Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    11. Travanj 2020. 19:29

Ajme jesam se naradila danas 🤦‍♀️ Sad sam odmah popila 2 magnezija za ne daj Boze. Uzimala sam pauzu kad sam osjetila da ne mogu vise, ali svejedno je bilo toliko toga za obavit. Ja se osjecam kao da imam 200 kila i kao da se nisam nikada kretala prije ovoga. Puuuno mi je teze nego u prvoj trudnoci. U prvoj sam do kraja jurila kao da se nista ne dogadja, a saaad 😱 
    Ja sam prvi put rodila 41+2. Malo za reci da sam bila vec luda. Porod je krenuo visokim puknucem vodenjaka u 19h. Rodila
    drugi dan u 9:55h. 
    Kupali smo ga u pocetku u blagovaonici na stolu. Tamo je bilo najtoplije. Kasnije u kupaonici na stolicama. I onda kad je narastao i mogao sjediti u kadici u kadi. 
    Sto se odjece tice, ja sam isto stalno u jednom te istom. Uzasno si izgledam. A ono, sta cu se sad sminkat oko kuce jer doslovno ne odem ni ispred zgrade. Sutra cu se malo sredit da napravimo neku lijepu cestitku za Uskrs jer smo sami ove godine.

Rose1
    11. Travanj 2020. 19:31

Dora4

Trancie i Zmya super su vam jajceka/dekoracije/kolacici 🥰😊
    Rose bas sam to isto pitala, to je ipak mjesec i pol pune place, peci ce me ako to ne dobijemo..Curly ako ti nije problem pliz provjeri pa nam javi!! 😘

Da, istina, puno je to love...nadam se da postoji neko rjesenje🙏

💙

• indy34
    11. Travanj 2020. 19:32

DORA jesi ti Samo ovo dvoje hlacica narucila 44 ili jos nesto ??ja iskreno nista nemam 44 .cak i 50 jako malo par body ,valjda znam dace mi momci biti masala kao i mi roditelji ipak su to bosanci 😆(sala ).Sto se tice bolova i sjedenja ,ja da sjedim mogu jako malo da se saginjem je strasno izbjegavam maximalno.Imam sad jedne patike koje obujem sa onom kasikom za obucu nemaju ni pertle nego se samo nazuje i to nosim .vecinu vremena provodim lezeci .Napravim nekako rucak i potrpam sudje ili ves u masinu i to je sve ..Danas sam usisavala i bas me smorilo .Kadice ja sam kupila neku najobicniju al cu kao Pepilli na stol za rucavanje koji je ogroman al na pocetku znam dacu iznad lavaboa jel dok su onako mali to sam se uvjerila kod snahe je najlakse a podlogu za presvlacenje cu da stavim u kupatilo na susilicu jel ja nemam komodu za presvlacenje i necu da kupujem nemam mjesta .parola snadji se najvaznije je da im bude toplo mislim vremenom dace svako od nas da stekne najbolju rutinu zavisno od situacije prostora i svega ..Kad bi kupili sve sto kazu i preporucuju morali bi svi imati kuce i poseban sprat samo za bebe ..

Dora4
    11. Travanj 2020. 19:43

Kaktusice ajmeee jel pinca s grozdjicama? 🤤 te su mi najdraze!!!!
    Indy ne ne, to je neka oznaka da imaju brojeve od 44, al su te hlacice najmanje imali 62, nemam nista manje od 50 🙈 nadam se da ce mi jedna frendica proslijedit, ona ima brojeve cak od 42 i to bas od svojih blizanaca curice i decka, svjeze sve, ali sad nije u gradu jer su morali otic zbog potresa, ako se vrate dok rodim rekla mi je dat ce najmanje stvarcice 😊

Dora4
    11. Travanj 2020. 19:44

Zuza bome si se satrala, odmori zeno!! 😘

Dora4
    11. Travanj 2020. 19:48

Odoh na tjedno druzenje (video call) s frendekima! 
    Ljubim vas sve redom i tipkamo se sutra krafnice vrijedne!! 🥰🐣

