Jutro! Evo i mene. Da se kratko javim. Mislim da mi je O bila jučer, tako da ju ne očekujem 31.7 ili očekujem.😂 Ugl, nisam radila trakice, nemam ih više, ničim se nisam zamarala, volimo se kad nam se da, tako da je sve ili ništa moguće. Sise me bole već sad. Nisu me boljela 4 god od zadnje trudnoće. Ovo je baš prvi put, da ih osjetim konstantno, a O je tek prošla (po osjećaju mislim da je O bila, ali nemam dokaz)
Jelušička, možes me pisat za taj datum čisto da sudjelujem.
Vidim da je i dalje grupa malo troma, nadam se da će u Jesen biti življa zbog nas koji smo još tu, a i novih djevojaka.
malala, mislim da ti ovaj mj nisi imala O uopće, ili ti se toliko pomaknula, da ti u biti još M ni ne kasni. Imala sam takvih ciklusa gdje je O bila tam negdje 26dc.
Ostale cure, gdje stojite?
👩33g
👨42g
👦4g
Heii cure
Danas sam 16dc
Moram vas pitati.. Tj imam gomilu pitanja
Boli me stomak, dole nisko vec treci dan.. Jucer sam se savijala od bolova
Napravila test negativan
Jutros isla do trg jedva se vratila
Inace po školski su mi sad plodni dani
Dal je moguce da toliko ovulacija boli? Jel se susrela koja s tim
Meni je vec tako mjesecima
Niti mi je ic doktoru ni neici
Ako sam vec tolilo plodna sta se nehvata nista 🤯🤣🤣
Izludit cu 🙈
Pa jesi radila Lh trakice? Neke žene boli O, baš ju osjete, dok neke djevojke ju ne primjete.
Tebi u potpisu stoji da pokušavate već dvije godine? jesi radila kakve pretrage osim spermiograma? Jesi vadila spolne hormone? Prolaktin?
Pisala si da si često u stresu i napeta, a kod nekih žena je tada prolaktin visok, i on ometa začeće. To je kod mene tako bilo, a slučajno saznala.
👩33g
👨42g
👦4g
Bok cure, evo da se i ja javim… Hvala vam na svim savjetima i na dobrodošlici!Držim svima fige da vam dođe O, a poslije i željeni plusić! 🥰
Što se mene tiče, bila sam se testirala jos par puta i sve su trakice bile negativne. I danas, iznenađenje, došla mi M. A trebala sam tek za tjedan dana jer mi je danas "kao trebao biti" 21 DC. Hajde sad bar napokon mogu točno računati dane i kad bi možda mogla O doći i na vrijeme se početi testirati.. Što vi kažete koji dan da počnem s trakicama ak je danas 1 DC?
Jel inače imaš često tako kratke cikluse? Ja mislim da kod tako kratkih ciklusa ni ne dođe uopće do O, prekratka je folikularna a i lutealna faza. Ili ako i dođe, da je to nekvalitetno da bi došlo do začeća. Možda da porazgovaraš sa ginekologom i da ultrazvucno pratite ciklus-dva. Trakice ti mogu pokazati pik, ali ne da li je i došlo do same O. Ali, ako imate strpljenja i tek ste počeli, svakako pokušajte prvo tako opušteno i uz trakice. Počni ih piškiti čim završi M, jer sa neredovitim ciklusima nikad ne znaš. Naoružaj se sa jeftinim trakicama. Sretno!🙂
👩33g
👨42g
👦4g
Jutro cure! 🤗🌞
Dajana mene ovulacija nikad ne boli. Jedini mi je znak iscijedak kao bjelanjak, i to je to 🙈😁☺️ kazu da je za vrijeme ovulacije jaci libido. Pa mozete i po tome znati. 😅🤷🏼♀️
Alice jesi piskila jutros? 🤷🏼♀️☺️
Miss R hvala, hocemo 🙈 u kojoj si ti fazi? ☺️🤗
Simba welcome back 😅🤗
---
Evo ja maloprije piskila. Jeli ovo peak ili?
