Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    04. Lipanj 2020. 20:32

Rio onda ništa od skraćivanja, ja bih da se malo skrati, da sam sigurna da će se do termina nešto desiti 🙈
    Zmya ma nisi prva koja je pisala da je bolno, tako da vjerujem da je, ako ništa, neugodno.. Držim fige da uskoro krene 🤞🏼🤞🏼

04. Lipanj 2020. 20:33

Polly, Trudy hvala vam puno puno za navlake 😘😘 Jeste ih mozda probale, jesu dobre? 😁 
    Indy pa sutra je petak! Sretnoooo 🤞🥰🥳🤗🐣 
    Marmar I feel your pain, tako ni ja nisam nosila bebu, nemam pojma o pojmu, jos onaj pupak i previjanja ajme majko 🙈 
    Selena bit ce sve dobro 🤗

Mocho
    04. Lipanj 2020. 20:39

Indy draga, sretno sutra. Bit ce sve u redu, vidjet ces svoje malisane uskoro 🥰 Nocas se probaj naspavati, uzmi normabel ako bude trema.. 😘😘😘
    Zmya lavice, tebi isto sretno! Da bude mirna noc pa onda sutra sve kratko i uspjesno 🙃

Polly
    04. Lipanj 2020. 20:39

fenjer

Polly, Trudy hvala vam puno puno za navlake 😘😘 Jeste ih mozda probale, jesu dobre? 😁
    Indy pa sutra je petak! Sretnoooo 🤞🥰🥳🤗🐣
    Marmar I feel your pain, tako ni ja nisam nosila bebu, nemam pojma o pojmu, jos onaj pupak i previjanja ajme majko 🙈
    Selena bit ce sve dobro 🤗

Neotvorena kao i sve ostalo za baby 🙈😣

marmar
    04. Lipanj 2020. 20:42

Trudy i Rio, ajde lakše mi je da ima još takvih 🙈. I dobro je da ste prije mene na redu pa očekujem tu neka iskustva i uputstva za uporabu 😂 Ni mene do nedavno nisu baš zanimala djeca, eto mi sad kazne 😅.
    .
    Indy samo hrabro, a Zmya, nadam se da je i tebi sutra THE dan. Nekako mi baš nestvarno zvuči to da se pregledom vidi bebina glavica i kosica, baš je uzbudljivo 😊😍

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Mocho
    04. Lipanj 2020. 20:46

Mene isto uhvati Pa kako cemo mi sa zivim bicem 😲😬
    Najvise me brine onaj momenat kad necemo znati sto joj smeta, a i baratanje s pupkom, malim udovima, glavicom.. No, ja sam vjecito kuler i uzmem pa odradim sto treba kad dode vrijems, a muz ce biti savjetodavno tijelo jer se sav uznemiri od tih stvari 😇 To samo kad je nekome drugome tesko (jer ja sam se nagledala njegovih lomova i šavova i to kao nije problem kad se njemu desi)...
    Nekidan smo isli cijepiti štenca prvi put, a on ga je jedva drzao i dramio skoro isto kao pesek 😂😂😂 Eto, to mene brine da cu ja morat biti stoik i kuler 

Rose1
    04. Lipanj 2020. 21:01

Zmya bome se ne date, ali sad ce to...drz se draga🍀❤znam da te strah i mene pocelo biti otkad sam u bolnici, ali samo hrabro
    Kaktusica da, na 4.katu sam, sestre su drage i tete sto donose hranu...
    Mrvicak nitko mi nista ne govori. Nije tu lako biti, ali nekako sam cak mirnija...vidjet cemo
    Selena odlicno, drago mi je da te umirila i da je sve super...samo pozitivno
    Indy jos malo pa ces se upoznati sa svojim bebacima, saljem vam 😘

💙

Trudy
    04. Lipanj 2020. 21:02

Fenjer ja ove gokart imam od kad sam prvog rodila, samo ih izmjenjujem na krevetu jer su mi zbilja super. Gore je kao frotir, ispod je taj nepromocivi dio. Ja imam jos jednu obicnu olahtu preko toga jer ne volim spavat na grubom :princezanazrnugraska: 😂
    I prijavljujem se u klub kaktusoubojica 😂 al skuzila sam konacno u cemu je problem nakon svih ovih godina! Previse ja to zalijevam. Evo bozicna zvijezda od ovog bozica je jos ziva 🥳🥳 zalijem kad se sjetim 😂

Rose1
    04. Lipanj 2020. 21:03

Mocho

Mene isto uhvati Pa kako cemo mi sa zivim bicem 😲😬
    Najvise me brine onaj momenat kad necemo znati sto joj smeta, a i baratanje s pupkom, malim udovima, glavicom.. No, ja sam vjecito kuler i uzmem pa odradim sto treba kad dode vrijems, a muz ce biti savjetodavno tijelo jer se sav uznemiri od tih stvari 😇 To samo kad je nekome drugome tesko (jer ja sam se nagledala njegovih lomova i šavova i to kao nije problem kad se njemu desi)…
    Nekidan smo isli cijepiti štenca prvi put, a on ga je jedva drzao i dramio skoro isto kao pesek 😂😂😂 Eto, to mene brine da cu ja morat biti stoik i kuler

Mene isto svega toga strah, ali nisam bas kuler😂🤣😂

💙

zmya
    04. Lipanj 2020. 21:05

Meni je evo upravo procurila plodna voda niz noge... nije puno, al curka. Idem zvat bolnicu nazad sta kzu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.