• Bebac24
    11. Travanj 2020. 19:51

Evo i mene 😊 super su uskrsnje fotkice 😊
    Mi smo malog isto prvih mjesec dva kupali u kadici na stolu u dnevnoj jer u tus kabini nije bilo moguce jer su vrata ful mala a uc i bit unutra kad i kadica nije bilo mjesta.
    Sad smo u drugoj kuci imamo kadu, ljeto je,ali svejedno cemo prva kupanja obavljati na stolu u kuhinji 😊
    Danas sam bas poludila na muza, tek u 14 dosao al ga je dovezao prijatelj koj btw ima danas rockas pa se sjedilo vani skoro do 4. Onda se uhvatio kuhinje, jer sam ja sa pincama napravila kaos, e onda je doso drugi, pa je sa njim sjedio sat vremena, a dotle sam ja prala stepenice jer mi je podne doslo.
    I onda kad je taj otisao sam mu ocitala bukvicu bas pred njegovim tatom ( tek sam ga skuzila kad sam zavrsila propovjed) 😂
    Onda je ocistio ostalo. 
    Ja sad okupala psa da bude cist i mirisljav za prvi Uskrs. 
    Da ja sam isto stalno u istom, skoro se i ne pocealjam ujutro 😂 bas si mislim nogice srediti veceras pa sutra haljinicu bar obuci za par slikica 😊 
    Ujutro dolaze svekar i svekrva na dorucak, pa cu vam poslikati nas stolic 🥰
    Dok sam radila pincu ajme zenee nikad tako. Prvo srusila trbuhom brasno, pa tek otopljeni margarin po trbuhu, nogama, oribanoj kuhinji, 😂😂😂strasno. Skoro sam sve bacila u smece aahah.
    Ja sam rodila 39+4 ako se ne varam jer na termin smo bili otpusteni doma 😊

zmya
    11. Travanj 2020. 19:54

Kaktusice ludilo izgledaju!
    Meni je jedna prazna/obicna a druga sa suhim smokvama i grozdjicama ;) https://ibb.co/8Y9KPr9 ovu neobicnu smo slistili. Prvi put sam ikad radila to, jos se stignem usavrsit. Rozata se hladi jos od jucer ;)
    Maloprije je usisavac pobijedio, usisala sam i sad jos obrisala Podove e sad sam tek za zaspat. Cure sve ste mi super bile vrijedne znam i po kuci i po kuzini i sad lipo odmorite. Jajceka kolacici slastice sve vam super izgleda! Ja sam cak malo pivkana danas gucnila za rucak! A sad bi malo vina najradije ha ha! 
    Za robu se uopce ne brigam, imam te lidl tajice i samo njih furam po kuci, za vani imam jedne lululemon tajice u koje stanem, nosim dvi tri iste majice, ne brinem se jiti malo!
    Sutra cu se sredit i na malo i cak stavit maskare i mizda nalakirat nokte! 🥳

zmya
    11. Travanj 2020. 20:01

Tila san prvu uzet onu beaba kadu sa postoljem i podlogom za presvlacenje pa smo se u meduvremenu szo puta predomislili. Trenutno smo u malom stanu, 1 spavaca soba + db, radi nam se novi bit ce sljedece proljece useljiv 🙏🏻🙏🏻 I imamo jaaaako malo mjesta pa smo kemijali Prekrajali okretali sad krevet sto kako di spremit.. doslovno moramo sve u cm. 
    One flexi sklopive kadice su mi za ovakav prostor vrlo prakticne, ima ona Stokke znam i ne znam jel netko jos bio postao jednu sklopivu kadicu ne znam kako sr zove ne mogu se sjetiti, help?
    Jel ima nesto od toga da ne kosta bas 500 kuna? 

Rose1
    11. Travanj 2020. 20:03

Zmya, Kaktusica aaaa top su pince, ja nisam imala grožđice, zaboravila na njih
    Bebac ma i ja sam nespretna, stalno mi nesto ispada...ne da mi se stalno saginjati pa sam rekla decku da cu pustati na podu pa da on digne😂😂🤣

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.