Mila drago mi je da je ti je bebica dobra. Baš lijepo! 😍 Samo pazi na sebe, odmaraj, dok se sve ne dođe u normalu sa nalazima. Sretno ti bilo da što prije dođeš k sebi skroz. 👍 Doktor mi radi popodne privatno, tako da ga čekam. No nekako se nadam da to nije nešto strašno.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac, Zmya, Indy, Black čestitam žene. Bravo za sve.
Bebac junačinu si izbavila✔️🙏👍
Indy, i tvoji su veliki 🙏
Zmya, žao mi zbog carskog, ali najbitnije da je sve ok.
Black, čestitam hop jednom na curici, mazite se i grlite💜🌸
Yvette ajme stvarno mi je žaj šta si imala tako loš tretman…nadan se da ja neću, kad dođe vrime, upast u tu nadrkitis smjenu.
Rose drago mi je šta te puštaju doma,da izdržite još neko vrime.
Vrapčić nije ti dao žućne kis da vadiš, samo jetrene enzime?
Ja od danas svaki dan na ctg moram, danas su otkucaji u startu bili malo veći oko 170, ali onda se smirilo pa je tako i ostalo. Meni stigli nalazi, žućne s 19 na 20, kao to je sve prolazno, ali iz tog razloga je ctg svakodnevno. Ponovit nalaze opet u Utorak.
Željezo mi je malo nisko pa mi je rekla da kupim neke tablete, ali kutija je 300kn to mi je iskreno malo too much. Šta vi cure pijete kao nadomjestak željeza?
Imaš od naše frime Herba nešto, zaboravila točno, željezo za 70 kn. Odlično je!! Ja sam se isto zaletjela i kupila neke od skoro 300 kn. Došlo mi je slabo kada sam čula cifru na kasi.
Hvala Pčelica i Mila.
Mrvičak moran nać neku altrrnativu jer ne daje mi se tolika lova. Da je to kronični nedostatak željeza ok ali nije..
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Yvette ajme stvarno mi je žaj šta si imala tako loš tretman…nadan se da ja neću, kad dođe vrime, upast u tu nadrkitis smjenu.
Ja od danas svaki dan na ctg moram, danas su otkucaji u startu bili malo veći oko 170, ali onda se smirilo pa je tako i ostalo. Meni stigli nalazi, žućne s 19 na 20, kao to je sve prolazno, ali iz tog razloga je ctg svakodnevno. Ponovit nalaze opet u Utorak.
Željezo mi je malo nisko pa mi je rekla da kupim neke tablete, ali kutija je 300kn to mi je iskreno malo too much. Šta vi cure pijete kao nadomjestak željeza?
Imaš od naše frime Herba nešto, zaboravila točno, željezo za 70 kn. Odlično je!! Ja sam se isto zaletjela i kupila neke od skoro 300 kn. Došlo mi je slabo kada sam čula cifru na kasi.
Hvala Pčelica i Mila.Mrvičak moran nać neku altrrnativu jer ne daje mi se tolika lova. Da je to kronični nedostatak željeza ok ali nije..
Eto to od 70 kn je odlično. Uglavnom hrvatska proizvodi i na prirodnoj bazi su. Ja sma uzela vitamin c od te firme
Black, zmya, bebac, indy cestitkeeeeee 🥳🥳🥳🥳🥳
Imate bas lijepe datume.. bas me zanima hoce li ijedna bebica doci na 6.6. ☺️ Javljajte dojmove 💋💋💋💋
Hvala Pčelica i Mila.Mrvičak moran nać neku altrrnativu jer ne daje mi se tolika lova. Da je to kronični nedostatak željeza ok ali nije..
Eto to od 70 kn je odlično. Uglavnom hrvatska proizvodi i na prirodnoj bazi su. Ja sma uzela vitamin c od te firme
Sjetila sma se: Herba Croatica
Indy , Bebač i Zmya čestitke na bebama Vidim da se kvačice samo redaju, ja sam se jedva spojila na forum, ali pratim vas svaku noć kada ne mogu zaspati.
Kada vidim ovoliko kvačica, već me nervoza hvata jedva čekam svoju
, sve je spremno, ali izgleda da neće do termina
Bebac pa cestitam tebi i dragome na prinovi. 🥰🥳💝 I to kakvoj 😍 Zeno skidam kapu! Trebalo je malog-velikog poroditi. Svaka cast! Nek ste nam zivi i zdravi 😘🥰
Indy primi cestitke i od mene. 🥰🥳💝 Naravno cestitam i muzicu. Tvoji mali su zajedno skoro iste kilaze kao Bebacin Mikele 😁. Za blizance i vise nego super tezina. Bit ce to sve super 👍👍👶👶💝💝
Danas je stvarno jedan WoW dan!
Hoce nas jos koja terminusa danas iznenaditi?! 🤔🤣🤩
Indy ja se vise ne sjecam jesam cestitala 🤭🤣🤣🤣 cestitke od srca na dva momcica mala 💙💙💙sad dodji sebi i uzivaj u njima!!!!
Zeljezo ja pijem heferol taj mi je ginekolog propisala.uz vitamin c neki sumeci... ali ne svidja mi se jer imam probavne grceve od njega.... probava mi je ok pa cemo vidit...
Danijela evo ovo sam sve vadila. Ne znam je li koji žučni? Ili su svi jetreni? Kako se tebi čini ovaj moj povišeni? Žao mi je da moraš svaki dan na ctg, no ipak trebaš paziti na svoju mrvicu malu. Samo su nam bebe bitne. 😍 Evo sličica:
https://ibb.co/vv1w35z
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji