Yvette draga zao mi je sto imas takvo iskustvo, ali doci ce to sve na svoje. Zalosno sto sestre nemaju vise razumijevanja jer vjerujem da je pocetak bas tezak. Jako me strah dojenja. Ma svega cini mi se. Drzi se draga, mozes ti to 💪😘
💙
Bebac i tebe cekamo s vijestima❤
Pcelica hvala na pitanju, nema novosti, kontrakcije su, cini mi sw ful rijetke za sada
💙
Zaboravih za dojenje napisat- da, vole se bebice jos malo i pomazit nakon sto popapaju ☺️ ja sam osobno znala ostavit svog na mazenju jer mi se bilo ful tesko micat zbog carskog te prve dane, i bio je velika mazilica 😁 sad planiram maramu koristit u tu svrhu..
Black čestitam na bebici ❤️❤️
Zmya, Bebac, Ena držite nam se, nadam se da će se ubrzati malo sve i da imate svoje bebice uz sebe 🍀 Bebac tvoje kalkulacija su mi super hahah 😆
Yvette bit će sigurno puno lakše kad dođete doma, ja se manje bojim poroda, a više tih par dana u bolnici nakon poroda upravo zbog neznanja i osoblja koje ti tu može puno otežati svojim glupim komentarima i nemarom, ali i olakšati ako si daju truda... Drži se, proći će brzo i to ❣️
Bebac i tebe cekamo s vijestima❤
Pcelica hvala na pitanju, nema novosti, kontrakcije su, cini mi sw ful rijetke za sada
A imaš ih i dalje? Šta su ti ono davali da se smanje? Ja nekako vjerujem da će ti to stati i da će te pustiti doma 🤞🏼
Jutro krafnice!
Moje petkasice Vrapcic, Mrvičak, Elena, Mokvica, Missy, Blacklioness sretni nam puni tjedni 🥰💞🥳🎊
.
BackinBlack cestitke na curici, javi nam se kad malo dodjes sebi, zelim ti brz oporavak 💞🥰🎊
Yvette ma nemam rijeci za takav pristup i komentare, sramota... Sjecam se da kad sam malog rodila bio je stalno sa mnom, ni na pola sata ga ne bi uzele da malo odmorim, valjda je takva praksa bila. Ne ono da nisam oka sklopila, adrenalin pere tutta forza,bebe od cimerica placu na najjace ali dobro...Uglavnom, izdrzi jos malo 😘😘
Zmya zao mi je da tako boli,nadam se da ces se brze krenuti otvarati i da je bebac uskoro vaniii 💕
Rose kako si jutros?
Mokvica nase cure se fino prate po velicini,ajde super, bas mi je drago da je pregled prosao tako super 🥰
Trudy cuj zamijenio glavu za sisu 😂 To se nama ne bi dogodilo,mogao bi ju zamijeniti eventualno za neku trulu jabucicu 🤭😄😄
Indy mislimo na tebe i decke, go mamma 💞💞
Eto probudila muza a sad su svakih 10 min. Sa 5-6 otisle za gore 😭😭😭a bole ko vrag.
Sad se i G probudio i svi smo na kaucu hehe.
Viditi cemo kroz dan sta ce se desavati. Posto su se produzile nema mi smisla sada ici.
Pokusati cu malo spavati jer od 2 sam budna.
Zmya jesi se otvorila sta do sada?
Indy sretno i ti ubrzo imas svoje decke u rukama 🥰🥰
Yvette bas su pizde! Al i ja sam to dozivjela. Kak tu sve imamo barem jedno iskustvo nesanice, e tak mi je bilo i u prvoj trudnoci. Znaci 2 dana prije nisam doma spavala, trecu noc radjala i cetvrtu sam mislila da cu umrijeti. Zamolila sestru da ga uzme i objasnim zasto a ona meni onak s visoka “pa mama ne ide to tako, sad se morate brinuti za svoje dijete”. kao da sam kucka kojoj se ne da brinuti za bebu. jos te peru faking hormoni a ona se ponasa prema tebi kao da si govno. ne mozes se drugacije ni osjecat 😭 Al uzela mi ga je na kraju od 23-05 i preporodila sam se. ugl, meni je mali bio na cici u pocetku po 45min. i to se na kraju znalo spojit u cijeli dan. zato sam mu brzo uvalila dudu. jednostavno nit sam imala snage nit zelje biti njegova duda. pa je to nekako funkcioniralo. kad ides doma?
Jutro krafnice 💞
Čestitke kaktusica, mrvicak, vrapcic, missyR, mokvica na punim tjednima !!!
Black cestitke na maloj mrvici... kad stignes javi nam se sa detaljima 🤩
Zmya do podne si gotova, stavit ce te na drip i ide to.. ja se samq cijelu noc nisam otvarala nego 1 prst na svoje trudove pa onda na drip za pola sata svih 10 ... sretnooooooo cekamo te sa lijepim vjestima 💙
Bebac tebe bas zeza posteno... ja nisam ni imala te trudove meni samo pljusnila voda, valjda ce opet da se ne mislim treba li krenit il ne.... bas satrase vas te kontakcije 🤦♀️
Mokvica kako ti tako velik razmak izmedju pregleda? Meni je sa 29tj vec rekla za 3 tj. ?
Vrapcic dobro je.... guramo mi dobroooo kako je vama svima tu ne smijem se pozaliti....
Indy cekamo te sa lijepim vjestima i mislimo na tebe i tvoje momke!!!
Yette bas gadnoooo kad ti nema ko pomoci tu malo... bi u Dbk ne uzimaju nikako bebe. Ja isto uza poroda od adrenalina nisam spavala... noc uvijek neko place 4 nas u sobi... jedva cekala kuci u svoj mir.. sjecam se da sam prvu noc svekrvu zvala da je drzi jer je nikako nismo mogli smoriti a ja padala s nogu... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ali i dan je sve lakse...
Pepilli nadam se da ste doma.danas 💞
Trudy 🤣🤣🤣sisa i muz 🤣🤣🤣🤣
Dobro jutro, i sretan petak svima koje pune tjedne😊
Kakva noc, imala sam sto čitati.
Black, čestitam od srca i dobrodošla mlena🥰
Zmya, Bebač, kako ste vi jutros?
Rose, kako si ti?
Yvette, žao mi je jako da su sestre takve i opet kažem, ne razumijem od njih koje su uz sve i zene da se tako ponašaju. Drzim fige da bude sve ok, da dođete doma sto prije, bit ce to sigurno sve ok.
Trudy, znači top, rade ruke, rade sise😅😂
Vrapčić, 🤞 da nalazi budu dobri!
Indy, ❤
Tipkamo se!
___
36+5
Sortiraj odgovore
Najstariji