Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    17. Kolovoz 2021. 12:03

KKamilica 🌞

Jutro cure 🤗🌞
    Kod nas je i dalje nesnosno vruce, trenutno 33 C, osjet 37. Znaci uzas. 🥵 Nadam se da je kod vas u unutrašnjosti zahladilo bar malo.
    Garawato je peak 🥳 u akciju! 😁
    Lidanadam se da uzivas! 🤗🌞🏖️🌊
    Miss N. Mislim da je to ipak prerano za implantaciju….🤷🏼‍♀️
    Hopehvala ti.🤗 Ja sam piskila opet cisto da vidim moze li biti jaci peak. Ionako nemam pametnijeg posla trenutno.😅
    Mi smo nocas pokrili. Jedva se natjerali po onoj vrucini. U ponoc je bilo 32 C , a nama krepala klima. 🤦🏼‍♀️🥵 Probat ćemo jos danas, ako skupimo snage, ipak smo mi u godinama 😅
    Miss R, Bella….😘😘
    I svim ostalim curama🤗😘

I cisto je dosta nocas,nema ni potrebe jos danas jer se skladiste ionako ne moze napuniti kvalitetno pa nema potrebe,osim ako imate volje i da vam se ☺️

Kamilica ♡
    17. Kolovoz 2021. 13:15

Ne da nam se 😅 Nego da te pitam ako znas, ako odem na plazu, i plivam, hoce li to sve spermice izbaciti van? 🤷🏼‍♀️Tj. jeli bolje ne plivati dan poslije seksa? Glupo pitanje, znam. 🙈

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    17. Kolovoz 2021. 13:33

Hej curke ja sam prosli mjesec sve pobrkala pa sam dala pogresan datum kada bih trebala dobiti. Uglavnom u nedjelju sam dobila jučer sam putovala pa se nisam stigla javiti uopće. Sljedeći Datum za ne dobiti je 8.9. Sada sam i napokon sa toplomjerom pa ću opet početi mjeriti temp. Lijep pozdrav svima :)

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

☯️
    17. Kolovoz 2021. 14:09

Kamilica 🌞

Ne da nam se 😅 Nego da te pitam ako znas, ako odem na plazu, i plivam, hoce li to sve spermice izbaciti van? 🤷🏼‍♀️Tj. jeli bolje ne plivati dan poslije seksa? Glupo pitanje, znam. 🙈

Bome glupo je pitanje da,al hajd svejedno cu odgovoriti 😂 ajmo ovakvom logikom..ako je preporucljivo poslije odnosa ici piskiti na wc da sve bakterije ako ih ima izadu odmah van, sto ti mislis jel mozes plivati? Mozes sve. Dakle poanta je u toj sluzi cervikalnoj. Ako je imas i ako je ona kvalitetna sa ok pH da nije prekisela i ne ubija spermije ona ce spermice zaribiti i pogurati ih prema jajovodu ako nisu lijeni spermici i krenu u napad. Ne mora se ni lezati poslije odnosa iako dosta zena to prakticira,zapravo je besmisleno jer ako spermici imaju pravu putanju i brzinu naci ce put do JS bez obzira stajala ti,plivala,trcala,dubila na trepavicama. Zato je poanta u toj plodnoj sluzi jer ona zarobi spermice i ne da im van 🤭

Kamilica ♡
    17. Kolovoz 2021. 14:18

Hope ☯️

Bome glupo je pitanje da,al hajd svejedno cu odgovoriti 😂 ajmo ovakvom logikom..ako je preporucljivo poslije odnosa ici piskiti na wc da sve bakterije ako ih ima izadu odmah van, sto ti mislis jel mozes plivati? Mozes sve. Dakle poanta je u toj sluzi cervikalnoj. Ako je imas i ako je ona kvalitetna sa ok pH da nije prekisela i ne ubija spermije ona ce spermice zaribiti i pogurati ih prema jajovodu ako nisu lijeni spermici i krenu u napad. Ne mora se ni lezati poslije odnosa iako dosta zena to prakticira,zapravo je besmisleno jer ako spermici imaju pravu putanju i brzinu naci ce put do JS bez obzira stajala ti,plivala,trcala,dubila na trepavicama. Zato je poanta u toj plodnoj sluzi jer ona zarobi spermice i ne da im van 🤭

Tko zna ima li uopće te sluzi kod mene, i kakva je. Ali to je vec druga tema 😅 
    Racunam da more to sve ispere dok plivam....sta ja znam kako to funkcionira. Nije moje područje.😂
    Sreca imamo tebe tu. 🙈😁Hvala ti na opsirnom odgovoru. 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

☯️
    17. Kolovoz 2021. 15:07

Kamilica 🌞

Hope ☯️

Tko zna ima li uopće te sluzi kod mene, i kakva je. Ali to je vec druga tema 😅
    Racunam da more to sve ispere dok plivam….sta ja znam kako to funkcionira. Nije moje područje.😂
    Sreca imamo tebe tu. 🙈😁Hvala ti na opsirnom odgovoru. 🤗

Imas sigurno tu plodnu cervikalnu sluz jer ne bi dosla do trudnoce iako je bila kemijska. To ti je sve lancana reakcija i jedno se veze na drugo. Ako nemas cervikalne sluzi,moguce je da dode do zaceca ali puno teze jer ce se spermiji jaaaako tesko probiti do JS a svi znamo da u maternici mozemo imat razne bakterije,gljivice itd koje mogu odmah napasti i ubiti spermice jer je razlicit pH rodnice prije,za vrijeme i nakon ovulacije,a cervikalna sluz je upravo tu da se pomocu nje cistimo dok nismo u plodnim danima,odnosno kad smo u plodnim danima da pomognu spermicima u njihovom putovanju do cilja ☺️ 

Kamilica ♡
    17. Kolovoz 2021. 15:22

Hope jesi ti studirala medicinu? 😀 Ako nisi, svaka čast koliko si informirana. 👏

☯️
    17. Kolovoz 2021. 18:02

Kamilica 🌞

Hopejesi ti studirala medicinu? 😀 Ako nisi, svaka čast koliko si informirana. 👏

Ma kakvi,to je moja neostvarena zelja,al sam dosta istrazivala,citala,pitala doktore i tako 🤭🙈

simba
    17. Kolovoz 2021. 19:58

Evo da nastavim niz glupih pitanja😂
    kakav je iscjedak kod vas tipa drugi dan polje O, i par dana poslje O.?😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

• MissN
    17. Kolovoz 2021. 20:17

Hope ☯️

MissN

čitam vas i dalje svaki dan, al kako nemam ništa pametno za dodati, šutim 🙈🙈
    pik sam uhvatila 13.8. oko 18 sati… danas na gaćicama kao smećkasti iscjedak i blagi grčevi.. nekako je to rano da bi bilo implantacijsko, šta vi mislite?

Pa ja bi rekla da je to periovulacijsko krvarenje. Ne sekiraj se,ja sam prosli tjedan 3 dana nakon O pomalo krvarila,sve je to okej,sto bi moj doktor rekao,to samo znaci da je bila kvalitetna ovulacija, i ispalo je da je jer sam na 7DPO imala vrijednost progesterona 36 😎

Puno ti hvala na odgovoru, nadam se da je i kod mene tako ☺️ 
    hjaaj nadam se da će izmisliti neke trakice da piškimo u drugom dijelu ciklusa jer ovako ta dva tjedna traju vječno 🙈🙈

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.