam da neke žene sjede 30 min pa tek onda vade krv.
Jesu ok.. AMH pokazuje smanjenu plodnost ali s obzirom na godine i to je ok..
Mirovala nisam..ali da jesam opet bi bio viši.. jer imam mikroproaktom na hipofizi i on mi pravi taj povišeni prolaktin..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure. Izvinite što opet upadam kao padobranac ali mislim da bit trebala podijeliti ovo s vama. Nakon 100 godina rada s ginekologom došla sam i ja na red na UZV zamislite 😂 i uradila sam ga prošli tjedan gdje je veličina bila negdje oko 12. Pita me doktorica kad ti treba biti O reko ovaj utorak. I ja sam to trakicama tamo vamo stvarno pokrila i pokazale pozitivno i ja na muža ovo ono…. Jucer ponovo na UZV kaže doktorica O uopce nije bila nego se tek sprema, taj vodeci folikul je sad velik 18. Kao O bi trebala biti za vikend. I sad se kontam ko je lud? Trakice pozitivne a na UZV O nije bila? Možda cijelo vrijeme fulam dane a možda i vi isto
Desava se da nekome trakice odredjene ne odgovaraju. Koje trakice koristis? Samo ti dragog ne pustaj narednih 7 dana sto je sigurno sigurno je
https://ibb.co/c25rwCj
Samo ove koristim jedino mi odgovaraju. Kupim ih u Švedskoj u ljekarnoj. Probavala sam i roze i plave ali ove su mi najbolje..
Sad ce mužić s posla 😂
Garawa ne kužim se u hormone, al oni su svakako smjernica MPO doktorima da pogode lijekove za stimulaciju i prilagode sam postupak...držim fige da uspiješ od prve 🙏🙏
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Jalušićka identična stvar kod mene prije dva ciklusa...imala sam doma valjda zadnju LH trakicu i pišem tu na forumu da imam onu sluz na 10 DC i vele cure piški...reko zadnja je, baš da vidimo ...i pokazala pikčinu...odem na 12 DC na folikulometriju i veli dr O kroz par dana, folikul 16 mm... inače su mi trakice tamnile tamo oko 14-19 dc...mi se već duže vrijeme trudimo pokrivati svaki drugi dan tamo od 5 DC do 18 DC jer šta je sigurno je sigurno 🙈🙈
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
Jalušićkaidentična stvar kod mene prije dva ciklusa…imala sam doma valjda zadnju LH trakicu i pišem tu na forumu da imam onu sluz na 10 DC i vele cure piški…reko zadnja je, baš da vidimo …i pokazala pikčinu…odem na 12 DC na folikulometriju i veli dr O kroz par dana, folikul 16 mm… inače su mi trakice tamnile tamo oko 14-19 dc…mi se već duže vrijeme trudimo pokrivati svaki drugi dan tamo od 5 DC do 18 DC jer šta je sigurno je sigurno 🙈🙈
Znaš šta ja sad kontam... Ako bi kao sutra O bila npr.. A dobijem 31.1.kako bi inače trebala dobiti. Onda je ova lutealna faza prekratka?
Jalušićkaidentična stvar kod mene prije dva ciklusa…imala sam doma valjda zadnju LH trakicu i pišem tu na forumu da imam onu sluz na 10 DC i vele cure piški…reko zadnja je, baš da vidimo …i pokazala pikčinu…odem na 12 DC na folikulometriju i veli dr O kroz par dana, folikul 16 mm… inače su mi trakice tamnile tamo oko 14-19 dc…mi se već duže vrijeme trudimo pokrivati svaki drugi dan tamo od 5 DC do 18 DC jer šta je sigurno je sigurno 🙈🙈
Znaš šta ja sad kontam… Ako bi kao sutra O bila npr.. A dobijem 31.1.kako bi inače trebala dobiti. Onda je ova lutealna faza prekratka?
Ne bi trebala dobiti tada.. nego cca 14 dan nakon O.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Znaš šta ja sad kontam… Ako bi kao sutra O bila npr.. A dobijem 31.1.kako bi inače trebala dobiti. Onda je ova lutealna faza prekratka?
Teoretski da...kad sam počela koristiti trakice, nakon pika bi kroz 10-12 dana dobila M..dr to nije smatrao problemom, ali mi je svakak propisao duphaston u drugom dijelu ciklusa...sad mi se plodna sluz javlja ranije nego prije, ne znam jel to povezano uz korištenje duphastona..
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
Teoretski da…kad sam počela koristiti trakice, nakon pika bi kroz 10-12 dana dobila M..dr to nije smatrao problemom, ali mi je svakak propisao duphaston u drugom dijelu ciklusa…sad mi se plodna sluz javlja ranije nego prije, ne znam jel to povezano uz korištenje duphastona..
Ja tebe nikako da pitam.. vidim u potpisu da koristiš duphaston od 16 do 25dc
Da li ti čekaš da potvrdiš O pa krenes s du9hastonom idući dan ili?
Jer ako krenes s njim prije nego bude O ,zavaraš tijelo da je ovuliralo.. i do O ne dolazi..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa rekao mi je ginekolog nek samo pijem tako...jer on po folikulometriji procjenjuje da je O oko 14 DC...nikad nisam bila nakon O na UZV pa da bude 'aha, bila je O, možete početi piti duphaston'...valjda dr zna što radi...nema mi druge nego vjerovati mu...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
Sortiraj odgovore
Najstariji