Ljutita beba, odbija jesti

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dira

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Zdravo svima. Imam veliki problem. Moja beba ima 3 mjeseca i 10 dana, trudnoca s njom bila je uredna, prirodan porodjaj, rodjena sa 3.400, od svog sedmog dana dobila je kolike, jako je ljuta, place i odbija dojku, tesko ju je nahraniti, izbacuje se, vristi, prihvati dojku pa pusti, i vec tako 3 mjeseca. Na izmaku sam snaga, nekada joj je pasalo da ju nosam po kuci i dojim, ali to vise ne pomaze. Izbjegavam hranu koja je moze nadimati, podizem je da podrigne ali nista ne pomaze, i dalje u 50% slucajeva odbija dojku. Pedica je rekla kako halapljivo jede i naguta se zraka, da ne odustajem od dojenja, ali ja vise ne znam sta da radim. Ima li iko slicna iskustva, molim vas za savjete!!

  • Avatar nopobo

    nopobo

    Broj poruka: 116

    Prijavi adminu

    Nemam takvo iskustvo no zvuči zbilja stresno, bravo za strpljenje mama! Pokušajte se obratiti Rodama u grupi za podršku dojenju koju imaju na Facebooku, zove se Rodina SOS grupa za dojenje i stvarno je super!

    [lilypie.com]

  • Dira

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Dobro hvala vam puno. :) 

  • PeMa25

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Mi imamo sličan problem. Slabije prohodan nos i grčevi… Doslovno vrišti dok joj dajem jesti. To izgleda kao pravo mučenje. Sad ćemo 3 mjeseca i već polako ludim zbog cijele situacije. Kako je stanje kod vas? 

  • Avatar Emax

    Emax

    Broj poruka: 227

    Prijavi adminu

    Moja beba uskoro puni dva mjeseca i nisam imala sa tim problema, grčeve smo nadam se prevazišli jer vec neko vrijeme ih hvala Bogu nema! Za pomoc kod grčeva ja sam pila Hippov čaj za dojenje i to je ublažavalo grčeve a i davala sam mu sab simplex kapi! Ali povodom ovoga za dojenje ja sam u bolnici nakon sto sam rodila imal par puta posjetu “strucnjakinje za dojenje” i ona je svaku mamu posebno obilazila davala savjete sta i kako i rekla da uvijek imam strpljenja čak i kad beba ne zeli da ne mislim da nema mlijeka jer postoje i ti skokovi u razvoju ali mi je rekla isto da ne postoje mame koje ne mogu dojiti postoje samo bebe koje ne zele tako da nemoj misliti da nemas mlijeka ili je nesto “do tebe” mozda beba jednostavno ne zeli jer ima i takvih slučajeva ali ne gubi nadu 💪💪

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.