Ginic mi je rekao da je ovulacija u ponedjeljak. Zadnji ciklus mi je peak bio u subotu, a dobila mengu ne za 14 dana u subotu, nego nakon 17 dana, tek u utorak ujutro. Jeli moguće da ovulacija bude 2-3 dana nakon peaka?🤷🏼♀️
https://ibb.co/nc60nVf
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
https://ibb.co/KLxGg6M
https://ibb.co/2dqkR05
Kao što rekoh isto učitava samo su druge vrijednosti ali evo ti i u others sa današnjim testom koji je slikan tako kako kažeš nakon nekih 7 8 min
Meni ovo nije pik 🤷♀️🤷♀️ kako te plave vrište to nije pik
Vidim tvoja temperatura i dalje zajebava 🤦♀️
Bona sve naopako 🤷♀️
[ul]
[li]7/2021
malala - 04.07.2021 - kasni 13 dana🤞🏻🤰🏼
Pine - 13.07.2021 - kasni 4 dana🤞🏻🤰🏼
maybenewmom - 25.7.2021 - 7 dana🤞🏻🤰🏼
Jelušićkaa. - 27. 07. 2021 - 10 dana 🤞🤰🏼
Bella 1985- 25.07 2021. - 17 dana 🤞🤰🏼
———————————————————————————–
8/2021[/li]
[li]Joli - 04.08.2021 - 18 dana[/li]
[li]Kamilica - 10.08.2021 - 24 dana 🤞🤰🏼[/li]
[li]Mala96 - 10.08.2021- 24 dana🤞🤰🏼[/li]
[li]MissR - 13.08. 2021 - 27 dan 🤞🤰🏼[/li]
[li]Garawa….. [/li]
[li]Simba - 31.07 2021 - 14 dana 🤞🤰🏼[/li]
[li]🆕LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA 📓
Bella 1985 - nalazi za MPO u toku…[/li]
[/ul]
Pozdrav cure. Naravno da sam jutros radila novi test koji je totalno negativan i ono je jucer bila evaporacijska. Te evaporacijske me bacaju u depresiju svaki put. Al sama sam si kriva jer radim test ranije nego sta treba 😂😂 Ponovit cu za par dana kada budem trebala dobiti M. Hvala svima na odgovorima i pomoci.
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Garawa kada ti ne očekuješ m? Da te stavim u odbrojavanje
Kamilica da to je fin pik 👍👍🤞 nazvali narode 🤣
Alice ima li testa?? Dosta čudan test
Simba čim ti njih osjetiš nakon 4 godine znači da se nešto kuha 💪💪 odlično.
Ja sam prestala piškit ovaj mjesec mislim da je pik bio tamo nekad 15 DC ali nemogu 100% reci taj dan cura zaboravila piškit test u podne😫😫😫😫 + temperatura mi je za umiranjaa. Ili toplomjer zeza ili stvarno O zeza. Vicemo. Ovo je prvi mjesec da ništa ništa nisam pila.
Garawa kada ti ne očekuješ m? Da te stavim u odbrojavanje
Kamilica da to je fin pik 👍👍🤞 nazvali narode 🤣
Alice ima li testa?? Dosta čudan test
Simba čim ti njih osjetiš nakon 4 godine znači da se nešto kuha 💪💪 odlično.
Ja sam prestala piškit ovaj mjesec mislim da je pik bio tamo nekad 15 DC ali nemogu 100% reci taj dan cura zaboravila piškit test u podne😫😫😫😫 + temperatura mi je za umiranjaa. Ili toplomjer zeza ili stvarno O zeza. Vicemo. Ovo je prvi mjesec da ništa ništa nisam pila.
10.8. po FF
Tvoja temperatura je zbilja haos..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jelušićka, Kiki hvala vam cure 🤗
Evo maloprije piskila, sad je jos tamnija. Jeli to znači da mi je ovulacija onda sutra ili prekosutra? 🤷🏼♀️ Koliko peak traje u satima? Ako ne budemo mogli pokriti veceras, hoce li sutra biti kasno? 😐
https://ibb.co/vmdWFrh
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji