Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    19. Srpanj 2021. 18:09

malala

https://ibb.co/jg1LYRZ
    Ajmo se nadati. 🤷‍♀️🤞😩

ti uopće nikad ne čitaš postove prije. Ono, javiš se, pitaš, netko ti odgovori, postavi pitanje, ja među njima i opet te nema danima/tjednima.🙄 i hop et te opet sa praktički istom pričom. Više puta.
    ---
    realno, nitko ti ne može reći što se točno dešava trenutno kod tebe. Možda, vrlo vjerojatno, imaš hormonalni poremećaj. Prolazni. Vjerujem da svi mi to imamo nekada.  Ja imam. Ne možeš na silu. Možda je ovo jednostavno mjesec kad nisi imala O ili ti je neprimjetno kasno billa, pa teoretski još ne kasni. Nigdje ne piše koji si dc. Zajebi to što ti se to nije dešavalo. Ciklusi se mjenjaju i uvijek nešto novo dolazi. To što ti grčevito želiš i isčekuješ da M dođe, možda baš to koči.

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    19. Srpanj 2021. 18:14

DajanaT2106

simba

DajanaT2106

Heii cure
    Danas sam 16dc
    Moram vas pitati.. Tj imam gomilu pitanja
    Boli me stomak, dole nisko vec treci dan.. Jucer sam se savijala od bolova
    Napravila test negativan
    Jutros isla do trg jedva se vratila
    Inace po školski su mi sad plodni dani
    Dal je moguce da toliko ovulacija boli? Jel se susrela koja s tim
    Meni je vec tako mjesecima
    Niti mi je ic doktoru ni neici
    Ako sam vec tolilo plodna sta se nehvata nista 🤯🤣🤣
    Izludit cu 🙈

Pa jesi radila Lh trakice? Neke žene boli O, baš ju osjete, dok neke djevojke ju ne primjete.
    Tebi u potpisu stoji da pokušavate već dvije godine? jesi radila kakve pretrage osim spermiograma? Jesi vadila spolne hormone? Prolaktin?
    Pisala si da si često u stresu i napeta, a kod nekih žena je tada prolaktin visok, i on ometa začeće. To je kod mene tako bilo, a slučajno saznala.

Lh sad nisam kad me bolilo.. Ali sigurno je O kad imam bas skolsku zato sam i prestala gledati jer tocno mi je bilo u dan kad sam kupovala trakice..
    Ja nisam nikakve pretrage radila.. Pricala sam sa doktoricom ovdje u njen me kosta to 200e samo na tih nekih 10 hormona koji se vade iskreno mi je to puno a znam da mogu za đabe u hr.. Samo sto mi je problem sto msm da se to vadi neke odredene dane ali eto potrefilo se tako da ja te dane nisam bila dole 🤯 i nista i ovaj put..
    Muz je vadio spermio i imali smo razgovor sa tim doktorom i rekao je da mu je nalaz u redu.. I da bi ja otisla kod svoje g i dala joj taj nalaz ona mi rekla da nalaz nije dobar i da muz mora piti neke tablete koje kostaju 90e..
    Tako da eto ja sve cekam nadam se
    Al sad mi je vec 🤯

e to što ti imaš skolsku M, ne znači da ti je O svaki mj na isti dan. Nije. Ja nisam u De, ali ako imaš tamo ginekologa kojem ideš, i on zna da radite dvije godine na bebi, ne razumijem kako te nije poslao vadit osnovne hormone?! porazgovaraj otvoreno. Vjerujem da su takve osnovne pretrage besplatne. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Jelušićkaa
    19. Srpanj 2021. 20:51

simba

DajanaT2106

simba

DajanaT2106

Heii cure
    Danas sam 16dc
    Napravila test negativan
    Izludit cu 🙈

Pa jesi radila Lh trakice? Neke žene boli O, baš ju osjete, dok neke djevojke ju ne primjete.
    Tebi u potpisu stoji da pokušavate već dvije godine? jesi radila kakve pretrage osim spermiograma? Jesi vadila spolne hormone? Prolaktin?
    Pisala si da si često u stresu i napeta, a kod nekih žena je tada prolaktin visok, i on ometa začeće. To je kod mene tako bilo, a slučajno saznala.

