Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    05. Lipanj 2020. 05:28

Back in black cestitke od srca!! Brz oporavak ti zelim ❤️

Mokvica
    05. Lipanj 2020. 05:33

Jutro krafnice 😊
    Vidim da jutros ima dosta ranoranioca. Mene već drugi dan zeza puni mjesec. 😣
    Zmya drži se i sretno!
    Indy draga, sretno i tebi! 
    Kaktusice ja sam mislila da su samo kod nas u ljekarni nabili cijenu na taj čaj, baš sam se iznenadila kad sam vidjela, nije mala razlika.
    Zaboravila sam tko je pitao za nepropusnu podlogu, ja sam svoju uzela u Plodinama, 70kn je bila. Samo ne znam jel stalno imaju to u ponudi.
    Nas dvije smo jučer bile na pregledu. Sve je super; mjere, količina plodne, protoci, kilažica od 2100g, ja sam na + 8  i još sam, kako je doktorica rekla, potpuno zacementirana. 😊😊 Mrvičak sljedeći pregled mi je 1.7. 
    Yvette žao mi je čuti da se tako osjećaš i da sestre nisu od pomoći. Još malo pa ćete doma, tamo će ti ipak biti lakše. I mene je nekako svega strah što sam bliže cilju. Kakav će biti porod, hoću li se kasnije snaći, kakve će biti sestre, itd., ali moramo ostati pozitivne. Pogledaj svoju mrvicu i bit će lakše, znaš da imaš nešto što je svega toga vrijedno. 😘

ena0206
    05. Lipanj 2020. 05:34

BackInBlack čestitke mamice na princezi.. Brz oporavak ti želim 😘😘 

Mokvica
    05. Lipanj 2020. 05:35

Backinblack čestitke na curici! Brz oporavak ti želim. 🤗

ena0206
    05. Lipanj 2020. 05:41

Mokvica super za pregled.. Lijepo da je sve kako treba biti. Beba je super tezine. 🥰

Žuža
    05. Lipanj 2020. 05:44

Zmya tako je i meni prvi put islo ful polako. Pocela sam se brze otvarati tek kad su mi gel dali. Jesu tebi dali gel? Drzi se i sretno i da ipak traje nesto krace.
    Vucice i sve curke koje imate danas preglede sretno i cekamo izvjesce.
    Black 🎊🎊ČESTITAM NA DJEVOJČICI 🎊🎊❤️❤️ 
    Yvette s obzirom da sam to prosla i puno mojih prijateljica s kojima sam kasnije to komentirala, ta druga noc je stvarno takva. Valjda je to prvi skok u razvoju. Sve sto prolazis je tesko, iscrpno i izludjujuce, ali normalno. Drzi se, skupi snage i hrabrosti u tih par sati sna i neka ti misao vodilja bude sve ce ovo proci 😀 Javljaj nam se! 😘

Dobro jutro krafnice! Zelim svima lijepi dan ❤️

• Bebac24
    05. Lipanj 2020. 06:19

Black cestitke, tebi brz oporavak a malenoj sretno i bezbrizno djetinjstvo zelim 🐞🌹🐞🌹
    Ena ja se obukla prije sat vremena legla u krevet, i digla se prije pola sata. 
    Spremila malome ruksak za vrtic jer u pon krece, spremila mu robicu ako bude isao na cuvanje kod tete, stavila prati robu, sad malo pospremila kuhinju i napravila si cokolino. Dok sam to sve radila sibalo me na maximum. Cim sam sjela se smiri. Sad krecem opet brojati. Strasno. A bole malo manje nego pred porod kad su ceste. 

selena
    05. Lipanj 2020. 06:31

Jutro 
    Yvette- čestitam na bebici, ne znam u kojoj si bolnici ali vjerujem da će ga oni malo uzeti ako kazes da si stvarno iscrpljena i bojiš se da će ti pasti
    Mila - sad tek vidim da si i ti rodila, čestitam na bebici
    Zmya - držim fige da krene to otvaranje
    Indy - nestripljivo čekam vijesti o tebi, i bebacima
    Bebač, Ena - sretno, da danas grliti svoje bebače 

30.07.🥰🥰

selena
    05. Lipanj 2020. 06:32

Black - čestitke na maloj curici 

30.07.🥰🥰

Pepilli
    05. Lipanj 2020. 06:36

Zmya,Ena, Bebač, Indy  sretno danas ! Da vas porodi puno ne izmuče ,da sve prođe bez komplikacija i da osjetite sreću roditeljstva uz svoje male mrvice ! 💖
    Yvette  u istom smo sosu, to je drugu noć /treći dan taj famozni prvi skok u razvoju... Isto smo spavali do pola 1 i od onda cica cica cica do4.  Glava me boli od umora a sad izjutra ,baš kako ti kažeš ,nema pol sata odmora, stalno neke aktivnosti i netko dolazi u sobu... Ajde ja bar nisam imala problema sa dojenjem kad je maleni drugo dijete pa  imam iskustva sa tim ,voljela bih da su ti sestre više pomogle... Ja imam sad problema sa početnom prepunjenosti stavljam obloge ,masiram se ko blesava i koristim neku bolničku mesarsku izdajalicu samo da popusti pritisak da maleni može prihvatiti dojku .... Ajde ,koliko znam danas smo za doma, pa ću koristiti svoju, ipak noviju i nježniju izdajalicu....

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.