Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissN
    17. Kolovoz 2021. 21:26

simba

Evo da nastavim niz glupih pitanja😂
    kakav je iscjedak kod vas tipa drugi dan polje O, i par dana poslje O.?😁

kod mene tijekom cijelog mjeseca pojačani iscjedak radi eritroplakije (ako sam dobro napisala).. par dana prije O je baš onako rastezljivi, nije uvijek prozirni, nekad je više bjeliji, a poslije O ko da par dana nemam iscjedak, samo neki trag sluzi, al već nakon 4-5 dana evo bijelkastog iscjetka koji je više kremaste konzistencije... primjetila sam da mi se obavezno nakon seksa drugi dan javi neki žilavi iscjedak 🤷‍♀️🤷‍♀️

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

simba
    17. Kolovoz 2021. 21:52

MissN

simba

kod mene tijekom cijelog mjeseca pojačani iscjedak radi eritroplakije (ako sam dobro napisala).. par dana prije O je baš onako rastezljivi, nije uvijek prozirni, nekad je više bjeliji, a poslije O ko da par dana nemam iscjedak, samo neki trag sluzi, al već nakon 4-5 dana evo bijelkastog iscjetka koji je više kremaste konzistencije… primjetila sam da mi se obavezno nakon seksa drugi dan javi neki žilavi iscjedak 🤷‍♀️🤷‍♀️

e hvala ti na detaljnom opisu. jako je slično i kod mene osim tog prvog dijela komentara😅
    mene buni u biti taj ostatak sperme koji ne izađe odmah, nego dan-dva kasnije valjda. više ne znam što je sperma a što je iscjedak.😬

👩33g
    👨42g
    👦4g

☯️
    17. Kolovoz 2021. 21:53

simba

Eh dobro pitanje,a kod mene je odgovor ovisno o ovulaciji. Ako je dobra i kvalitetna onda jos dv,tri dana imam vodenkasto rastezljivi iscjedak koji moze i ne mora biti pomijesan sa krvi,a onda krene razdoblje suhoce 2,3 dana pa nakon toga bude vecinom kremasto bijeli iscjedak,osim kada je bila kemijska,e onda je bio nekakve zuckaste boje 🙈

☯️
    17. Kolovoz 2021. 21:56

MissN

Hope ☯️

MissN

čitam vas i dalje svaki dan, al kako nemam ništa pametno za dodati, šutim 🙈🙈
    pik sam uhvatila 13.8. oko 18 sati… danas na gaćicama kao smećkasti iscjedak i blagi grčevi.. nekako je to rano da bi bilo implantacijsko, šta vi mislite?

Pa ja bi rekla da je to periovulacijsko krvarenje. Ne sekiraj se,ja sam prosli tjedan 3 dana nakon O pomalo krvarila,sve je to okej,sto bi moj doktor rekao,to samo znaci da je bila kvalitetna ovulacija, i ispalo je da je jer sam na 7DPO imala vrijednost progesterona 36 😎

Puno ti hvala na odgovoru, nadam se da je i kod mene tako ☺️
    hjaaj nadam se da će izmisliti neke trakice da piškimo u drugom dijelu ciklusa jer ovako ta dva tjedna traju vječno 🙈🙈

Pa zapravo postoje trakice za detektiranje porasta progesterona koji zapravo detektira da je stvarno bila O a da se ne mora oc vaditi krv,raditi uzv ili mjeriti temperatura. Doduse jako je skup al ono..taman dok cemo imat unuke ce kostat ko ove LH trakice iz kine 😂😂😂

missR
    17. Kolovoz 2021. 21:57

Kod mene su stalno neki iscjedci, a papa uvijek dobra. Variraju od svakakvih bijelih gustih pa onda vodeni pa sluzavi itd. I mene buni ta 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

☯️
    17. Kolovoz 2021. 21:57

simba

MissN

simba

kod mene tijekom cijelog mjeseca pojačani iscjedak radi eritroplakije (ako sam dobro napisala).. par dana prije O je baš onako rastezljivi, nije uvijek prozirni, nekad je više bjeliji, a poslije O ko da par dana nemam iscjedak, samo neki trag sluzi, al već nakon 4-5 dana evo bijelkastog iscjetka koji je više kremaste konzistencije… primjetila sam da mi se obavezno nakon seksa drugi dan javi neki žilavi iscjedak 🤷‍♀️🤷‍♀️

e hvala ti na detaljnom opisu. jako je slično i kod mene osim tog prvog dijela komentara😅
    mene buni u biti taj ostatak sperme koji ne izađe odmah, nego dan-dva kasnije valjda. više ne znam što je sperma a što je iscjedak.😬

E sto se ostatka sperme tice,to ces najbolje prepoznati ako ti je iscjedak nalik egg whiteu samo bjelkaste boje i uz to ima specifican miris koji inace nemas u bilo kojem dijelu ciklusa, jer sperma u dodiru s nasom sluzi bas stvori neki specifican miris ne znam s cime bi to usporedila,ali ako obratis pozornost mogla bi skuziti na sto tocno mislim 😂🙊

missR
    17. Kolovoz 2021. 21:59

I mene buni ta sperma koja naknadno izlazi Simba.
    Hope i meni je to bio prvi znak trudnoce zuti obilni iscjedak , takav nikad nemam inace. Sad stalno zato skicam jel zut 🤣

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

☯️
    17. Kolovoz 2021. 22:01

missR

Kod mene su stalno neki iscjedci, a papa uvijek dobra. Variraju od svakakvih bijelih gustih pa onda vodeni pa sluzavi itd. I mene buni ta

To ti je u redu skroz. Nakon sto ti zavrsi M,obicno nema nikakvog iscjedka tj bude “suho” razdoblje..par dana nakon toga obicno do 10DC krece polako bijeli kremasti ili kao onaj losion za tijelo onako kremasti iscjedak zbog rasta folikula i izlucivanja estrogena, e nakon toga krece uvertira u plodne dane i tu se javlja taj vodeni iscjedak koji signalizira pravo vrijeme za odnose i on moze nakon toga preci u rastezljivu prozirnu ili zamucenu prema bijelkastu sluz,uglavnom ako se rasteze to je znak da je O jako blizu ili se u tom trenutku dogada ☺️ I nakon toga se opet vracamo na suho razdoblje ili mlijecno bijeli kremasti iscjedak 🙈 sto se kolicine tice sve zavisi od ciklusa do ciklusa 😎

missR
    17. Kolovoz 2021. 22:16

Hope nasa enciklopedija 🥰
    E ovo za miris sperme se slazem, stvarno ima neki cudan miris kad se spoji s nasim 😁 
    Ja npr nisam imala tako obilne ovulacijske iscjedke nikad nego nekakav vodeni u vrijeme O. Tek nakon spontanog mi se poceo pojavljivati taj eggwhite tokom ovulacije, iako mi ne bude nikad ful onako proziran ko na slikama nego vise mutniji ali se bas rasteze 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

missR
    17. Kolovoz 2021. 22:18

Btw 37. dc nema menge. Clearblue bijel ko brasno danas popodne.
    Bas me zivciraju ti dugi ciklusi.. nikad docekati onda ovulaciju opet 🤷🏻‍♀️ 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.