Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    17. Ožujak 2020. 09:55

Dora i meni je ljeti super, ali prije bi ih mogla uredno i zimi brijati, ali čupanje mi urasta i ljeti i zimi užas, baš mi je suha koža.. sad vidim kad skinem tajice kako se peruta... baš mi ide na žive to, a ne volim ih nikako, ali jednostavno napravim rane od češanja; 

Vucica
    17. Ožujak 2020. 09:55

Vrapcic Dora hvala na savjetima za zgaravicu sinoc sam bila toliko ocajna da bi bilo sta probala 😰 popila sam mg direct i legla na poviseno malo se smanjilo bar da uspijem zaspati... 

kaktusica
    17. Ožujak 2020. 09:57

Vrapcic nije te bilo ujutro pa smo se zabrinule, vec smo mislile da si qlozila neki fini zdravi dorucak 😊
    Vucica ja sam isla normalno svaka 4 tjedna, imam tu staru trudnicku pa gledam: 22, 26, 30, 34, 36, 37 i onda rodila 37+1.

Vucica
    17. Ožujak 2020. 10:00

kaktusica

Vrapcic nije te bilo ujutro pa smo se zabrinule, vec smo mislile da si qlozila neki fini zdravi dorucak 😊
    Vucica ja sam isla normalno svaka 4 tjedna, imam tu staru trudnicku pa gledam: 22, 26, 30, 34, 36, 37 i onda rodila 37+1.

Uh super jos i bolje 😅 sto manje da moram tamo

zmya
    17. Ožujak 2020. 10:02

Evo debela vam mase izdaleka!
    https://ibb.co/wJ2j9hx
    Aerodrom pust, jos se nismo checkinali a let tek za 7 sati, rekli nam da dodemo kao 9 sati prije. Haha. Sad cu na neku torticu navalit i tako, a muz i ne smijemo sjedit za istim stolom mora bit metar razmaka 🤪

• CurlySue
    17. Ožujak 2020. 10:03

Dan svima 😊 nadam se curkama danas pregledi proci dobro. Ja sam danas u lezernijem tonu, jucer je beban bio jako aktivan pa mi je tek u pol 10 navecer dozvolio da odradim kraci trening, danas je puuuuno mirniji 😂
    Dora, uzivaj u sunceku, jos da je i kava... 😉
    Mamino zlato, moguce da nisu komplikacije nego bolovanje obicno, ovisi o tome kad si otisla bas na komplikacije. Placa se isplacuje obicno do 15. (kako koja firma), a komplikacije su u ovom tjednu  oko 20.
    Kao sto ti je netko vec napisao, komplikacije su max 4200(i nes sitno) sto mozes dobiti iako ti placa mozda to premasuje. U mjesecu u kojem si krenula na kompl. prvo ces dobit dio place (bez obzira jesi li radila, bila na g.o. ili bo),proporcionalan danu rada, a ostatak bo trebala dobit sad od komplikacija, takoder proporcionalno broju dana. Provjeri ako imas mbanking mozda od koga ti je uplata. 😊

Vucica
    17. Ožujak 2020. 10:05

zmya

Evo debela vam mase izdaleka!
    https://ibb.co/wJ2j9hx
    Aerodrom pust, jos se nismo checkinali a let tek za 7 sati, rekli nam da dodemo kao 9 sati prije. Haha. Sad cu na neku torticu navalit i tako, a muz i ne smijemo sjedit za istim stolom mora bit metar razmaka 🤪

Ajme preslatka si i prelijepa mi ova tunika trazim tako nesto svuda 😍

• indy34
    17. Ožujak 2020. 10:07

Dora4

Hvala vam curke!!
    Indy tebi posebno cestitam i evo moze dogovor da u inat svima i prognozama i statistikama izguramo jos bar 10 tjedana?!Sretno na pregledu popodneSamo ti lijepo Mg pij i proci ce grcevi ili se makar smanjit, uzmi magnezij citrat ako mozes, on se bolje apsorbira u organizmu i imat ces vise ucinka za ove tegobe!
    Mrvičak ma to sam Maminozlato preispitala, ne tebe, tebe znam, hahah ipak smo skupa u biznisu vec mjesecimaznas ono kad inspektori moraju malo ispitat prije detektiva, da pripreme teren!Maminozlato lijepo si se predstavila 🙂
    Pcelice i Rose, meni jutros stigao mail, ali novcici jos ne, ah, tako mi je bilo i prosli mjesec..tek sutradan su sjele!
    Mislim da kao i placa, ovisi o banci pa nekom sjedne prije nekom mrvu kasnije 😬
    Maminozlatohm jesi sigurna da je to od Hzzo-a sjelo? 13.je bas rano, mozda da ih nazoves ili se strpis jos koji dan da vidis oce sjest ostatak..bas cudno, pogotovo ako si cijelu veljacu bila na komplikacijama? 🤷🏻‍♀️
    Nikita, draga, jos malo pa gotova? Si ziva? Ja u 8 izvadila zadnju rundu, super su me ispikale, jedva se tockica vidi di su pikale, a nekad me znaju na tim vadjenjima iskasapit cijelu..smazala sam sendvic i sad tepam kinder buenicu koji stoji jos od petka(!! zbog gljiva ga nisam htjela ranije), danas je moj..po jedan stapic za svaku bebu 🥰🥰
    Imas nesto sa sobom za maznut cim si gotova? 😀

Idemo samo jako !!sta je za nas 10 nedelja vidi 26 je vec proslo samo jos 10 ..ja cekam na pregled .trenutno nema sanse da neko bude skupa samnom u radjaoni cak je i posjeta samo 1 osoba dnevno 😭😭😭

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Ožujak 2020. 10:09

Zmya sretan puut :) Neka vam let i sve skupa super prode 

Nikita206
    17. Ožujak 2020. 10:10

Cure, ja tek stigla doma, jela i nalaz već stigao  ah privatni labosi ❤️
    Uglavnom šećer mi je super, al mislim da mi je željezo malo niže, nije još ispod granice ali mi je sumnjiv. I mislim da ću morati ići urinokulturu raditi, jer piše da ima nešto bakterija... Prilažem sliku ako se netko više kuži u ostalo https://ibb.co/Zxqrtkh

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.