Lh sad nisam kad me bolilo.. Ali sigurno je O kad imam bas skolsku zato sam i prestala gledati jer tocno mi je bilo u dan kad sam kupovala trakice..
    Ja nisam nikakve pretrage radila.. Pricala sam sa doktoricom ovdje u njen me kosta to 200e samo na tih nekih 10 hormona koji se vade iskreno mi je to puno a znam da mogu za đabe u hr.. Samo sto mi je problem sto msm da se to vadi neke odredene dane ali eto potrefilo se tako da ja te dane nisam bila dole 🤯 i nista i ovaj put..
    Muz je vadio spermio i imali smo razgovor sa tim doktorom i rekao je da mu je nalaz u redu.. I da bi ja otisla kod svoje g i dala joj taj nalaz ona mi rekla da nalaz nije dobar i da muz mora piti neke tablete koje kostaju 90e..
    Al sad mi je vec 🤯

e to što ti imaš skolsku M, ne znači da ti je O svaki mj na isti dan. Nije. Ja nisam u De, ali ako imaš tamo ginekologa kojem ideš, i on zna da radite dvije godine na bebi, ne razumijem kako te nije poslao vadit osnovne hormone?! porazgovaraj otvoreno. Vjerujem da su takve osnovne pretrage besplatne.

Potpisujem. Osnovno kad vidiš da ne ide duže vrijeme jeste vađenje hormona  nalaza i pregledi... Da se zna s čim se ima posla. 👍

Kamilica ♡
    19. Srpanj 2021. 23:19

Jelušićka blago i tebi sto ti je takav muz 😁 ja bi najradije da mogu sve sama obaviti, bez njegove pomoci. Ali jbg, ne mogu. 😅 Razumijem ja njega, ali ni nama zenama nije lako. Em pijemo cajeve, vitamine, svasta nesto, piskimo trakice, mjerimo temperaturu, idemo kod ginica, pa stvarno nije fer kad dodje ta ovulacija koju cekamo skoro mjesec dana, da njima bude tesko "samo" se poseksati. Pa opet moramo cekati iduci mjesec. Nadam se da je tako samo ovaj ciklus. 🤦🏼‍♀️
    Malala slazem se s curama sto su ti napisale. Pretrage ce ti jedine pokazati u cemu je problem. Napravi to da budes mirna, i sretno. 🤞☺️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

maybenewmom
    19. Srpanj 2021. 23:34

DajanaT2106

simba

DajanaT2106

Heii cure
    Danas sam 16dc
    Napravila test negativan
    Izludit cu 🙈

Al sad mi je vec 🤯

Ne razunijem tu priču u DE se sve plaća?! Nije istina sve ti osiguranje pokriva pogotovo ako nešto nije O.K. Čak tri pokušaja podpomognute pokriva osiguranje. Tako da sve nalaze sa uputnicama doktora opće prakse riješiš za 0€.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    19. Srpanj 2021. 23:37

DajanaT2106

Kamilica 🌞

Pozdrav cure! 🤗🌞
    Zelim vam svima sretan pocetak tjedna! 😊

Dajanamislim da su lh trakice najpouzdanije za pracenje ovulacije. Ako imas neredovite cikluse. Pomaze i mjerenje bazalne temperature. I slusanje svog tijela, grcevi na jednoj strani trbuha. Moze pomoci i odlazak ginekologu prije ovulacije da vidi hoce li biti ovulacije i kada otprilike. Vidim da pokusavate preko 2 godine, jeste uspjeli naci uzrok ili? 🤷🏼‍♀️
    Mala96hvala ti. 🤗 Pokrili smo samo dan peaka.😐 Ti si spomenula tempirane odnose.

