Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    26. Srpanj 2021. 08:25

Jutro curkeeee 😁😁
    Jutros tempica porasla tako da vjerujem da je jucer bila ovulacija 😊😊 jos cemo danas zabetonirat i to je to 🤞🤞
    Ugodan pocetak radnog tjedna zelimmmm 🥳🥳😘😘😘

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Jelušićkaa
    26. Srpanj 2021. 08:39

Kiki på jednostavno osjetim.. Grudi me ne bole kao inače pred menzes a ni jajnike ne osjetim otpočetka je temperatura zezala nigdje veze s vezom.. Ma samo da mi ne kasniii punooo ubi me to iščekivanjem kad cu dobiti. 

Garawa¤
    26. Srpanj 2021. 09:25

Jelušićkaa

Kiki på jednostavno osjetim.. Grudi me ne bole kao inače pred menzes a ni jajnike ne osjetim otpočetka je temperatura zezala nigdje veze s vezom.. Ma samo da mi ne kasniii punooo ubi me to iščekivanjem kad cu dobiti.

Jesi umakala kakav HCG? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    26. Srpanj 2021. 09:26

mala96

Jutro curkeeee 😁😁
    Jutros tempica porasla tako da vjerujem da je jucer bila ovulacija 😊😊 jos cemo danas zabetonirat i to je to 🤞🤞
    Ugodan pocetak radnog tjedna zelimmmm 🥳🥳😘😘😘

🥳🥳🥳🥳odbrojavamo do plusića ❤❤

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Jelušićkaa
    26. Srpanj 2021. 10:15

Sutra cu da pišnem. Ne znam je li se ikada ikome desilo da je T a da ga cice ne bole i da nema naznaka ni za T a ni za M? 😂😂

missR
    26. Srpanj 2021. 11:13

Cure mojee evo mene☺️
    Povratak u realnost. Zaboravila ponijeti trakice sa sobom tako da jucer nisam testirala uopce 🤷🏻‍♀️ Danas su i dalje svijetle trakice tako da mislim da nije O bila jer nemam iscjedak ni nista jos..
    Mogla bi ovaj mjesec biti kasnije, tako mi se cini. Valjda nisam propustila pik ali malo mi je cak i dobro doslo bez trakica bit da se malo opustim.
    Jelusicka mene cike jesu bolile ali mi je u trbuhu bilo nekako mirno sto nije slucaj kad sam u pmsu. Pisni ti sutra jedan hcg ❣️
    Ostalim curama zelim lijep tjedan 😄 uzivajte mi

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Kamilica ♡
    26. Srpanj 2021. 12:12

Pozdrav cure! 🌞🤗
    Kako izdrzavate ovu juzinu i sparinu? 🥵Ja tesko. 
    Bas je za ispaliti. 😄
    Samo vas zelim na brzinu sve skupa pozdraviti, i pozeljeti vam sretan pocetak tjedna! 🤗🥳🌊🏖️💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Jelušićkaa
    26. Srpanj 2021. 12:52

Ništa nadam se najboljem 🤞
    Sutra ujutru piškim hcg 🤞

Garawa¤
    26. Srpanj 2021. 13:02

Nedostanak simptoma može biti najbolji simptom 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

SaporeVero
    26. Srpanj 2021. 14:15

Bok curke, evo i mene opet pa da odgovorim. Bila malo u gužvi sad preko vikenda, ail sam redovno piškala. 

Lilo23 hvala na savjetu. Nisam bila znala da LH može skakati pa padati dolje pa opet tako dok ne dođe do peaka. Ja sam mislila da on postepeno raste pa nakon ovulacije počne opadati. Svakako ću se ja testirati svaki dan... Nadam se da će nešto biti... Drago mi je zbog tvog peaka i da ste se pokrili! Hehe You go girl!! :D Na slici trakice super izgledaju!

Joli hvala ti na info. Prvi put koristim te trakice pa ni ne znam koliko su osjetljive.. Oke, znači moraju biti gro tamne da bi značile peak... Evo danas mi je 12 DC pa još nisam piškala budem kasnije popodne.
    Mene muči to što mi je maloprije pokazalo prozirnu ful rastezljivu sluz i sad nisam sigurna jel to moje ili od muža, a odnos smo imali u subotu popodne... :/ kak razaznat čije je? Jel ima netko savjet?

MissR hvala ti na slikici! Budem si to spremila da mogu usporediti sa svojom kad će trebati dok bude peak. Ti se još testiraj, možda baš bude kak ti kažeš ovaj mjesec O kasnije neg inače...

Garawa hvala na savjetu. Budem onda stavljala samo pod others. Mislila sam da će mi ranije O biti ovaj ciklus jer mi je prošli trajao samo 21 dan. Budem baš vidjela kak će biti ovaj mjesec. Tebi držim fige da se nešto zakuha i da stvarno manje bude više. <3

👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻‍♀️ 2021.
    Pokušavamo 06/2021 👶🏻
    +16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
    25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
    15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
    Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
    Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
    Folat + Gynositol + B kompleks
    Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.