Wtf….
https://ibb.co/vhPWhFY
https://ibb.co/3Fxs7cV
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Krafnice moje, koje vijesti 🥰🥰 topim se. Ne znam, od kud krenuti. Ja odradila svoj zadnji dan za ovu godinu 💪💪 onda s curama s posla otisla na kavu i kolacic, mije bilo koji sam htjela, ali ok 😂 lasnije otisle vidjet neku njihalici da li mi se svida sto su se oni s posla dogovorili da ce nam uzet 🥰 pa sam i uzela onu podlogu za prematanje. Muz je gledao i neke komode ali su mu sve preobicne 😂 nasao je jednu koja nam je lijepa, i ako se ne varam, rio ima takvu 😁
Vrapcic, mrvicak, Elena, Mokvica, kaktusice, cure cestitke na punim tjednima ❤️
Back cestitke draga tebi i dragom na curici. Zelim joj stetno i bezbrizno djetinjstvo. 💜
Hahaha trudy, ovo se sjetim kad je onaj mali susjed od mimoze nju uhvafio za sisu i mialio da je od bebe glava 😂
Vrapcic ovaj kokos je predivan 🥰
Rose drago mi je da si doma ❤️
Svea suoer za pregled, mozda ces za vikend drzat svoju krafnicu 🥰
Bebacccc aaaa krenulo je 🥰🥰🥰 sad citam, bome je kod tebe expresno. Cestitam tebi, tati i gabrijelu 💙 mikele dobrodosao "mrvice".
Mama brz oporavak😘
Zmya cestitam tebi i tati, a malenom petru zelim dobrodoslicu i sretno i bezbrizno djetinjstvo 💙
Amneris, bitno da malena napreduje. Kad se malo uhodate, javit ces nam se 😘
Yvette, ajme zao m ije sto si to sve prosla, pa ja ne mogu vjerovati. Ne kuzim sto zele s tim postici, koliko su one zapravo nesretne pa tako lijece svoje komplekse.
Opet se vracam na to i sve takbi komentari od zena. Nadam se da cete cim prije doma.❤️
Zuza, drago mi je da je sve ok 😘
Rio, ma i da ne ucis ophodenje, to je neka osnovna kultura i empatija, bar tako nesto osjecas od med. Osoblja u trenutku i nakon poroda, a da ne pricam opcenito. Strasno sto si ljudi daju za pravo 😑
Indy, cestitke i, tebi na momcima 💙💙 zelim im sretno djetinjstvo. 🥰🥰 Bome su lijepe kilaze.
Curly drago mi je da ste doma,brzo cete se akroz uhodati 💙
Baby girl 💜
Wtf….https://ibb.co/vhPWhFYhttps://ibb.co/3Fxs7cV
😅😂😂😂
Jel' ovo neki News bar?!
___
36+5
Evo naaaaas 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 bilo je brzo, bolno i neocekivano 🥰
U 13. 25 stigao je najprirodnije (drip, puknut vodenjak), Mikele… E saaad tezak SAAAAMO 4830g i dug 54 cm. Mama zaradila dva unutarnja savica ❤️
Zmya draga cestitke na rodenju Petra, a tebi brz oporavak zelim.
Ja se osjecam super obzirom na komadinu koja je izasla iz mene 🐞🌹🥰😂
Hvala vam svima na lijepim zeljama ❤️
Maaajko Božja , čestitam tebi i suprugu na Mikeleu ! A ja sam mislila da je moj beban težak ,tvoj još kilu više ! Svaka čast na dobrom porodu kraj bebe takvih gabarita! Samo neka vam je zdrav i veseo , tebi Bebach želim brz i lagan oporavak!
Mi smo došli prije cca 2 h doma , došla ,opustila se,mlijeko jurnulo iz mene ko iz šmrka, mali se nadrogirao i sad spava snom pravednika ...
Kćerka je jako lijepo reagirala na braceka 🤗
Lijepo su nas dočekali, okitili terasu balonima, upalili lampice , najeli se janjetine i kapulice mlade ,ja mlatila po pohancima ko da nisam tri dana jela (pun intended)...
Sreća mamina
Dobrodošao
Evo naaaaas 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 bilo je brzo, bolno i neocekivano 🥰
U 13. 25 stigao je najprirodnije (drip, puknut vodenjak), Mikele… E saaad tezak SAAAAMO 4830g i dug 54 cm. Mama zaradila dva unutarnja savica ❤️
Zmya draga cestitke na rodenju Petra, a tebi brz oporavak zelim.
Ja se osjecam super obzirom na komadinu koja je izasla iz mene 🐞🌹🥰😂
Hvala vam svima na lijepim zeljama ❤️
Maaajko Božja , čestitam tebi i suprugu na Mikeleu ! A ja sam mislila da je moj beban težak ,tvoj još kilu više ! Svaka čast na dobrom porodu kraj bebe takvih gabarita! Samo neka vam je zdrav i veseo , tebi Bebach želim brz i lagan oporavak!
Mi smo došli prije cca 2 h doma , došla ,opustila se,mlijeko jurnulo iz mene ko iz šmrka, mali se nadrogirao i sad spava snom pravednika …
Kćerka je jako lijepo reagirala na braceka 🤗
Lijepo su nas dočekali, okitili terasu balonima, upalili lampice , najeli se janjetine i kapulice mlade ,ja mlatila po pohancima ko da nisam tri dana jela (pun intended)…
Aa napokon ste doma 😍 I baš lijep doček, uživajte sada svi zajedno ❣️❣️
Inače, taman mi izletilo na faceu da je danas Međunarodni dan krafni🥰
___
36+5
😂😂😂 Ima nešto u ovom danu…
Indy i Bebač čestitam od srca ♥️♥️♥️. Sve si nešto mislim, kad se sve izredate i ostane nas 4-5 u iščekivanju na forumu 🙉🙈
Kad se sve porodite, ja cu ostati zadnja 😂🤣🙈.
Pale sam na Forumu 🤣🤣
Mila da, trebala bih, ali ko mene pita za misljenje 😂
Dana sad sve cetiri u zrak i uzivaj u ostatku trudnoce i spavaj do kad hoces, bez alarma i obaveza 🤗
Pepilli svaka cast tvojima na takvom doceku 🤗 Uzivajte u mazenju sa djecicom 🥰
Kolacic zato ces ti biti puna iskustva i o porodu i o njezi novorodjenceta, sta te briga 😁 Ima i to svoje prednosti.
Al me ubise ove bh kontrakcije danas. Mislim da mi je trbuh veci dio dana tvrd kao kamen, nego normalan, a postaju i sve neugodnije (jos uvijek ne mogu reci bolne) 😰😰 Nadam se da me nesto otvorilo. Sutra opet pregled 😱
Hvala vam svima jos jednom 🥰 donjeli ga prije sat vremena i ja jos ne vjerujem da je to veliko cudo bilo u meni i tako brzo izaslo 🥰
Mrgud je samo takav, cekam kad ce zakmecat da mu dam da cica hehe.
Ja isla na prvi pisanac pa imala mali izljev po krevetu ali dobro. Nista dole ne pece osim sta kosti bole.
Cestitam svima na punim tjednima. Pepili super da si doma i da su vas tako lijepo docekali ❤️
Ostale koje ste u finalu sretnoooo🥰
Bebac, Indy cestitke na rodenjima vasih malih- velikih muskaraca!! ♥️♥️♥️
Mila da, trebala bih, ali ko mene pita za misljenje 😂
Dana sad sve cetiri u zrak i uzivaj u ostatku trudnoce i spavaj do kad hoces, bez alarma i obaveza 🤗
Pepilli svaka cast tvojima na takvom doceku 🤗 Uzivajte u mazenju sa djecicom 🥰
Kolacic zato ces ti biti puna iskustva i o porodu i o njezi novorodjenceta, sta te briga 😁 Ima i to svoje prednosti.
Al me ubise ove bh kontrakcije danas. Mislim da mi je trbuh veci dio dana tvrd kao kamen, nego normalan, a postaju i sve neugodnije (jos uvijek ne mogu reci bolne) 😰😰 Nadam se da me nesto otvorilo. Sutra opet pregled 😱
Istina Mimoza...zato i jesam ovdje. 😁 Na pocetku sam mislila, ljetna beba...pa ljeto je do polovice 9.mjeseca. Poslije sam ostala, jer ste mi jednostavno predrage i bas kako kazes definitivno cu se svacega nacitati i pripremiti. A moze biti i da ce biti prije kako i doktorica tvrdi pa ce ako dode u 8.mjesecu biti prava ljetna bebica 😋🥰.
Ja jedva cekam tvoj i Enin porod da cujem sto me gore ceka 😁😁. Drzim ti fige da u toku sutrasnjeg dana drzis bebaca u rukama 🤞🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji