Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    25. Ožujak 2020. 11:11

kaktusica

Jutro!
    Rose i Eovyn kako lijepe pupice, bas ste divne 🥰🥰
    Oprala sam nekako onog prasca cupavog al bio je dobar pa smo zacas bili gotovi. Pita mene danas susjed da zasto bosim psa (jer ja ga nosim do parkinga gdje nema nikoga u tek tamo ga spustim da obavi i opet ga nosim nazad) a onda sam mu rekla da svako malo vidim s balkona kako neki ciketaju (pljuju) po cesti, na to moze stati i pas i cipela pa ta ista cipela na tepih… Eto koliko daleko moramo razmisljati. Ja sam stavila jedan mokri rucnik natipljen s nalo domestosa pa istrljam djon od cipela i onda se odmah prezujem i nosim ih susit na balkon. Uzas..
    Muz mi isao po doznake i sad ih moram skenirati pa slati mailom, nadam se da cu moci i kod poslodavca tako. Glupo mi je sto uopce mora ici osobno po doznake.
    Dora salica ti je zakon 😍
    Gledam sad nase lokalne vijesti, kazu da nema novozarazenih, je, mos mislit…

Pitao je mene mali neki dan kad smo ga bili obukli u onu pidamicu, da dali se moze kupiti psu cipele. Mozda da kupis one papucice, lakse njih prati nego nosati psa tako. Mi se tog ne bojimo jer je nas u dvoristu pa moze slobodno ali bome da sam negdje onda bi kupila to def.

DanijelaBB
    25. Ožujak 2020. 11:12

mrvičak

Jutro cure. Da se javim prije škole s Davidom.
    Doznake - moja ginekologica direktno proslijedila HZZO-u
    Dora - stvarno mi je žao zbog roditelja, riješit će se to brzo.
    Rose, super izgledaš, prava fit trudnica.
    Ja sam gledala po stranicama (h&m, c&a, zara,…) bodiće i ostalo i nigdje brojeva 50 i 56, onoga što mi se sviđa i da je u boji za curice 🤦‍♀️
    Jutros sam bila super, čak i kruh zamijesila, a sada prijavljujem teške oči, kao da mi se spava, kao neka slabost. Odmah sam pomislila na koronu. Sada sam u strahu.

Meni muž isto tako zna zakašljat pa ga odma mrko pogledan...on obavlja spizu i izlazi ako nešto treba tako da koliko god se pazi uvik postoji rizik

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• anav05
    25. Ožujak 2020. 11:14

Bebac24

Dobre vrijesti za mene 😍😍 prvo isla u dm(znam da nije za se veseliti tome al zene nisam odavno bila nigdje 😂) potrositi te kupone, na keaju potrosili 100€ za 3 one male vrecice 😭
    Muz poludio
    A drugo napokon dogovorila sa trgovinom iz it da posalju kolica, ali zenee covjek ne moze vj kako ljudi sad zaraduju.
    Trazili ga za istru 300€ za prijevoz, i naso je za 86€…ali nema veze neka meni kolica dodu ❤️❤️
    Ajme trbuscici su vam baas slatki 😍
    Sretno danas na pregledima 😊
    Nama kuha svekrva i moram priznat da mi vecina stvari bude preslano 😕 ja stavljam malo zacina inace, pa se lako doda a oni vole jacu hranu pa mi je onako. Oni na m kuhaju rucak, mi radimo veceru. To sad dok je mali doma, inace nam je samo vecera dovoljna.
    Znaci ja cu sa ovim mojim psom poludit. Okupala ga u nedjelju, bio sav mirisljav, da bi se prasac popisao po noci i sav se ljepo smocio pisatom. I naravno smrdi ko kuga makar sam mu donji dio oprala. Zao mi ga stalno kupat al smrdljivac jedan😂😂
    Danas ima opet kupanac pa sta bu bu.
    Inace mu radim kucicu i pici u dvoriste hehhe
    Jos sam nesto htjela iskomentirati ali isparilo mi…

Dm je dušu dao za potrošiti novce, to svakako.
    Ali neka si ti iskoristila bonove, i malo se prošetala😊
    Koja si kolica naručila, maalo mi je promaklo na svim silnim stranicama?😁

DanijelaBB
    25. Ožujak 2020. 11:15

yvette

Eovynbas ti je lijep trbuscic, super si 😍
    Rio zakon mi je to za pauka kako ga ne diras…mi smo proslo ljeto imali macaklina u stanu, u pocetku sam se grozila ali jadnicak bi nas se tako prepao da bi pobjegao iza ormara ili tv kad bi usli u sobu i upalili svjetlo pa mi ga je doslo milo. To je bio nas kucni ljubimac. Nakon nekog vremena je izasao.

Za pauka 😁 https://ibb.co/8NHzCr5

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Bebac24
    25. Ožujak 2020. 11:22

anav05

Bebac24

Dobre vrijesti za mene 😍😍 prvo isla u dm(znam da nije za se veseliti tome al zene nisam odavno bila nigdje 😂) potrositi te kupone, na keaju potrosili 100€ za 3 one male vrecice 😭
    Muz poludio
    A drugo napokon dogovorila sa trgovinom iz it da posalju kolica, ali zenee covjek ne moze vj kako ljudi sad zaraduju.
    Trazili ga za istru 300€ za prijevoz, i naso je za 86€…ali nema veze neka meni kolica dodu ❤️❤️
    Ajme trbuscici su vam baas slatki 😍
    Sretno danas na pregledima 😊
    Nama kuha svekrva i moram priznat da mi vecina stvari bude preslano 😕 ja stavljam malo zacina inace, pa se lako doda a oni vole jacu hranu pa mi je onako. Oni na m kuhaju rucak, mi radimo veceru. To sad dok je mali doma, inace nam je samo vecera dovoljna.
    Znaci ja cu sa ovim mojim psom poludit. Okupala ga u nedjelju, bio sav mirisljav, da bi se prasac popisao po noci i sav se ljepo smocio pisatom. I naravno smrdi ko kuga makar sam mu donji dio oprala. Zao mi ga stalno kupat al smrdljivac jedan😂😂
    Danas ima opet kupanac pa sta bu bu.
    Inace mu radim kucicu i pici u dvoriste hehhe
    Jos sam nesto htjela iskomentirati ali isparilo mi…

Dm je dušu dao za potrošiti novce, to svakako.
    Ali neka si ti iskoristila bonove, i malo se prošetala😊
    Koja si kolica naručila, maalo mi je promaklo na svim silnim stranicama?😁

Peg perego rock navy. Mislim da je to najnovija kolekcija izasla bas. 
    Kod nas su preko 1000€ a tamo 750...

kaktusica
    25. Ožujak 2020. 11:24

DanijelaBB

Za pauka 😁 https://ibb.co/8NHzCr5

😂😆😂😆
    Da, Becutan divno mirise ali je ziva kemija. Jednom mi je mama kao maloj namazala lice njime, za par sati smo vec bili na Kantridi (djecja bolnica) na kortikosteroidima.
    Bebac mi smo psu kupili nekakve gumirane carapice ali on jadan kad je stai na pod u njima nije mogao koordinirati pokrete a onda kad je jadan od svega pop... poceo ih je cupati zubima 😆 Ja ti njega prosetam gdje nema nikoga, do tamo i do doma ga nosim a onda napunim lavoric s toplom vodom i rozim plivaseptom i spuzvicom mu obrisem dobro sapice i guzu, onda osusim rucnikom. 

ena0206
    25. Ožujak 2020. 11:27

Eovyn 🔝 izgledas.. Uvik sam volila vidit trudnicu i bas smatram da su zene tada najljepse. 😍
    Becutan cista kemija. 😥  Divan miris, ali nije bas najbolje rjesenje..
    Pogotovo ako imate osjetljivu bebu. 

25. Ožujak 2020. 11:28

DanijelaBB

mrvičak

Jutro cure. Da se javim prije škole s Davidom.
    Doznake - moja ginekologica direktno proslijedila HZZO-u
    Dora - stvarno mi je žao zbog roditelja, riješit će se to brzo.
    Rose, super izgledaš, prava fit trudnica.
    Ja sam gledala po stranicama (h&m, c&a, zara,…) bodiće i ostalo i nigdje brojeva 50 i 56, onoga što mi se sviđa i da je u boji za curice 🤦‍♀️
    Jutros sam bila super, čak i kruh zamijesila, a sada prijavljujem teške oči, kao da mi se spava, kao neka slabost. Odmah sam pomislila na koronu. Sada sam u strahu.

Meni muž isto tako zna zakašljat pa ga odma mrko pogledan…on obavlja spizu i izlazi ako nešto treba tako da koliko god se pazi uvik postoji rizik

Da sada reagiramo na sve. 😷🤦‍♀️

yvette
    25. Ožujak 2020. 11:30

DanijelaBB Đuro 🤣🤣🤣
    Rio bas si dobra dusica 🕷🥰

ena0206
    25. Ožujak 2020. 11:34

Mog muza prijatelj se zarazio koronom (nije muz bio u kontaktu s njim odavno jer zivimo u razlicitim gradovima, pa malo daleko).. Uglavnom nije imao nikakve strasne simptome osim neke ultra lagane prehladice. Test pozitivan. Ali strahovali smo za njegovu zenu koja je s njime doslovno 0-24 i koja nema ni jedan bubreg  i hoda stalno na dijalizu. Testirala se i ona prije koji dan i ona negativna. Kazu da joj se izgradio jaki imunitet, koliko je jak imunitet nije se zarazila. Eto bas smo se bojali, a na kraju sve super ispalo.. Tako da, eto primjer iz mog osobnog iskustva da se svatko i ne mora zaraziti,a moze biti u doticaju s virusom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.