Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    06. Lipanj 2020. 23:56

Evo i mene bakon cijelog dana, slomljena sam, dosli, doma pred pola sata, a kao necemo dugo  vidim krafnica novih nema. 
    Ivcy, bas sam se raznjezila ma tvoj tekst ❤️
    Kaktusice 😘
    Trudy kolac ti izgleda predobro🤤slazem se s kaktusicom za slaaticarnu 😘 a maleni ti je med medeni 🥰
    Zmya drzi se 😘
    Bebac nadam se da ce bolovi uskoro proci, mene dolje boli, a nisam jos ni rodila, pa mogu samo pretpostaviti kako ti je. 😘
    Zuza ti si bome bila vrijedna. Ne znam da li bi toliko napravila ne trudna 😂 svaka cast 😘
    Mila idete sutra doma, divno 💙 uzivaj sa svojim deckima 😘
    Anavo drago mi je da ste uzivali 😘i klopa i priroda su top 😉
    Rose draga, nadam se da si bolje i da se makar malo stanje primirilo 😘
    Zelim svima laku noc i lijepe snove 😘

Baby girl 💜

• elenalinapepi
    07. Lipanj 2020. 00:19

Ja necu spavat nocas 🙈 nahranili bebu i opet se grcila i bljuckat pocela dobro da nisam zaspala.. i sad me strah zaspat.moramo pod hitno tu hrsnu promjeniti a nemogu prije nego se pedijatruca vrati sa godisnjeg..najradijr ju nebi ni hranila nocu neznam zasto forsiraju to i nocu svaka 3h ..ili da na svoju ruku bar smanjim kolicinu.. ufff... tesko je bit mama.

🙈🙈🙈

07. Lipanj 2020. 00:53

Pozdrav ..nova sam tu i jako sam zabrinuta..bila bih neizmjerno sretna da sam prije znala za ovaj forum..molim vas,dr me danas jako uplasila ,u 32.om sam tt ..ugojila sam se 18 kg toliko me napala zasto ne pazim da sam sjela u auto i plakala..znam da je to previse ali ja se osijecam super..pocetna kilaza mi je 53 kg a visoka sam 172...hoce li sve biti ok? Msm znam da zene dobiju i 30 kg i porod dobro prodje

Leonie90
    07. Lipanj 2020. 00:58

Cukar, mislim da nema mjesta za takvu paniku ako se ti osjecas dobro i ako je ogtt bio dobar.
    Uopce ne mora znaciti da ces u ovim zadnjim tjednima natuci jos puno kila. Ja sam na 19 kg plusa, i kad god kazem to nekome- svi mi kazu da nije moguce. A u zadnjim ovim tjednima slabo dobivam, dobivala sam vise ranije.
    Mrsava si bila kad si ostala trudna po mojoj procjeni kao i ja, pa se to zato nakupilo. Bitno da su nalazi svi dobro, a kile ce otici..
    Ja sam se vratila s vecere, probala sam stati u stikle, ali vec sam puna vode, jedva sam se vratila kuci 😂😂 noge su mi ko dva balvana 🙊

Trudy
    07. Lipanj 2020. 04:17

Nocna smjena gdje ste? 😄 
    Ja ne mogu zaspat vec preko sat vremena... I ne znam sta da radim 😁 
    Hvala na komplimentima 😉 i za malca i za kolac 🤤😎🍒 joj te visnje, prodala bi se za njih 😁
    Ovo pitanje za kg.. meni su na pocetku isle sporo, sad sam na zadnjem pregledu bila na +13 😧 ma, mislim da to nema nikakve veze... Ode to brzo dole 😁

kaktusica
    07. Lipanj 2020. 04:50

Tko zove trecu smjenu ✌😄
    Dana nek si ti uzivala, to je najvaznije ☺
    Elena zao mi je da ju tako muci, nazalost njihova crijeva su mezrela i dok taj proces ne prodje bude i grceva i ovih problema sa stolicom. Mi smo kombinirali dojenje s adaptiranim, najbolji nam je bio Novalac. Grozno je gledati bebu kako se pati, place i muci ali proci ce... Pokusaj onako s toplom gazicom na guzu, moj bi se jadan i isprduckao i pokakio da bi doslovce izletilo iz njega. Drzite se 😘
    .
    Ja se vrtim cijelu noc, vruce mi pa zgaravica, pa wc i neki grozni snovi. Idem probati jos malo do jutra zakunjati...

Leonie90
    07. Lipanj 2020. 05:10

Evo i mene.. ✌️
    Sto se mene tice i dohrane- iskustva nemam, ali pripremila sam kutijicu novalaca da e

Leonie90
    07. Lipanj 2020. 05:12

..slucajno stisnula..
    Novalaca da se nadje.. 
    bas me strah jakih grcica. Imam biogaia kapi, ne znam pomaze li to ista, ali mislim da je individualno od bebe do bebe isto. 

Mila7
    07. Lipanj 2020. 06:02

Drage moje dobro jutro 🥰. Evo kod mene je u 5.30h vec bilo buđenje, vađenje krvi, mjerenje tlaka i temp. Izbuđena sam jer idemo danas doma pa vjerovatno necu vise stici toliko vas pratiti al sbakako ci se javljati redovito. Zapravo tko zna, mozda Theo i doma bude dobra beba kao i tu 🤗🤞
    . Sa grcevima sam se napatila sa prvim sinom kao nikad... nema sta nismo probali, plakao je non stop, pogotovo nakon hranjenja. Mucili su ga grcevi bas jako. Tek smo sa skoro 5mj ustanovili da je alergija na laktozu 😬. Kad smo poceli davati adekvatno mu mlijeko, on i mi smo se preporodili. Sa drugim sinom nisam imala problema sa grcevima uopce. Kod Thea primijetim da se nakon papanja zacrveni u licu, skuplja nogice i malo cak na tren i zaplace al brzo prducne i zaspe. Takva reakcija mi je za sad normalna al pratiti cu. 
    Sjecam se da za grceve nam je pomagalo stavljanje bebe na trbuscic, tople vrecice bas za grceve isto pomazu i puuuno mazenja i celicnih zivaca dok ne prođe. O sto je kaktusica rekla, voznja bicikla sa nogicama 👍. 
    Biogaia kapi mislim da ne pomazu kod kolika. To su ugl probiotici.
    Elena pa sta nema pedijatar zamjenu kad je na go?

Žuža
    07. Lipanj 2020. 06:26

Dobro jutro krafnice i bebe krafnice ☀️
    Izgleda da ce nova tura beba pricekati. Zbilja je to presmijesno kod nas- nista pa bum 3, 4 bebe 😂 Nadam se da sam i ja u iducoj postavi. Od onolikog silnog spremanja jucer umjesto da se otvaram, ja dobila grceve u nogama 🤦‍♀️ Pa to je vec i smijesno 😂😂
    Mila sretan odlazak doma. Uzivajte ❤️
    Svima zelim lijepu nedjelju provedenu u lijepom drustvu s finom klopom 😀
    Puse svima 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.