[ul]
[li]7/2021
Jelušićkaa. - 27. 07. 2021 - kasni 1 dan 🤞🤰🏼
———————————————————————————–
8/2021[/li]
[li]Joli - 04.08.2021 - 7 dana[/li]
[li]Kamilica - 10.08.2021 - 13 dana 🤞🤰🏼[/li]
[li]Mala96 - 10.08.2021- 13 dana🤞🤰🏼[/li]
[li]MissR - 13.08. 2021 - 16 dan 🤞🤰🏼[/li]
[li]Garawa - 06.08.2021 -9 dana 🤞🤰🏼[/li]
[li]Simba - 31.07 2021 - 3 dana 🤞🤰[/li]
[li]Pine… [/li]
[li]Maybenewmom…[/li]
[li]Bella 1985… [/li]
[/ul]
Cao cureee
Eh čitam vas i mislim si isto tako ja Svome M i ne govorim kad je pozitivna LH. Bolje što ne zna.
Doris baš mi je drago da ste pri kraju sa liječenjem nadam se da ce idu i ciklus odmah biti buuuum ➕ ko kućaaa držim fige 🤞
Joli gledaj to s pozitivne strane možda je baš to kočilo T. Nije toliko strašno tabletice i nestat ce beštija. Pila si i gore stvari i probavala gore 💋💋
MissR ne odustajjj ne mora značiti da je anovulatorni piški i dalje i u akciju 🤞
Ostalim curama sretno 🤞🤞
Tko nam piški sljedeći? Simba???
Dobro jutro djevojčice ❤
Noćas je temperatura malo popustila pa sam bolje spavala..ali zato jučer cijeli dan sam kuhala.. baš loše podnosim visoke temperature..mislim da mi je od njih i loše..jer 3 dana sam se mučila sa vrtoglavicom..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Cao cureee
Eh čitam vas i mislim si isto tako ja Svome M i ne govorim kad je pozitivna LH. Bolje što ne zna.
Doris baš mi je drago da ste pri kraju sa liječenjem nadam se da ce idu i ciklus odmah biti buuuum ➕ ko kućaaa držim fige 🤞
Joli gledaj to s pozitivne strane možda je baš to kočilo T. Nije toliko strašno tabletice i nestat ce beštija. Pila si i gore stvari i probavala gore 💋💋
MissR ne odustajjj ne mora značiti da je anovulatorni piški i dalje i u akciju 🤞
Ostalim curama sretno 🤞🤞
Tko nam piški sljedeći? Simba???
a ne piškim dok ne zakasni. imam jedan testić, i neću da ga bezveze piškim prije. Ako je poz, onda da strahujem nepotrebno do dana očekivane M, ako je pak neg, onda da se uvjeravam da je prerano rađen. Iovak mislim da ništa od T. Nemam taj filing.
👩33g
👨42g
👦4g
Jelusicka mozes me skinuti s liste za iduci ciklus jer sam prokrvarila jutros skroz..
Ostale curke sretno ❣️🥰
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jutro cure, kako ste? 🌞🤗
Jelušićka zao mi je zbog ovog ciklusa, drzim fige za sljedeći 🤞🤰☺️
Mala96 razumijem te skroz za muža 😄 moj ne zeli forsirane odnose, a otkad zadnjih 3 mjeseca radimo na bebi, odnosi su samo forsirani, drugih nema. Tako da on mora znati kad su plodni dani bez da mu kažem.😅
Garawa vrtoglavica je dobar znak 🤞ja imam niski tlak, i tesko podnosim ove vrucine (kod nas jucer bilo 37 C 🥵) , ali vrtoglavicu sam imala jedino prije 2 mjeseca prije pozitivnog testa. Nije bilo od tlaka ni vrucine. Tako da drzim fige 🤞🤰☺️
Ureaplasma cure to je dobar znak, jer ste nasle potencijalni uzrok problema. 😀Opet spominjem moju priju koja 2 godine nije mogla ostati trudna, otkrila ureaplasmu. Ona i muž na antibioticima prvi put, onda tek nakon druge ture antibiotika ( nesto sa D se zvao antibiotik) je otisla bakterija. Sljedeći ciklus nakon toga je ostala trudna, a bila u ranim tridesetima. Tako da brisevi su jako bitni. Jer ureaplasma nema simptoma.
A bolje i ona, koja se moze izlijeciti sa antibioticima, nego npr cin ili miom, polip...
Vidim da nitko tu ne spominje da ima cin. Sto je super! Ja sam imala cin 1 skoro 2 godine. Jedva sam ga rijesila sa podizanjem imuniteta. Nema sta nisam pila. Ureaplasma se relativno brzo izlijeci. Tako da, drzim fige da sto prije prodje, i da sto prije ostanete 🤞🤰☺️.
----
Kod mene nista nova. Idem na plazu kad mi se da, vec mi je dosadilo, prevruće je i uzasne su guzve, tako da jedva čekam jesen.😂
Svima zelim divnu srijedu, uzivajte! 🤗🏖️🌊🌞🥂💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Jelusicka mozes me skinuti s liste za iduci ciklus jer sam prokrvarila jutros skroz..
Ostale curke sretno ❣️🥰
Zao mi je draga, ali nema predaje. 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Ostale curke sretno ❣️🥰
Zao mi je draga, ali nema predaje. 🤗
❣️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Hvala cure 🙃 ma izgurat ćemo što god bilo... Više me ljuti što gonekolozi odmah ne pošalju na briseve nego što tako olako sve shvaćaju, to mi se jednostavno gadi, jer mi ovdje borimo, u ovakvim slučajevima unaprijed izgubljene bitke.
Jelušićka tri dana Sumameda, definitivno sam pila i gore 🤣
Garawa izmjeri tlak kada se osjećaš loše, može biti da je jako nizak, mene to uvijek zeza
MissR žao mi ke ubog vještice, sljedeći ciklus nova borba...
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hvala cure 🙃 ma izgurat ćemo što god bilo… Više me ljuti što gonekolozi odmah ne pošalju na briseve nego što tako olako sve shvaćaju, to mi se jednostavno gadi, jer mi ovdje borimo, u ovakvim slučajevima unaprijed izgubljene bitke.
Jelušićka tri dana Sumameda, definitivno sam pila i gore 🤣
Garawa izmjeri tlak kada se osjećaš loše, može biti da je jako nizak, mene to uvijek zeza
MissR žao mi ke ubog vještice, sljedeći ciklus nova borba…
To je ono o čemu ja pričam stalno uvijek ima gore od goreg.. Kao npr sad što mi kasni... a prije se ljutila ako dođe M.
Sortiraj odgovore
Najstariji