Jucer na dan ovulacije muz nije htio pokriti, jer ne zeli vise forsirani seks, pogotovo kad je neispavan i umoran. A ovo je tek drugi ciklus da pokusavamo.🤦🏼‍♀️ Ja ga shvaćam, ali budem naravno razocarana jer sam sve to isplanirala i iskalkulirala. I meni smeta sto je tako. Voljela bi da je spontano, i da ne moram piskiti trakice, da ne mislim kad mi je ovulacija, i da nisam pod stresom. Ali zbog godina ne mogu cekati
    Vidim da ta kalkulacija steti braku, mojoj psihi, i nasem odnosu. Kako se vasi muzevi nose s tim tempiranim odnosima?🤷🏼‍♀️

I jos imam pitanje: ako je ovulacija bila npr jucer oko podne, a jajna stanica zivi max 24 h, onda nema smisla da se danas uopce trudimo pokriti, ili? 🤷🏼‍♀️

Koristila sam trakice par mj
    Kazem u dan mi bude ovulacija zato sam ih i prestala koristiti jer sam si tako nastimala u kalendaru i lakse mi je.. Menga mi nikad ne kasni.. Mozda dan ali rijetko..
    Ne nismo nasli uzrok
    Zato što ja se sve nadam iz mj u mj
    A svaki pregled je takav da sa vama je sve u redu bla bla
    Tako da nezz moram nesto smislit
    A ne daju mi se pare tolike kad mogu za besplatno sve to obavit
    Nisam skrtica al nije ni da imam para 🤣

I 90€ za lijek ako je doktor propisao pošalješ svom zdravstvenom tj muž i vrate ti novac čas posla.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    19. Srpanj 2021. 23:40

malala

Vidim, svi smo u nekim borbama, ili trakice ili doktori i nalazi. 😩
    Meni prekjučer lh bila tamnija nego inače, taman se ponadala bit će pik, a jučer i danas opet svjetlija. 🤷‍♀️🤦‍♀️ Pik nije bio, O nisam osjetila. Tako da nemam pojma kud i šta??

Nemaš brige oko toga ja prošli mjesec nisam imala O nisam uhvatila pika uopće a ovaj mjesec je bio ogroman . Nekada i tijelo jednostavno treba odmor!

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    19. Srpanj 2021. 23:42

Nego curke u mene je ono dosadno razdoblje odbrojavanje. Od ujutro planiram piškiti hcg pa ćemo vidjeti. Držite male 🤞🤞🤞🤞

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Jelušićkaa
    20. Srpanj 2021. 07:21

maybenewmom

Nego curke u mene je ono dosadno razdoblje odbrojavanje. Od ujutro planiram piškiti hcg pa ćemo vidjeti. Držite male 🤞🤞🤞🤞

Ajmoo testic na sunceee 🤩🤩🤩

Jelušićkaa
    20. Srpanj 2021. 07:23

[ul]
    [li]7/2021
    malala - 04.07.2021 - kasni 16 dana🤞🏻🤰🏼
    Pine - 13.07.2021 - kasni 7 dana🤞🏻🤰🏼
    maybenewmom - 25.7.2021  - 4 dana🤞🏻🤰🏼
    Jelušićkaa. - 27. 07. 2021 - 7 dana 🤞🤰🏼
    Bella 1985- 25.07 2021. - 14 dana 🤞🤰🏼
    ———————————————————————————–
    8/2021[/li]
    [li]Joli - 04.08.2021 - 15 dana[/li]
    [li]Kamilica - 10.08.2021 - 21 dana 🤞🤰🏼[/li]
    [li]Mala96 - 10.08.2021- 21  dana🤞🤰🏼[/li]
    [li]MissR - 13.08. 2021 - 24 dan 🤞🤰🏼[/li]
    [li]Garawa - 10.08.2021 -21 dana 🤞🤰🏼[/li]
    [li]Simba - 31.07 2021 - 11 dana 🤞🤰🏼[/li]
    [li]🆕LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA 📓
    Bella 1985 - nalazi za MPO u toku…[/li]
    [/ul]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.