Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissN
    15. Prosinac 2021. 10:16

Garawa

https://ibb.co/n7fZXQp 🙄

A jbmu sunce! Ima još vremena 🤞🤞

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• MissN
    15. Prosinac 2021. 10:18

kiki13

MissN

Kiki ne kužim se u mjerenje temperature…al ako ste pokrili sve oko, ako spermići žive 3-5 dana… nemoj se stresirati.. sad samo ovo čekanje od 200 godina do testa

Mislim da jesmo, al po temperaturi ispada da smo vise pokrili nakon O nego prije, pa nije bitno koliko oni zive 😂 al virovat cu sebi ne aplikaciji 😁😁😁
    Sad cu radi blagdana i svega barem manje mislit o tome i brojat i gledat koji je datum, barem nesto 😂 al isto ocekujem poklon da novu godinu hahahah

Dali ste sve od sebe, sad je na njima red da se spoje i zalijepe za tebe 🙏🙏

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• Ad0803
    15. Prosinac 2021. 10:41

Kejsy

Ad0803

Pozdrav svim, vec dugo vas pratim i procitam onoliko koliko stignem…😊 Naime, imam pitanje ukoliko je neka od vas imala slicnu situaciju…Da li ste u vrijeme ovulacije imale iscjedak sa sukrvicom? Ps.ne znam da li je to bila ovulacija ali pretpotavljam i nadam se…🥺 Desilo se jedan dan, drugi dan vec nije bilo, pa treci dan opet isto i nakon toga opet nista…Propraceno sa bolovima, imala sam osjecaj kao da cu dobiti, iako je rano jos…to je bio 15i dan ciklusa…Koristim LH trakice, vise ni u to nisam sigurna ali ne odustajem. 😊 Po kalendaru tad su bili plodni dani ali obzirom na moje neredovne cikluse, kalendar mi nije pouzdan bas…Pokusala sam da ubacim i sliku LH trakica od tog dana ali nesto nece…🤔

Unaprijed se zahvaljujem svima na odgovorima, zelim vam sve najbolje i da vam se zelje ispune! ❤❤❤❤

Desava se da neke zene imaju ovulacijsko krvarenje, sve sasvim ok, da ne brines. A sto se slicica tice neka greska na forumu, pa moras ovde ubaciti sliku na ovaj link https://imgbb.com/ pa onda link do slike staviti ovde u komentar. Kad radis trakice u koje doba dana?

https://ibb.co/Yc5rJ5c evo ga, nadam se da sam dobro odradila. 😂 
    Koristim neke sa Amazona, zovu se Femometer i takodjer njihova aplikacija gdje mogu uslikati i pratiti to sve...one su 25miu/ml osjetljivosti i jednom sam uspjela sa njima uhvatit pik ali se nista nije desilo...cini mi se da sam sad fulala opet i nisam ga uhvatila, planiram sl put uzeti one od 10miu/ml pa da vidim onda.Radila sam ih u 12 i 20h  ali se znalo desiti da to bude i kasnije jer sam pila caj i to me zezne pa sacekam neko vrijeme da prodje bez da unosim tecnost i da onda idem pi-pi.Ugl ukratko, radimo na bebi vec godinu dana i nista se ne desava, kod ginekologa sam bila u Augustu jer mi je kasnilo 20 dana, sto se tice pregleda i papa sve je bilo uredno, rekao mi je ako se nista ne desi do kraja godine da onda mogu tek na pretrage itd jer do godinu dana sve je normalno. Tako da smo mi odlucili jos ovaj mj pokusat pa od januara doktoru ukoliko se nista ne desi.Moji ciklusi su uvijek bili neredovni ali nikad kao zadnjih pola godine gdje je razmak bio i po 60 dana🙄 uspjela sam sad iz Bosne donjeti macinu travu i vrkuta kapi pa sam s njima vratila ciklus, prosli sam dobila kak treba, a ovaj nadam se da necu dobit pa da nas nesto obraduje za novu...🥺  

Luna93
    15. Prosinac 2021. 10:52

Garawa, 
    Koji god da bude rezultat, opusti se. Imas u februaru zakazan termin, i vjerujem da te tamo ceka veliki +. 
    Moje iskreno misljenje je da je kod vas sve uredu, samo da ta pretjerana zelja utice da na krajnji ishod. 
    Vi djevice uvijek dodjete do svog cilja, prije ili kasnije! 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Garawa¤
    15. Prosinac 2021. 10:55

Joj Luna, sve znam.. 
    Al živci rade svoje.. 
    Sinoć mi je muž išao na živce samo zato jer diše.. 
    A jutros kolegica na poslu..ajmeee.. ne mogu skriti koliko me nervira.. 
    Kupce gledam ispod oka.. s njima se još i kontroliram al svi ostali..paljba po njima.. nisam ni sekunde ugodno društvo 🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    15. Prosinac 2021. 10:56

U glavi mi samo zvoni pa koji 🍆🍆 više!!! 
    Svi nalazi ok.. kaže zdravi oboje.. bla bla bla.. 
    I daba meni govoriti da se opustim.. kazem sama sebi neću ništa i onda opet sve po starom kao bolesnik neki 🙈🙊🙉

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• LaVi
    15. Prosinac 2021. 11:11

Garawa znam kako je,svi govore opusti se itd..a gle sve nam je u glavi,drugima je najlakse reci opisti se i sve ce biti u redu
    A nasa zelja je prevelika i predugo cekamo na bebaca i zato doslovno grizemo vec 
    Saljem ti veliki zagrljaj i samo hrabro naprijed!
    Mi tu suosjecamo s tobom😘❤
    Mogu ti samo reci da ce proci i ovo,znas kako kazu ono sto je dobri proci ce a i ono sto nije dobro i to ce proci isto 😘😘

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    6/25 - Letrozol

• LaVi
    15. Prosinac 2021. 11:13

Ja evo ponovno mlijecni bijeli iscjedak imam,onako gusci i nemam pojma sto se dogada
    Nebi htijela M dobit
    Nikad do sad mi se to nije pojavljivalo,u meni sto misli i sto emocija,toliko zelimo bebaca da me ponovno strah razocarenja
    I znam da se nakon tog opet moras dignut i dignut ces se i ponovno dalje ali eto trenutno u mojoj glavi nebi htijela opet bit razocarana 😪🤷‍♀️

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara
    6/25 - Letrozol

Luna93
    15. Prosinac 2021. 13:56

Garawa, 
    Vjerujem da ti je strpljenje pri kraju, radite duze vrijeme na tome. Ali ono sto treba da rastereti na neki nacin jeste cinjenica da si zdrava, da imas redovne ovulacije, njegov spermio je super. Vi nemate zdravstvenih prepreka, i uz Boziji pomoc cete se ostvariti kao roditelji. Opusti se do februara, od stresa opada imunitet, hranite se zdravo i spremi se da budes ponovo mama. Stedi zivce za nocna budjenja, grceve i zubice. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• LaVi
    15. Prosinac 2021. 13:59

Leptir5 vidim da si i ti na klomifenu,jesi imala neke nuspojave ili si primjetila nesto drugacije od kad si ga pila?

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara
    6/25 - Letrozol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.