Polly, Mimoza i mene strah da necu skuziti 😟
Vrapcic isto sam i ja neki dan mislila da nas puno na popisu, ali pol neaktivnih
Yvette meni 1000000 upitnika...npr.pupak, fizioloska, kupanje, povijanje..ma sve🤷♀️
💙
Popis je ooogroman, pola imena ni ne znam 🤔
Koja je aplikacija dobra za praćenje kontrakcija/trudova?
Mimoza i ja kao i ti imam bh kontrakcije već dugo dugo. No recimo sinoć sam osjećala te menstrualne bolove. Ali to u leđima nije bilo, tako da bi kod tebe zbilja moglo biti nešto. 🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Polly Kontraktion Timer ja trenutno koristim. Ima crvena slika na njoj.
Vrapcic drzi mi fige da bude to to 🥰 samo da izbjegnemo indukciju 😬
Imam prijedlog pa se izjasnite kako vam se čini: ako ćemo otvarati novu grupu obzirom da smo na 2500 strana već, možemo ju drukčije nazvati, pa ćemo po tome vidjeti tko je zbilja aktivan, a tko ne. Mi ćemo redovito prisutne znati gdje smo se prebacile, a u zadnjem postu možemo navesti da smo se prebacile na tu i tu grupu i onda se ove curke koje nisu uopće aktivne vjerojatno se neće tamo ni javljati. Nemojte me krivo shvatiti, svi su dobro došli ovdje, no žao mi naše vrijedne administratorice koja vodi ove sve naše lijepe popise da to sve mora pratiti nepotrebno... 🤔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja cu samo kratko... Kuham dzem 😂😂 ubrala 2.5 kg visanja popodne 😁
Vucice cestitam na bebici! 🥳🥳 Neka bude zdrava i vesela 🥳
Lenija ja sam imala prvi carski zbog stava zadkom. Primila spinalnu. Meni to iskreno nije bilo nista strasno. Posjednu te u sali na onaj stol, moras bit skroz mirna (mislim da sam se za neku sestru drzala) i oni te piknu i to je to. Sam carski je bio isto ok. Osjetis malo drmusanja kad ti bebu izvlace. Meni su dali da ga ljubim kad su ga izvadili pa je isao tati na mazenje. Mene su tad dovrsili i stavili van i cekali da mogu micat prstima. Kad sam mogla prebacili me u drugu sobu i dosli muz i bebac. I istu vecer (cca 6 sati od toga) u sobu.
U ri dopustaju vaginalni nakon carskog. Ja za sad tako planiram. Nadam se da ce sve bit ok. Iako i ja sam cula s vise vise strana da je zenama vise na krajj trajao oporavak od vaginalnog 😏
Imam prijedlog pa se izjasnite kako vam se čini:ako ćemo otvarati novu grupu obzirom da smo na 2500 strana već, možemo ju drukčije nazvati, pa ćemo po tome vidjeti tko je zbilja aktivan, a tko ne. Mi ćemo redovito prisutne znati gdje smo se prebacile, a u zadnjem postu možemo navesti da smo se prebacile na tu i tu grupu i onda se ove curke koje nisu uopće aktivne vjerojatno se neće tamo ni javljati. Nemojte me krivo shvatiti, svi su dobro došli ovdje, no žao mi naše vrijedne administratorice koja vodi ove sve naše lijepe popise da to sve mora pratiti nepotrebno… 🤔
Mogle bi otvoriti novu grupu jer mi baš dugo učitava svaku novu stranicu, a i iz razloga koji si ti navela. Ionako ima još dosta cura sa terminima sve do 9.mjeseca pa tek kad sve rodimo koje smo aktivne možemo otvoriti grupu za bebe.
Imam prijedlog pa se izjasnite kako vam se čini:ako ćemo otvarati novu grupu obzirom da smo na 2500 strana već, možemo ju drukčije nazvati, pa ćemo po tome vidjeti tko je zbilja aktivan, a tko ne. Mi ćemo redovito prisutne znati gdje smo se prebacile, a u zadnjem postu možemo navesti da smo se prebacile na tu i tu grupu i onda se ove curke koje nisu uopće aktivne vjerojatno se neće tamo ni javljati. Nemojte me krivo shvatiti, svi su dobro došli ovdje, no žao mi naše vrijedne administratorice koja vodi ove sve naše lijepe popise da to sve mora pratiti nepotrebno… 🤔
Slažem se u potpunosti🤗
___
37+2
Ja cu samo kratko… Kuham dzem 😂😂 ubrala 2.5 kg visanja popodne 😁
Vucice cestitam na bebici! 🥳🥳Neka bude zdrava i vesela 🥳
Lenija ja sam imala prvi carski zbog stava zadkom. Primila spinalnu. Meni to iskreno nije bilo nista strasno. Posjednu te u sali na onaj stol, moras bit skroz mirna (mislim da sam se za neku sestru drzala) i oni te piknu i to je to. Sam carski je bio isto ok. Osjetis malo drmusanja kad ti bebu izvlace. Meni su dali da ga ljubim kad su ga izvadili pa je isao tati na mazenje. Mene su tad dovrsili i stavili van i cekali da mogu micat prstima. Kad sam mogla prebacili me u drugu sobu i dosli muz i bebac. I istu vecer (cca 6 sati od toga) u sobu.
U ri dopustaju vaginalni nakon carskog. Ja za sad tako planiram. Nadam se da ce sve bit ok. Iako i ja sam cula s vise vise strana da je zenama vise na krajj trajao oporavak od vaginalnog 😏
Kužiš, nabila si mi s tim silnim aktivnostima pritisak i sad ja kuham lonac 5l šalše🤗🤓
I spekla sam kruh od heljde.
I sad s njim probam šalšu kakva je.
Jooj, kad stanem u petak na vagu, doktorici ću samo tvoje ime ponavljati🤗🥰
___
37+2
Sortiraj odgovore
Najstariji