Pitam te to ,jer kad je meni doktor dao duphaston, jer sam krvarila nakon O, mislilo je da je problem s žutim tijelom..prvotno mi je rekao da krenem na 15dc.. ali kada sam mu rekla da pratim s trakicama kada je peak.. i da bude oko 17, 18 dc, rekao mi je da onda krenem s njim dva dana nakon peaka.. e sad 🤷♀️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pitam te to ,jer kad je meni doktor dao duphaston, jer sam krvarila nakon O, mislilo je da je problem s žutim tijelom..prvotno mi je rekao da krenem na 15dc.. ali kada sam mu rekla da pratim s trakicama kada je peak.. i da bude oko 17, 18 dc, rekao mi je da onda krenem s njim dva dana nakon peaka.. e sad 🤷♀️
Nemam pojma 🤔🤔 ako brisevi budu okej svakak krećem u mpo kliniku idući ciklus pa budem čula šta tamo kažu...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Simba prije godinu i pol nisam imala tako redovito... Zadnju godinu dana sam dovela sve u red pomoću mioinozitola koji svaki dan uzimam.
Ciklus 30-31 dan.. Bas jedva cekam da vidim kada cu dobiti. Možda je što kažeš samo ovaj ciklus nakaradan..
Ćemo da vidimo... 🤞
Pozdrav cure, samo da se nadovezem na Jelusickin post u vezi ovulacije. Moji ciklusi su 27-29 dana. Recimo da mi je ovulacija na pola ciklusa, 14-ti dan. Ovaj ciklus imala sam peak u utorak, a ovulacija je kao trebala biti najkasnije u cetvrtak po kalendaru i peaku. Jos sam tu stavljala trakice, i većina cura je rekla da je peak. E sad, meni bilo čudno kako nemam onu bijelu sluz koja mi je uvijek svaki mjesec na dan ovulacije. Ali racunam, mozda je nema ovaj mjesec. I dodje ta sluz u ponedjeljak, 6 dana nakon "peaka". Sad mi kasni 3 dana, i garant cu dobiti u ponedjeljak. Dva tjedna nakon te sluzi. Tj 14 dana nakon ovulacije. Tako da nisu bas te trakice pouzdane. Je da se mi nismo ni seksali, ali svejedno bi se prestali truditi nakon "ovulacije". A zapravo ovulacija tek treba doc. Tako da od sada vjerujem samo svom tijelu, i kad mi ginekolog kaze da stize ovulacija. Nadam se da ste razumijele ovaj zbrckani post.🤦🏼♀️ Puno sreće svima! 🙏☘️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Tako je Kejsy. Bilo bi idealno imati odnose svaka 2-3 dana u ciklusu, otkad prođe menga, pa sve dok (ne) dođe. Ali bez presinga, i gledanja koji je datum, nego što opuštenije moguće. Pa kad bude bude. Teško je to izvedivo ako su zgusnuti rasporedi, posao, stres, djeca i to. Ali, tko može, ima volje i vremena, samo naprijed.
Tata je slabo, ali zasad stabilno. Ja se molim, i nastojim biti jaka. Hvala ti sto pitas. 💖 Vidim da svim curama na raznim temama pokusavas pomoci. Ti si postala dobri duh foruma.😇
Tebi, i svim ostalim curama zelim plusice sto prije, i lijep nastavak vikenda. 🙂
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica, Kejsy ovako nekako i ja razmišljam...ali zašto bi se onda i doktori u prirodnim MPO postupcima tak oslanjali na njih ak nisu dobre?
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Kamilica, Kejsy, da da upravu ste....pomalo zbunjujuće, pa se pitam možda je cijelo vrijeme to krivac zašto nam ne uspijeva.. Realno kad trakica krene tamni ti par dana od očekivane O i dan poslije svi se zadamo keksamo se na silu😂 i onda odmor sve do M. A možda cijeli vrijeme propuštamo baš tu pravu O. Opet pouzdaniji je UZV nego trakice. Teško je svaki mjesec ici na folikulometriju i obaveze i posao..od ovog mjeseca mijenjam taktiku. Imam osjecaj da sve što sam znala do sad je pogrešno😂😂
Baš me zanima sad kad cu dobiti. Dali ce proci 14 dana ili kraće..
https://ibb.co/Rvwv8kw
Današnja trakica..
ja bi rekla samo što nije pik ili si ga zamalo fulala, tipa noćas😂 Ali to je to. Napravi kasnije još jednu pa da vidimo jel još mrvu potamnila ili posvijetlila😁
Za noćas se ne sikiram to je pokriveno😂 oko 5 cu ponovo piškiti da vidim gdje sam. I za svaki slučaj veceras pokrit opet. Ma ako treba i u ponedjeljak hahah. Ali točno osjecam da sam se napuhala i ono sve me dole bolucka🙊🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji