Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    05. Lipanj 2020. 10:36

Ja spavala 2 sata.. Kontrakcije su nepravilne, nekad na 5 minuta, nekad na 8,a nekad na 15.. Evo sad su se smirile otkad  sam se probudila imala sam samo jednu..  Ali menstrualna bol dođe češće..
    Čestitike curama koje pune danas tjedne.. 🥰🥰 
    Vrapcic predivno drvo. Bas je 😍😍😍😍
    Nadam se da nam su nam se zmya i indy rijesile inda se mazee sa svojim bebicama.
    Mamice drzite se, proc ce ti pocetni teski dani.
    Evo kontrakcijeee, ajme stiskaaa me ko sam vrag. Strasno.
    Htjela sam pitat nesto vezano za kolostrum.. Meni on teče već 2-3 mjeseca.. Aliii u zadnje vrijeme slabije i osjecam bol u bradavicama.
    Jucer sam vidjela da su se skroz zacepile valjda kako se taj kolostrum osusio.  Bas imam one grudvice bijelkaste unutra.. To sam povadila.. Ali sta da napravim da mi se to vise ne događa, jel imao netko slicno iskustvo? 

Vrapčić123
    05. Lipanj 2020. 10:40

Rose čestitam na urednom ctg-u.
    Rose, Trancie stigli nalazi, ali ja to ništa ne razumijem, čekam doktora da mi se javi. Alkalna fosfotaza mi je 150 (ref. 54-120), no možda je i to ok ako se vrijednosti te u trudnoći mjere drugačije. I još nekih 6-7 hematoloskih imam mala odstupanja. Jedino ovaj strši, no ne znam je li to ok za trudnoću jer koliko sam shvatila puno puta oni kažu da je to za trudnoću normalno, kao recimo leukociti. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

05. Lipanj 2020. 10:59

Kaktusica,  Mrvičak, Elena, Mokvica, Missy, Blacklioness, Vrapcic cestitam cure na punim tjednima!
    Black  cestitke na curici 💗
    Zmya bebac ajmo cure jos malo pa mazenje s deckima ❤
    Vrapcic sad sam pogledala moje nalaze alkalna fosfataza mi je 60.
    Mrvicak kada stignes samo mi molim te promjeni datum pregleda na 26.06.

Vrapčić123
    05. Lipanj 2020. 11:02

Snoopy jesu li iste ref vrijednosti i kod tebe? 

Žuža
    05. Lipanj 2020. 11:05

Mimoza ma kod mene nista. Nemam ni osjecaj da bi skoro moglo biti nesto. Mali se danas nenormalno smirio. Sad me vec polako panika pocela prat. Jucer je ctg i uzv bio ok, al sad me bas strah. Dajem mu jos sat vremena i onda idem na hitnu.
    ~~ 
    Pitanje: jel se vama bebe nekad tresu u stomaku? moj se onak zatrese da uopce ne kuzim kak to napravi. al ne onak da se strese, nego se bas treska recimo 3 sekunde, ono u stilu “shake it baybe” 🙈😂 Ne sjecam se toga s prvim. 

Žuža
    05. Lipanj 2020. 11:08

Ena nadam se da ce to brzo krenuti sad kod tebe pa da to rijesis 💪 
    Bebac to isto zelim i tebi. Bas te dugo zajebavaju sad te kontrakcije. 
    Ivcy naravno da si sokirana i da te malo panika sad oprala. Ali znaj, sto prije odes, prije ces se vratiti. Sad preko vikenda se lijepo s malim ispricaj i pripremi ga. Bit ce to sve ok. I svaki dan video poziv. Sad je to puno lakse nego prije 🙂
    Vrapcic kad ti radi doktor? Bas me zanima sta ce ti reci.
    Vucice gdje siiii?? Kako bilo na pregledu?

Rose1
    05. Lipanj 2020. 11:09

Samo da javim da ce me pustiti danas. Kaze da ne vidi smisao da ostajem. Ako nesto bude,da dođem

💙

05. Lipanj 2020. 11:10

Vrapčić123

Snoopy jesu li iste ref vrijednosti i kod tebe?

Da, 54-119
    Ako ti treba pogledati i neke druge vrijednosti samo napisi koje pa javim.

Vrapčić123
    05. Lipanj 2020. 11:12

Žuža ocijedi dvije naranče i eksaj to. Pojedi tamne čokolade i hladne vode. 

05. Lipanj 2020. 11:16

Ja sam jutros u strci s Davidom i školom pa se nikako javiti. 
    Prvo čestitke mojim petkašicama ❣️🎉 ja jednostavno ne vjerujem da sam već u 35.tt, nekada mi se to činilo kao daleko cilj...

Black, čestitke na maloj curici, javi nam detalje. Šaljem zagrljaj ❣️

Rose, super. Možda te onda i puste kući. Bila je očito lažna uzbuna koju su uspjeli zaustaviti 🙏
    .
    Vrapčić, ne razumijem se u to stvarno, al nadam se da ipak nije kolestaza. K vragu više i problemi. 🙄

Bebac, tebe bas zeza malac. Nadam se da ćeš brzo. 👍🤞

Zmya, jesi kraju? Čekam tebe da znam kvačice staviti. Nadam se da se nisi puno namučila i da se već maziš sa svojom bebicom.

Yvette, druga noć je najgora. I još nas pucaju hormoni pa sw sve skupi. Ali ne mogu vjerovati da su tako bezobrazne. Očito je došlo do toga da ako naletiš na pravu osobu da imaš sreću. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.