Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • @malacrna123
    12. Travanj 2020. 06:46

Vucica

Sretan Uskrs cureeeee 😊😊😊
    Opet ne spavam nista nikako docekat jutro da se bacim na sunkicu i jaja 😁😁😁

Nadam se da sam uspila ucitati kako treba fotografiju....

Žuža
    12. Travanj 2020. 07:02

🌺🥚🐣SRETAN USKRS SVIMA🐣🥚🌺

Malacrna123 vidim jako blijedu drugu crtu. Ponovi test za par dana 🙂😉

• @malacrna123
    12. Travanj 2020. 07:04

Žuža

🌺🥚🐣SRETAN USKRS SVIMA🐣🥚🌺Malacrna123vidim jako blijedu drugu crtu. Ponovi test za par dana 🙂😉

Hvala ti,vec sam mislila da ludim......

Dora4
    12. Travanj 2020. 07:08

Sretan i blagoslovljen Uskrs svima koji slave! 🥚🌱🐣🙏🏼
    Zelim vam svima lijep, miran i radostan dan uz puno ljubavi i zahvalnosti na svemu dobrome u zivotu! 😊
    Fino nahranite svoje bebice, ovo im je prvi Uskrs 😊🥰💕

• @malacrna123
    12. Travanj 2020. 07:10

Žuža

🌺🥚🐣SRETAN USKRS SVIMA🐣🥚🌺Malacrna123vidim jako blijedu drugu crtu. Ponovi test za par dana 🙂😉

I ovdije mi je svjetliju crticu pokazao neznam vise.....a razmak 3dana u radjenosti... https://photos.app.goo.gl/gL564NVaV3YhtVEH8

• Bebac24
    12. Travanj 2020. 07:18

Jutro zenice 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚SRETAN USKRS VAM ZELIM SVIMA OD REDA 🌷🌺🌷🌺🌺🌷🌷🌺🌷🌺🌺🌷🌺
    Malacrna vidi se da crtica. Cestitke 😊
    Mene moj pas nocas prosetao ljepo u 4 ujutro.
    Nikad u 4 ne laje pa sam se digla i pustila ga van, prosetali mi, a pjetao vec kukurikao( ni oni nisu ono sta su nekad bili😂😂)
    I sad u 6.30 opet sam se morala dici.
    Jaaao
    Tako da sam vani vec pocistila travnjak od njegove nuzde, zalila cvijece, ispeglala zavjese da ih muz samo stavi na prozore kad se digne, sad jedem cokolino, to je prvi dorucak 😂u 9 ce bit drugi malo zdraviji kao ahahah. 

• @malacrna123
    12. Travanj 2020. 07:20

Bebac24

Jutro zenice 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚SRETAN USKRS VAM ZELIM SVIMA OD REDA 🌷🌺🌷🌺🌺🌷🌷🌺🌷🌺🌺🌷🌺
    Malacrna vidi se da crtica. Cestitke 😊
    Mene moj pas nocas prosetao ljepo u 4 ujutro.
    Nikad u 4 ne laje pa sam se digla i pustila ga van, prosetali mi, a pjetao vec kukurikao( ni oni nisu ono sta su nekad bili😂😂)
    I sad u 6.30 opet sam se morala dici.
    Jaaao
    Tako da sam vani vec pocistila travnjak od njegove nuzde, zalila cvijece, ispeglala zavjese da ih muz samo stavi na prozore kad se digne, sad jedem cokolino, to je prvi dorucak 😂u 9 ce bit drugi malo zdraviji kao ahahah.

Hvala tiiiii 🙂🙂🙂🙂🙂 nadam se da ce bit zaista sve oke i pokazat se urednom trudnocom .......i tebi i tvojoj obitelji Sretan Uskrs kao sto sam gore vec pisala ako slucajno nisi vidjela 🐇🐇

Rose1
    12. Travanj 2020. 07:24

Sretan Uskrs drage moje!!!🥚🐣🐣🐇🌺🙏 Neka nam bude miran i radostan!!!🙏❤👶

💙

Amneris
    12. Travanj 2020. 07:37

Sretan Uskrs mojim krafnastim krafnicama! Nek vam bude lijepo i ukusno danas!🐥🐥🐣🐇🐇🐇
    Bebac mene isto mačka probudila u 6.30, nabrijana je sto na sat! A ti si baš vrijedna! 
    Malacrna ovo izgleda kao jako rana trudnoća! Čestitke!
    Danas je sređivanje, haljinice i to, tako da očekujemo ne samo hranu nego i trbuhe na fotkama❤️❤️❤️💕💕

Maggy_1
    12. Travanj 2020. 07:39

Sretan i blagoslovljen Uskrs! 
    Sljedeći slavimo sa našim malim pilićima 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.