Bebac kamp zvuci izvrsno! Sigurna sam da se klinci lido zabavljaju. Bas cu morati vidjeti jel se tak sta nudi i kod nas za ubuduce 😃
Trudy da, brijem da bi ti bilo poprilicno tesko biti sama s njih oboje po cijele dane. A treba se prilagodjavati situaciji i nista ne planirati. Pa kako vam bude najbolje odgovaralo.
Vrapcic kaos 😳 Ja sam jako osjetljiva na svoj predivan tepih a nije nista posebno skup, samo je lijep. Jos da je neki perzijski ili tak nest, stavila bi staklo preko njega 😂🙈 Nadam se da ces uspjeti skinuti mrlje i sa zida i sa tepiha.
Ja svoju nisam davala u vrtic ... ja sam doma , a tek imam rodit u 8 mjesecu, a tad mi zao da ide kad smo blizu mora.... tamo su dosta u zatvorenom .. slabo izlaze... bolje da je samnom doma.. a uvijek.ce malo uletit majka i sveki
Cure, uspjela sam vas nekako poloviti, danas cijeli dan saniramo štetu od potresa i bome sam se naradila. Mene su eto prozvali čistačicom, e slomilo me, evo me na kauču s Mg kojeg čekam da se rastopi.
Vidila sam ma brzinu da smo sve i dalje 2u1, da se neke maze sa svojim malim čudima, da naš Vrapčić ima prave trudničke muke😅
Idem malo doći sebi. Šaljem 😘 svima.
___
35+5
Svea meni nikad nije bio, ali zadnjih dana sam mozda malo i pretjerala s hranom.
Ajme ideja sa crticama je top, a busica ti je 🥰🥰
Rose 😘
Vrapcic vidit cemo u pon sto ce reci gin na nalaze.
Kaktusice bilo je ful fino, pogotovo tuna steak od kolegice 🤤
Hvala ti draga, al za sad guram, manje vise sjedim ,danas smo cak i 5 km prosetali.
Ajoj nakon ove price s lubenicom nije ni cudo da ju ne volis.
Pepili nije krempita, savijaca sa kruskom, nisam ljubitelj kruske al ovo je bilo za prste polizat jos polutoplo. A drugo je cheesecake.🥧 A svida se meni i vasa uzina 🤤😘
Lina ajme predivno, topim se ❤️
Nikita suoer za pregled 😘
Ena meni je dovoljan miris samo da ogladnim 😂mogu ti rec da je i meni drago da manje spavam, napokon mi dan ima dovoljno vremena, okej umornija sam, al nije ni cudo na trbuscic i sve, nadam se da cu i kasnije tako funkcionirat.
Rio meni trenutno utjece ili mjehur ili beba 😂 hahaha citam kako mislis mali isti tata i, bas sam se nasmijala.
Mimoza, moze i na tvoju, slavit cemo i jedna i druga 😘
Baby girl 💜
Žuža ma em je predivan, em je skup... Ja sam isto bolesna na te tepihe i onda sama po njemu izlijem sok. Ma ko debil sam baš.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdrav svima, samo na kratko da se javim. Nisam bas detaljno citala, vise manje sam preletila jel koja rodila, jeste sve vise manje dobro i upalo mi je u oci Ljetni kamp. Bas mi je danas stigla na mail ponuda za 3 ili 5 dana u ljetnom kampu. Ne znam, meni se malac cini jos nezreo da bi mogao negdje prespavati među nepoznatom djecom i trenerima. Mozda grijesim al poznavajuci ga bilo bi frke. Mozda dogodine. U vrtic ga necu davati, ima super imunitet i skoro nikad nije bolestan al ne usudim se zbog bebe. Mislim da ce tek na jesen krenuti.
Bebac podijeli svoje iskustvo sa kampom 😘
Zelim vam svima laku noc, ja sam mrtva umorna pa idem malo chillati 😘
Kaktusica joj koja priča za lubenicu. Komaaa, ne bih ju ni ja jela nakon toga! Ja dugo nisam trešnje jela, bolje da ne pričam zašto. I Milka čokoladu, također bolje da ne pričam zašto. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure ja vas svako malo stignem pa izgubim i tako u krug...🤣...sad kad se krenu bebice redat vjerujem da cu biti bolje u toku jer ce se manje pisati 😜 Iris i Pepilli sto se ceka, ajmoooo zene 😁
Dora drzite se...sve to ide u rok sluzbe..kad prode vise se neces ni sjecati.."samo" treba pregrmiti taj pocetni period, a s blizancima vjerujem da je jos zanimljivije 😅 za klopu i tekucinu su ti vec sve cure rekle...
Curly vama drzim fige da dodete sto prije doma...koliko je maleni sada tezak?
Lina slikica je preprepremedena 😇🤗😍
Vrtic moj muz je sada dva tjedna na go, pa cemo na more bar na par dana jer nije bas neko vrijeme, ali nakon toga ozbiljno razmisljam starijeg poslati, stvarno ne vidim nista lose u tome da se klinci druze sa svojim vrsnjacima, dapace, bar dok je situacija s koronom pod kontrolom, ko zna sto ce opet biti na jesen/zimu i ako nas sve zatvore...jedino i meni je ovaj pocetni rezim bio previse za tako male ali sad kad je sve normalno zasto ne..........a sto se tice da starije dijete ide u vrtic i da nesto ne bi prenio bebici, ja s tim stvarno nemam losa iskustva, pogotovo ako je beba dojena..nemojte si unaprijed stvarat ogranicenja...ja sam drugog rodila u kasnu jesen a tek je prvi put dobio neku temperaturicu, vjerojatno braco prenio iz vrtica, s nekih 5 mjeseci a tad je vec bilo rano proljece...znalo mu se par puta osjetit nesto na nosic ali nista posebno, cistili nosic i idemo dalje...(ovo sve pisem za neke standardne situacije, moji nemaju problema s alergijama i slicno pa to nemam pojma kako funkcionira...)
Curke kod nas je ljetni kamp na dnevnoj bazi, od 6.45-16h. Ne spavaju, ne idu u drugi grad. I traje 2tj jedna smjena.
Lina predivne ste ❤️ Samo se mazite i pazite 🥰 Koliko cesto ti sad dolazi patronazna?
Trudy ipak ces dati klinca u vrtic? A hoce ici i kad rodis? Ja se tak bojim da mi ne dovuce neku virozu doma 😭 On inace sve skupi, pa ako se 1 bakterija ili virus pojavi u vrticu, to je sigurno njegovo 🙈 A crkava od dosade doma… Tak mi je to sve glupo 😭
Vucice a jesu se lijepo izvukli da nema pratnje. Nisu rekli da nema, nego samo moras dati hrpu love ako zelis biti tamo. Ja sam inace iz Nasica, al dugo vec ne zivim tamo. To je opet jedino rodiliste u Hr (ja mislim) koje ne dozvoljava nikada pratnju na porodu 🤦♀️ Ma ja mislim da cu isto na kraju biti sama. Nemamo kome ostavit starijeg i nekako mi je glupo tu susjedi vodit njega ako mi krene po noci zato da muz moze biti sa mnom. Bit cu ja mirnija znajuci da je mali dobro i na sigurnom, nego da jos razmisljam i di je on i sta se dogadja. Iako mi je to iskustvo poroda s muzem predivno, i on jako jako zeli. Ali vidjet cemo. Necu nista planirati jer sve na kraju ispadne naopako.
Svaki dan ako ne dodje imam vagu pa se vazemo sami. Danas smo bili i kod pedijatrice . Dobivamo ljepo napokon smo presli 2kg 😁 jako puno voli jest bomr to je dobro. Morat cemo malo do bolnice po neki boc boc jos i kontrole neke cesce ali nema veze.. napredivat cemo i narast jako veliki ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji