Jel se vama mozda javio nekad bijeli iscjedak al ne ono klasicni vec da curka iz vas i mokre ste,da se morate mijenjat,evo meni se to jutros javilo,promijenila sam gacice i sad opet,mokri mlijecni iscjedak
Ja sam se odma ponadala necem kao pa ko zna mozda se nesto događa al ko zna sto je to🤷♀️
Meni je to bilo prije par dana,pa sam racunala da je to zato jer stize ovulacija🤔🤔
Jel se vama mozda javio nekad bijeli iscjedak al ne ono klasicni vec da curka iz vas i mokre ste,da se morate mijenjat,evo meni se to jutros javilo,promijenila sam gacice i sad opet,mokri mlijecni iscjedak
Ja sam se odma ponadala necem kao pa ko zna mozda se nesto događa al ko zna sto je to🤷♀️
Meni je to bilo prije par dana,pa sam racunala da je to zato jer stize ovulacija🤔🤔
Toplo se nadam da je tako nešto da ima nade za bebača🙏
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
6/25 - Letrozol
Pozdrav svim, vec dugo vas pratim i procitam onoliko koliko stignem...😊 Naime, imam pitanje ukoliko je neka od vas imala slicnu situaciju...Da li ste u vrijeme ovulacije imale iscjedak sa sukrvicom? Ps.ne znam da li je to bila ovulacija ali pretpotavljam i nadam se...🥺 Desilo se jedan dan, drugi dan vec nije bilo, pa treci dan opet isto i nakon toga opet nista...Propraceno sa bolovima, imala sam osjecaj kao da cu dobiti, iako je rano jos...to je bio 15i dan ciklusa...Koristim LH trakice, vise ni u to nisam sigurna ali ne odustajem. 😊 Po kalendaru tad su bili plodni dani ali obzirom na moje neredovne cikluse, kalendar mi nije pouzdan bas...Pokusala sam da ubacim i sliku LH trakica od tog dana ali nesto nece...🤔
Unaprijed se zahvaljujem svima na odgovorima, zelim vam sve najbolje i da vam se zelje ispune! ❤❤❤❤
Pozdrav svim, vec dugo vas pratim i procitam onoliko koliko stignem…😊 Naime, imam pitanje ukoliko je neka od vas imala slicnu situaciju…Da li ste u vrijeme ovulacije imale iscjedak sa sukrvicom? Ps.ne znam da li je to bila ovulacija ali pretpotavljam i nadam se…🥺 Desilo se jedan dan, drugi dan vec nije bilo, pa treci dan opet isto i nakon toga opet nista…Propraceno sa bolovima, imala sam osjecaj kao da cu dobiti, iako je rano jos…to je bio 15i dan ciklusa…Koristim LH trakice, vise ni u to nisam sigurna ali ne odustajem. 😊 Po kalendaru tad su bili plodni dani ali obzirom na moje neredovne cikluse, kalendar mi nije pouzdan bas…Pokusala sam da ubacim i sliku LH trakica od tog dana ali nesto nece…🤔
Unaprijed se zahvaljujem svima na odgovorima, zelim vam sve najbolje i da vam se zelje ispune! ❤❤❤❤
Meni to bude ona bjelanjak sluz i par niti krvi...nekad zna biti i rozi iscjedak koji nije tak ko bjelanjak nego više mutniji...veli dr da je to sve normalno 🤔🤔
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Meni došao isti nalaz briseva na ureaplasmu...opet dobili sumamed...našla na google da je prirodni lijek protiv ureaplasme češnjak kuhan u crnome vinu...probala sam žlicu, mada još nije do kraja kuhano...pa to bi i crnog vraga ubilo 😂😂
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
Pozdrav svim, vec dugo vas pratim i procitam onoliko koliko stignem…😊 Naime, imam pitanje ukoliko je neka od vas imala slicnu situaciju…Da li ste u vrijeme ovulacije imale iscjedak sa sukrvicom? Ps.ne znam da li je to bila ovulacija ali pretpotavljam i nadam se…🥺 Desilo se jedan dan, drugi dan vec nije bilo, pa treci dan opet isto i nakon toga opet nista…Propraceno sa bolovima, imala sam osjecaj kao da cu dobiti, iako je rano jos…to je bio 15i dan ciklusa…Koristim LH trakice, vise ni u to nisam sigurna ali ne odustajem. 😊 Po kalendaru tad su bili plodni dani ali obzirom na moje neredovne cikluse, kalendar mi nije pouzdan bas…Pokusala sam da ubacim i sliku LH trakica od tog dana ali nesto nece…🤔
Meni je bilo bas ovaj mj tako,trajalo je 4 dana,počelo je 3 dana iza pika..to mi se prije cesto znalo dešavati, al nakon spontanog je stalo,ima skoro 2 godine i ovaj mj se javilo opet.moj ginekolog kaže da to nije nista opasno i da,se moze zatrudjetni ..bas sam jucer vadila progesterom i nalaz mi je 45,znaci bila je ovulacija.eto
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Dobar dan curke evo da se i ja malo javim vam čekam srijedu kao ozeblo Sunce kako bi rekli. Nisam radila test jer već imam osjećaj da za dva dana M stiže i ne smunjam da će doći. Zaboravila sam vam uslikati što je točno muž radio i koje nalaze čekamo pa poslije toga ide spermiogram.https://ibb.co/PFGTr3W te nalaze trenutno čekamo.
Ništa nije izgubljeno dok M ne dođe… Držim 🤞🤞 da ne dođe idućih 9 mjeseci
Hvala draga zamislite ovo sve platili jer osiguranje ne pokriva i dođe do T 🤣🤣🤣🤣
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Dobar dan curke evo da se i ja malo javim vam čekam srijedu kao ozeblo Sunce kako bi rekli. Nisam radila test jer već imam osjećaj da za dva dana M stiže i ne smunjam da će doći. Zaboravila sam vam uslikati što je točno muž radio i koje nalaze čekamo pa poslije toga ide spermiogram.https://ibb.co/PFGTr3W te nalaze trenutno čekamo.
Ništa nije izgubljeno dok M ne dođe… Držim 🤞🤞 da ne dođe idućih 9 mjeseci
Hvala draga zamislite ovo sve platili jer osiguranje ne pokriva i dođe do T 🤣🤣🤣🤣
A to je i cilj, ne? 🙈🙈
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
Bella cuvaj se i odmori se od svega. Garawa polako. Ja da sam se testirala na dan kad sam trebala dobiti isto bi bio test negativan. A ispada da sam taj dan ostala trudna.daj si jos vremena i nade dok nema vjestice.
Joj cure ja sam prosla takav pakao sa malim. Od cetvrtka gori dijete. Prekjucer je imao temperaturu 41 pa 4o.. vise ni neofen niti paracetamol nisu snizavali temepraturu. Prvo su mislili da je akutni gastroenteritis, pa baktererija, pa upala pluca pa adenoviroza pa onda nije adenoviroza jer treci dan antibiotika pa 4 dan on kuri na 40. Dehidriran, nece piti vodu nikako niti sok. Ispikan preko 15 puta, sve vene pucaju. Ma pakao. Onda je jucer bila panika u dnevnoj bolnici na da nije mozda na krivom mjestu procjenjena infekcija, kriva terapija, slaba doza… umrla sam od brige i straha kako ce zavrsiti. Opet sve kontrole. Sve je skroz u redu. Svaki uzv. A leukociti 42000, crp 138. 🤯🤯🤯 krvna slika koma. Na kraju su zvali fran mihaljevic da dode tamo. Onda je doktor zvao da produ povijest bolesti po danima i ipak su dokucili da je adenoviroza. E nedao Bog nikome da mu to dijete prolazi. Pet dana ne spavam.
Hvala Bogu danas od 6 ujutro nema temperature sto je cudo cuda. I dalje se lijeci. Nisam znala da je ta adenoviroza tako teska i tako grozne tvrdokorne temperature proizvodi. Eto malo sam se pojadala. Zaboravila i da sam trudna. Nosila sam ga cijelo vrijeme jer je samo mene trazio. Cekas u onoj cekaoni u ovo periodu korone a puna skroz. Ma …
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Kiki udri pa sta bude 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji