Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    02. Studeni 2021. 06:40

Luna93

Garawa, Simba, Bella1985, Lavice, Kiki,
    Koje trakice da naruci Bachata?

Mora probati i jedne i druge.. i od 20 miu i od 10miu dok ne vidi koje joj pašu bolje.. i može pratiti i sa CB da vidi kada će joj biti smajlić na testu 🤷‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    02. Studeni 2021. 06:45

Leptir svježa krv je 1 dc

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

simba
    02. Studeni 2021. 06:55

Bachata

Luna93

Bahcata,
    Promijeni ishranu i rijesen problem. Onda mozes jesti i pod stresom ali hranu siromasnu uh.

Da znam…. Teorija je kod mene sjedini 5 al praksa je već nešto dr al sve se da. Sad me samo zanima koje da trakice naručim ukoliko ne budem T.

E a koliko ti kg imaš na koju visinu? naruči trakice kod Betty, imaš na njuškalu par oglasa i piše ti koji je njen. Naglasi joj da ti pošalje roze, nikako plave. Po čitanju na forumu, roze pašu velikoj većini, dok su plave banana, a i zelene često ne pokažu jasan pik. Imaš kod nje raznih paketa, pa uzmi neki manji za početak, dok vidiš da li ti uopće pašu. Inače su na Amazonu puno jeftinije, ali čekaš par tjedana, kod Betty su po 3 kn kom, što isto nije neka cifra, a dođu za par dana.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Bachata
    02. Studeni 2021. 07:41

Bella1985

❤️ODBROJAVANJE❤️🤰10/2021Suncokret- 19.10. - 🤰➕
    Leptir5 -27.10. - 6 dan kasni🤞🤰
    BetaOh - 01.11. - 🤰➕
    11/2021Luna93 -5.11. - 3 dana 🤞🤰
    Luce 2014- 5.11. - 3 dana 🤞🤰
    MolyPoly -7.11. - 5 dana 🤞🤰
    Anja2021 -11.11. - 9 dana 🤞🤰
    Lavica -14.11. - 12 dana 🤞🤰
    Kambiana- 17.11. - 15 dana 🤞🤰
    Maybenewmom -20.11. - 18 dana 🤞🤰
    Aristea -25.11. - 23 dana 🤞🤰
    Ninnach -…….12/2021Kiki13 -01.12. - 29 dana 🤞🤰
    Garawa -…………Simba -………Nanaj -…….Kamilica -………._ _ _ __ _ __ __ _ _ __ _ _ __ _ _ __ _ _ _ _ _Sretno curke🥰Anni, Sekica89, Bachata curke dobro nam dosle. Mozete dati datum kad ju ne ocekujemo da vas stavim na listu🤗

Hvala na dobrodošlici..... Meni M izgleda probija a dns mi je 38 dan ciklusa pa javim kad stigne obilnija

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Bachata
    02. Studeni 2021. 07:42

simba

Bachata

Luna93

Bahcata,
    Promijeni ishranu i rijesen problem. Onda mozes jesti i pod stresom ali hranu siromasnu uh.

Da znam…. Teorija je kod mene sjedini 5 al praksa je već nešto dr al sve se da. Sad me samo zanima koje da trakice naručim ukoliko ne budem T.

E a koliko ti kg imaš na koju visinu? naruči trakice kod Betty, imaš na njuškalu par oglasa i piše ti koji je njen. Naglasi joj da ti pošalje roze, nikako plave. Po čitanju na forumu, roze pašu velikoj većini, dok su plave banana, a i zelene često ne pokažu jasan pik. Imaš kod nje raznih paketa, pa uzmi neki manji za početak, dok vidiš da li ti uopće pašu. Inače su na Amazonu puno jeftinije, ali čekaš par tjedana, kod Betty su po 3 kn kom, što isto nije neka cifra, a dođu za par dana.

Naručit ću preko neke cure s njuškala lily.... Dobila od kolegice mail i tako.... Pa ćemo vidit kad stvari stanu. Imam viška sigurno 30kg

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

simba
    02. Studeni 2021. 09:46

Bachata

simba

Bachata

Luna93

Bahcata,

Naručit ću preko neke cure s njuškala lily…. Dobila od kolegice mail i tako…. Pa ćemo vidit kad stvari stanu. Imam viška sigurno 30kg

A to zbilja nije malo i vjerujem da utječe na hormone. Ali opet, vjerujem da su milijuni pretilih žena ostale trudne i rodile zdravu djecu. Ali bez obzira na trudnoću, radi sebe i svog zdravlja, trebala bi poradit na tome. I kad dođe jednom do trudnoće, vjeruj bez problema nakupiš samo tako 15-20kg i često i više.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    02. Studeni 2021. 10:38

Bahcata, 
    Slazem se sa Simbom. 
    Probaj sa medicinskom dijetom, zaista je efikasna. Traje samo 15 dana, ali u sustini treba da napravis udar na svoj organizam, kako bi ubrzala metabolizam. Nakon toga mozes na hrono ishranu, sjajna je. Neka ti motivacija bude beba, da zbog trudnoce smrsas. I da ostanes trudna sa tom kilazom, bila bi to veoma rizicna trudnoca. Ne bih da te prepadam, ali moja zaova je bila u slicnom problemu. Bila je gojazna prije trudnoce, i doktorica joj je dala plan ishrane kako bi kontrolisala kilazu. Uspjela je, rodila je zdravu curicu, ali svi smo bili pod stresom cijelu njenu trudnocu. Visok pritisak, trudnicki secer i niz komplikacija. Na porod je otisla sa 120 kg. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Bachata
    02. Studeni 2021. 10:48

simba

Bachata

simba

Bachata

Luna93

Bahcata,

Naručit ću preko neke cure s njuškala lily…. Dobila od kolegice mail i tako…. Pa ćemo vidit kad stvari stanu. Imam viška sigurno 30kg

A to zbilja nije malo i vjerujem da utječe na hormone. Ali opet, vjerujem da su milijuni pretilih žena ostale trudne i rodile zdravu djecu. Ali bez obzira na trudnoću, radi sebe i svog zdravlja, trebala bi poradit na tome. I kad dođe jednom do trudnoće, vjeruj bez problema nakupiš samo tako 15-20kg i često i više.

Da znam.... Na žalost nakon spontanog je bila samo utjeha u hrani ali sada idem u borbu, nema druge

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Bachata
    02. Studeni 2021. 10:51

Luna93

Bahcata,
    Slazem se sa Simbom.
    Probaj sa medicinskom dijetom, zaista je efikasna. Traje samo 15 dana, ali u sustini treba da napravis udar na svoj organizam, kako bi ubrzala metabolizam. Nakon toga mozes na hrono ishranu, sjajna je. Neka ti motivacija bude beba, da zbog trudnoce smrsas. I da ostanes trudna sa tom kilazom, bila bi to veoma rizicna trudnoca. Ne bih da te prepadam, ali moja zaova je bila u slicnom problemu. Bila je gojazna prije trudnoce, i doktorica joj je dala plan ishrane kako bi kontrolisala kilazu. Uspjela je, rodila je zdravu curicu, ali svi smo bili pod stresom cijelu njenu trudnocu. Visok pritisak, trudnicki secer i niz komplikacija. Na porod je otisla sa 120 kg.

Da krenit ću s medicinskom dijetom, ona je jedna od boljih i zapravo drastična al nema jojo efekt ako se nastavi zdravo hraniti.
    A dat u sve od sebe i virujem da će tada sve bit u redu. Izvještavam vas o svemu i hvala puno na podršci 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Luna93
    02. Studeni 2021. 12:59

Bahcata,
    Tu smo da dobijamo i dajemo podrsku. Srecno! ❤️

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.