Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luna93
    31. Listopad 2021. 09:03

Kiki, 
    Probaj, obavezno. Prijatna je za piti, i stvarno je uz pomoc vrkute imas u izobilju. Imala sam je i prije, ali uz vrkutu se utrostrucila kolicina. Ko nema redovne cikluse, njima ustabiljuje. Ja je cak nisam pila 3 puta dnevno, nego 2 puta i odradila je posao koji je do nje. 😄

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    31. Listopad 2021. 09:19

Kiki, 
    Caj, kupi ga u nekoj biljnoj apoteci. Ima i nekih mjesavina sa vrkutom, taj cu probati nakon sto ispijem ove dvije kesice. Kazu i da su te mjesavine dobre. A ja sam zadovoljna i sa vrkutom, ali eto drugi put zelim da promjenim. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Luna93
    31. Listopad 2021. 09:21

Kiki, 
    Izabrala sam caj jer drugarica koja nije uspjela 2 i pol godine da zacne, drugi mjesec uz vrkutu je uspjela. Simba je takodje napisala svoje iskustvo, da je zacela taj mjesec kad je koristila vrkutu svakodnevno, e sad da li je bilo do caja ili do srece to nismo razjasnile. 😂🤣
    Svakako probaj, ne moze skoditi. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Garawa¤
    31. Listopad 2021. 10:23

Bella1985

Lavica 🌸

Jutro curke.. nadam se da ste mi dobro 🥰
    Ja sam danas isla provjeriti mailove i ostala iznenadena kada sam ugledala mail od petka od kbc-a.. Imamo konzultacije 3.11. Tj u srijedu 🥳 ne znam sta ocekivati.. da li ce mi raditi i uzv ili samo gledati nalaze 🤷🏼‍♀️

kiki13 ista stvar i kod mene, ne mozes vjerovati… nikad prije nisam imala jake O ali bolne grudi prije M uvijek…i sad isto kao i kod tebe, 2 ciklusa sise me skoro nista ne bole ali imam bolne O 🤷🏼‍♀️
    Nekako mi je logicno misliti da je to normalno, tj nasa tijela se mjenjaju kako godine prolaze i mozda ovisi i o prehrani, vjezbe, itd..

Stvarno ste brzo dobili termin. Kad samo ni isli na konzultacije pitao je dr al moze i uzv. Tako da budi spremna. Bolje biti spreman za pregled nego ne. 🥳🥳

To sam i ja htjela napisati..
    Mi smo samo imali razgovor i gledao je nalaze jer sam bila nakon O i nije mogao vidjeti ono što ga zanima 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

simba
    31. Listopad 2021. 12:20

Luna93

Kiki,
    Izabrala sam caj jer drugarica koja nije uspjela 2 i pol godine da zacne, drugi mjesec uz vrkutu je uspjela. Simba je takodje napisala svoje iskustvo, da je zacela taj mjesec kad je koristila vrkutu svakodnevno, e sad da li je bilo do caja ili do srece to nismo razjasnile. 😂🤣

ali ono nevjerojatno, baš taj mjesec. Ali i moj gospodin je neke "muške pripravke" pio, proteine, kreatine, vitamine..😂😂😂 To inače pije, osim kreatina, njega samo kad aktivno vježba, a trenutno je van funkcije, uglavnom od tog silnog bućkuriša ostade ja blažena 😁😊

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    31. Listopad 2021. 14:19

Meni djavo ne dade mira, i uradih test, naravno negativan. Toliko o tome da ci cekati dan ocekivano neocikivane menstruacija. Ali hajde barem znam da mogu drmnuti jedan Voltaren, ustakla su me ledja. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Luna93
    31. Listopad 2021. 14:19

Menstruacije*

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• MissN
    31. Listopad 2021. 14:56

simba

Luna93

Kiki,

ali ono nevjerojatno, baš taj mjesec. Ali i moj gospodin je neke "muške pripravke" pio, proteine, kreatine, vitamine..😂😂😂 To inače pije, osim kreatina, njega samo kad aktivno vježba, a trenutno je van funkcije, uglavnom od tog silnog bućkuriša ostade ja blažena 😁😊

a kak se pije ta vrkuta? čula sam nešto od menstruacije do ovulacije da se pije list maline, a od ovulacije do menstruacije vrkuta... kako si ga ti pila? 

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• MissN
    31. Listopad 2021. 15:00

Kiki žao mi je zbog menstruacije, držim 🤞🤞 da bude pluscina za Bozic
    Luna možda bude jos plusic, ako je implantacija bila kasnije... držim 🤞🤞

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

Luna93
    31. Listopad 2021. 16:29

MissN, 
    Ja sam pocela da je pijem nakon menstruacije. Zadnja dva-tri dan zaboravljam, inace se pije do mentruacije. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.