Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    29. Svibanj 2020. 17:59

Snoopy, supeeer, onda se vjerojatno upoznajemo na tečaju 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trudy
    29. Svibanj 2020. 18:17

Lordy

Trudy ide li se na dogovoreni carski i u kojem tjednu ili se cekaju trudovi?

Mislim da se ceka da krene samo
    Kod mene je bila situacija na 39+2 da sam isla nabna ctg u bolnicu pa su kao protoci posteljice bili slabiji i tad su mi rekli da bi mi htjeli taj dan napravit carski i to je to

Nikita206
    29. Svibanj 2020. 18:18

Rose1

Rio hahaha, bas si me nasmijala🤣😂🤣
    Pepili i ja vocnu uzinu obavila, a sad cu burek🤣😂🤣da ne smrsavim🤣😂🤣lubenicu jos nisam ove godine
    Nikita ma super je to, nisu sve bebice iste kao sto ni mi nismo, glavno da lijepo napreduju🥰

Rose, ma da, ne brinem uopće, ja imam osjećaj da je sve ok, a i nju osjetim kako raste i sve je jača tako da mi je to dovoljno 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Žuža
    29. Svibanj 2020. 19:55

Lina predivne ste ❤️ Samo se mazite i pazite 🥰 Koliko cesto ti sad dolazi patronazna?
    Trudy ipak ces dati klinca u vrtic? A hoce ici i kad rodis? Ja se tak bojim da mi ne dovuce neku virozu doma 😭 On inace sve skupi, pa ako se 1 bakterija ili virus pojavi u vrticu, to je sigurno njegovo 🙈 A crkava od dosade doma... Tak mi je to sve glupo 😭
    Vucice a jesu se lijepo izvukli da nema pratnje. Nisu rekli da nema, nego samo moras dati hrpu love ako zelis biti tamo. Ja sam inace iz Nasica, al dugo vec ne zivim tamo. To je opet jedino rodiliste u Hr (ja mislim) koje ne dozvoljava nikada pratnju na porodu 🤦‍♀️ Ma ja mislim da cu isto na kraju biti sama. Nemamo kome ostavit starijeg i nekako mi je glupo tu susjedi vodit njega ako mi krene po noci zato da muz moze biti sa mnom. Bit cu ja mirnija znajuci da je mali dobro i na sigurnom, nego da jos razmisljam i di je on i sta se dogadja. Iako mi je to iskustvo poroda s muzem predivno, i on jako jako zeli. Ali vidjet cemo. Necu nista planirati jer sve na kraju ispadne naopako.

mimoza
    29. Svibanj 2020. 19:59

Dana ako ne rodis na svoju godisnjicu braka, onda bi mogla na moju, 23.7. 😂 bit ce mi drago 😁 
    Flo super izgledas 🤗
    Svea dobra ideja od muzica 😊 i narasla je pupa lijepo. Vidi se da je unutra velika beba 🥰
    Lina jao topim se od slatkoce 😍😍 malene rukice drage.
    Trancie e pa jos da nam se ostvare ove prognoze s datumima 😂
    Trbuh mi je narastao u ova zadnja dva dana haos. Sinoc muz i ja gledamo i ne mozemo vjerovati koliki je 🥴 Ako rodim sitnu bebu bit ce prava sramota haha Znaci da je od krafni velik.
    Citam dalje 😁

Vucica
    29. Svibanj 2020. 20:00

Žuža

Lina predivne ste ❤️ Samo se mazite i pazite 🥰 Koliko cesto ti sad dolazi patronazna?
    Trudy ipak ces dati klinca u vrtic? A hoce ici i kad rodis? Ja se tak bojim da mi ne dovuce neku virozu doma 😭 On inace sve skupi, pa ako se 1 bakterija ili virus pojavi u vrticu, to je sigurno njegovo 🙈 A crkava od dosade doma… Tak mi je to sve glupo 😭
    Vucice a jesu se lijepo izvukli da nema pratnje. Nisu rekli da nema, nego samo moras dati hrpu love ako zelis biti tamo. Ja sam inace iz Nasica, al dugo vec ne zivim tamo. To je opet jedino rodiliste u Hr (ja mislim) koje ne dozvoljava nikada pratnju na porodu 🤦‍♀️ Ma ja mislim da cu isto na kraju biti sama. Nemamo kome ostavit starijeg i nekako mi je glupo tu susjedi vodit njega ako mi krene po noci zato da muz moze biti sa mnom. Bit cu ja mirnija znajuci da je mali dobro i na sigurnom, nego da jos razmisljam i di je on i sta se dogadja. Iako mi je to iskustvo poroda s muzem predivno, i on jako jako zeli. Ali vidjet cemo. Necu nista planirati jer sve na kraju ispadne naopako.

Kuzim te totalno... Ja od uvijek govorim na porod sama, ne treba mi pratnja, evo jucer me nesto uhvatilo da bih bas voljela da je decko samnom, bas sam se rastuzila... Ali rijesit cemo mi to 💪💪 

Trudy
    29. Svibanj 2020. 20:19

Zuza da, dat cemo ga u vrtic. Svi njegovi su zapravo vec krenuli, a ispisivat ga nismo mislili. Ovih dana kad idemo u park ujutro nema nikoga i to mi je bezveze. Dok je bilo klinaca mi je bilo svejedno ide li u vrtic ili je doma. Planiram ga svejedno nakon sto rodim ostavit doma neko vrijeme (nisam jos sigurna koliko) da se malo svi upoznamo i da ne bi ispalo nekako da smo se njega rijesili sad kad je braco tu. Al meni on recimo rijetko kad nesto skupi u vrticu, mislim da je zapravo dijete koje je najmanje izostalo 🤭 nadam se da tako i ostat. Jedino bebaca planiram jos docijepit i za rotu koja nije obavezna, al toga me recimo strah.

Trudy
    29. Svibanj 2020. 20:19

Haha, i ja imam sanse rodit na nasu godisnjicu braka ako prenesem 😂😂 nadam se da necu 😁

Rose1
    29. Svibanj 2020. 20:33

Trudy

Zuza da, dat cemo ga u vrtic. Svi njegovi su zapravo vec krenuli, a ispisivat ga nismo mislili. Ovih dana kad idemo u park ujutro nema nikoga i to mi je bezveze. Dok je bilo klinaca mi je bilo svejedno ide li u vrtic ili je doma. Planiram ga svejedno nakon sto rodim ostavit doma neko vrijeme (nisam jos sigurna koliko) da se malo svi upoznamo i da ne bi ispalo nekako da smo se njega rijesili sad kad je braco tu. Al meni on recimo rijetko kad nesto skupi u vrticu, mislim da je zapravo dijete koje je najmanje izostalo 🤭 nadam se da tako i ostat. Jedino bebaca planiram jos docijepit i za rotu koja nije obavezna, al toga me recimo strah.

I moje prijateljice sve dale u vrtic, djeca odusevljena, falio im...jedna među njima isto trudnica

💙

• Bebac24
    29. Svibanj 2020. 20:36

Slikice su opet 🤩🥰
    A lina tvoja elena je prava princezica sa preslatkim nosicem ❤️❤️❤️
    Trudy i mi cemo naseg ipak dati ali 6. Jer sad cekam 1.kontrolu da vidimo sta govore. I isto cemo ga uzet na par dana doma kad rodim a ici ce do 26.6 u vrtic pa onda 29 krece 2tj u ljetni kamp pa cemo viditi dali ce 7 mj ostati doma ili ne. I njegovi su svi krenuli vec u vrtic, mada se on inace ne druzi sa nikim van vrtica pogotovo sad kad ja ne mogu nigdje posebno.
    I danas smo saznali da ce mu voditelj u ljetnom kampu biti barba koji mu je i u vrticu ❤️❤️pa veselju nema kraja hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.