Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    05. Lipanj 2020. 20:03

Dana e sad zasluzeno uzivaj 💞🥰
    DanijelaBB sta, pa covik voli domace mliko 😂😂
    Pepili aaa, super, doma ste dosli! Bas mi je drago da je velika seka super to primila, divno 💕
    Kolacic neeee, neces biti sama tu, dok i zadnja ne rodi ne prebacujemo se na novu temu 😘😘
    Vrapcic jel ti se javio doktor?
    Meni stigla moja divna predivna kolica, aaa savraena su, tako lagana za hendlat i sve, vrijede svake kunice 🥰

Vucica
    05. Lipanj 2020. 20:08

mimoza

Mila da, trebala bih, ali ko mene pita za misljenje 😂
    Dana sad sve cetiri u zrak i uzivaj u ostatku trudnoce i spavaj do kad hoces, bez alarma i obaveza 🤗
    Pepilli svaka cast tvojima na takvom doceku 🤗 Uzivajte u mazenju sa djecicom 🥰
    Kolacic zato ces ti biti puna iskustva i o porodu i o njezi novorodjenceta, sta te briga 😁 Ima i to svoje prednosti.

Al me ubise ove bh kontrakcije danas. Mislim da mi je trbuh veci dio dana tvrd kao kamen, nego normalan, a postaju i sve neugodnije (jos uvijek ne mogu reci bolne) 😰😰 Nadam se da me nesto otvorilo. Sutra opet pregled 😱

Mimoza I meni od pregleda jutros, cijeli dan bas kao kamen... Isto nista ne boli (osim zdjelice kukova ledja itd 😂) ali ostajem bez zraka... Tko zna sto se desava dolje. 

Rose1
    05. Lipanj 2020. 20:09

Kolacic ne, ne, neces biti sama...vidis da su mamice i dalje tu s nama

💙

Rose1
    05. Lipanj 2020. 20:13

Vucica

mimoza

Mila da, trebala bih, ali ko mene pita za misljenje 😂
    Dana sad sve cetiri u zrak i uzivaj u ostatku trudnoce i spavaj do kad hoces, bez alarma i obaveza 🤗
    Pepilli svaka cast tvojima na takvom doceku 🤗 Uzivajte u mazenju sa djecicom 🥰
    Kolacic zato ces ti biti puna iskustva i o porodu i o njezi novorodjenceta, sta te briga 😁 Ima i to svoje prednosti.

Al me ubise ove bh kontrakcije danas. Mislim da mi je trbuh veci dio dana tvrd kao kamen, nego normalan, a postaju i sve neugodnije (jos uvijek ne mogu reci bolne) 😰😰 Nadam se da me nesto otvorilo. Sutra opet pregled 😱

Mimoza I meni od pregleda jutros, cijeli dan bas kao kamen… Isto nista ne boli (osim zdjelice kukova ledja itd 😂) ali ostajem bez zraka… Tko zna sto se desava dolje.

Tako i ja ostajem bez zraka kad imam kontrakcije...Mimoza, Vucica vi cete svaki cas upoznati svoje🍩👶❤jos maaaalo

💙

• RitaM
    05. Lipanj 2020. 20:17

Kolacic, to sam bas i ja razmisljala, bas volim ovaj forum i sve cure. Nisam preaktivna, ali citam, pratim, suosjecam, veselim se s vama i puno mi znaci sve sto napisete jer mi je ovo prva trudnoca i nemam nikavog iskustva. ❤ I jos sam na mirovanju tako da mi ovo skrati dan. Ugl, neces ostat sama, vjerujem da ce nam se uvijek bar netko javiti. 😂😁💕 iako znam da je tempo turbo s malom bebicom doma pa apsolutno ne zamjeram ako se tko i povuce.

mimoza
    05. Lipanj 2020. 20:19

Vucica, Rose bas je zeznuto to kad stegne u grlu, onda mislim da li tako izgledaju i prave kontrakcije. Ugusit cu se 😬 

Mocho
    05. Lipanj 2020. 20:24

Nisam sigurna jesam li nasoj Indy cestitala :D 
    Indy cestitam ti na malim haharima 🥰🥰🥰🥰
    I ostalim mamama jos jednom puno cestitki, sve mi je toplo oko srca 😇😇😇 
    .
    Kolacic ne brini, samo ces znati ouno vise o hendalnju bebica nego prosjecna trudnica :) Uopce ne sumnjam da cemo probijati rekorde i daljw 

Vrapčić123
    05. Lipanj 2020. 20:29

Kaktusica da, čula se s doktorom, kaže da je nalaz u redu, da ne brinem. I da za ovo on nebi uvodio terapiju s čim se slažem. Izdržat ću, bojim se još neke tablete sada piti, a tako još malo ima do rođenja bebe. Dobra je stvar pa svrbi uglavnom noću ili pred večer, ajd nije bar cijeli dan. A možda se i primiri. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    05. Lipanj 2020. 20:29

Bebac cestitke na velikom momku 💙 moj je tu negdje bio s mjesec dana 😂 genijalno! I svaka cast na samo 2 sava 👍 nadam se da ces se brzo oporavit 😉
    Indy i tvoji decki su vec pravi 👍👍 za blizance stvarno lijepa tezina! Nek oporavak prodje cim lakse 😘
    Pepili krasan docek 🥰 ja se nadam da ce me bilo sta docekat, zadnji put nije nista 😕
    Danijela umirem 😂😂😂 svega ima 😂
    Kaktusica super da su konacno stigla kolica! Je i krovic stigao? 
    Dana jeej, zadnji dan! Sad malo uzivancije i za tebe 🥳
    .
    Ja prasica 🐷 radila opet cimet rolice, smazali smo pola pleha 🙄 i jos mi susjeda dosla malo prije zvonit, kaze, isla sam vidjet ako nisi jos rodila pa evo malo palacinki 😁 i to jos jos tople 🤤
    Malac danas skinuo longeticu- sve ok s rukicom 🥳 
    I vrijeme se proljepsalo nakon jutrosnjeg potopa 😁 
    Sad se bacam na pranje robe jos sto mi je ostalo 🙈

Trancie
    05. Lipanj 2020. 20:30

Mimoza ja sam tako mislila.kad me stezalo.pa ti trudovi ne bole tako .... dok nije stvarno pocelo 🤣🤣🤣🤣🤣
    Kolacic ajde ode kupis sve informacije o svemu  na jesenskim su blize nama za porod....ali kad sve rodimo idemo na temu beba 🤩jooooj 
    Kaktusice super da si zadovoljna.... ipak su to dugo ocekivana kolica 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.