Pince, jaja, kolaci i ukrasi su vam toppp.. 😍😍 Ja nista nisam pravilaa... Neeeeemam jos kuhinjuuuu.. Bas sam nikakva, cila sam depresivna danas..
Dora stvarcice za bebace su preslatke.
Vrapcic za tu aventovu sam cula stvarno pozitivne stvari.
Ja sam složila mađaricu i kremšnite. Majke mi nakrkala sam se obrezaka za večeru. Naravno poslije francuske i srijemske....
Sreća mamina
Dobrodošao
🙀 nikako danas sjest...
Dana ovo s mrezastim gacicama mi je vrh! Plakala sam od smijeha 😂
Jajca i pince su svima divni, evo moje su se sad ispekle al ne mogu se vise pomaknut 😴
Jos neke mini kuglofice isla radit da mogu susjedima odnjet.. cijeli dan nesto.
Sto se tice gibanja 😁 ja radim sve, i cucim i sl. Od jucer me doduse lijevo stopalo boli i misici na nogama uzasno a nemam magnezija 😕 a u setnji me sinoc mali gurao u desna rebra poludila sam. Na kraju sam ruku tamo morala drzat i gurat ja njega 😂😂
U prvoj trudnoci sam bila ko pticica do kraja. Rodila na 39+2, bez trudova i vodenjaka, poslana direkt s prvog pregleda u bolnici na carski. Sama sam se dovezla u bolnicu to jutro 😁
Uglavnom, moje su trudnoce skroz razlicite, ali u prvoj je mali bio na zadak od 28.tjedna, posteljica sprijeda, a sad je na glavu i posteljica straga.
Mozak se sjetio sa je i kupanje beba htio komentirat😁
Mi smo malog isto kupali u dnevnom jer smo imali mini kupaonicu s tus kadom, tamo nismo stali. Sad imamo kadu, al nisam sigurna kako cemo.
I Dora, sve ove stvarcice su prekrasne ❤️
Reflustat gel pomaze li kome kod zgaravice? Koristila sam ga tamo negdje u 12.tjednu ali ovo sad je na ljestvici od 1 do 10 doseglo vrh, samo sto se ne ispovracam 🤢
Reflustat gel pomaze li kome kod zgaravice? Koristila sam ga tamo negdje u 12.tjednu ali ovo sad je na ljestvici od 1 do 10 doseglo vrh, samo sto se ne ispovracam 🤢
Jednom sam ga uzela, pomogao je... Cuvam ga sad za hitnoce. Mene isto veceras opet uhvatila kad sam se prasica najela kolaca 😳
Jedino što pomaže. Ja ga koristim jedino prije spavanja, zadnjih tjedan dana ne idem leći bez njega. Makar ima dana kada imam 20 min za zaspati jer toliko djeluje prije nego žgaravica opet krene 😪 Ne može ti naškoditi u svakom slučaju.
Zmya pitala si za sklopivu kadicu. Imaš ovu na sniženju pa si škicni https://ibb.co/RQmMyPR
Vucica i Polly hvala cure 😘 Evo ga popila, zasad pomaze. Ma grozno, i ja sam danas potrpala svasta i to onako vruce, gori mi vatra 💥🔥
Vucica i Polly hvala cure 😘 Evo ga popila, zasad pomaze. Ma grozno, i ja sam danas potrpala svasta i to onako vruce, gori mi vatra 💥🔥
Probaj malo poviseno spavati, meni zna pomoc i na lijevu stranu obavezno dupli jastuk 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji