Evo i mene iz setnje, ona pubicna bol me rastura, ti ligamenti sta li vec...uf uf. Pa se gegam ko sumo borac 🙄
Meni se cini da sam ja ovdje jedina koja ne voli voce 🙈 Jos lubebicu i tresnje 🤢 Ne mogu ga nikako probaviti,jednostavno kada ga jedem povraca mi se i osjetim da mi ni tijelo ne voli ali sta cu, jedem na silu. Jednom smo sestra i ja pojele cijelu lubenicu kad smo bile klinke i usred noci ona se ispovracala meni po faci, kosi i pidjami,otad nema sile da ju stavim u usta.
Ajde drago mi je to cut ☺️
Mi svaki dan setamo se vrtica i onda mu masemo 😂 ma meni je samo bilo da maknu te neke uber nabrijane mjere, jer ono kako je bilo kad su otvorili mi se malo suludo cinilo..
Evo i mene iz setnje, ona pubicna bol me rastura, ti ligamenti sta li vec…uf uf. Pa se gegam ko sumo borac 🙄
Meni se cini da sam ja ovdje jedina koja ne voli voce 🙈 Jos lubebicu i tresnje 🤢 Ne mogu ga nikako probaviti,jednostavno kada ga jedem povraca mi se i osjetim da mi ni tijelo ne voli ali sta cu, jedem na silu. Jednom smo sestra i ja pojele cijelu lubenicu kad smo bile klinke i usred noci ona se ispovracala meni po faci, kosi i pidjami,otad nema sile da ju stavim u usta.
Uf 😕 slozila bi se s mojim muzem onda. On od voca jede banane, mandarine, jagode i eventualno jabuku 😁 zato ja nadoknadim 😁 i malac voli manje vise sve 👍
Trudy i Bebac kod nas se u grupi vratilo samo 8 djece. I sad ce ici kao do pocetka srpnja i onda se ide u glavni objekt i spojene su grupe. I onda mi je blentavo dat ga na tjedan dana, pa ga ionako nisam planirala kad rodim, pa onda u te spojene grupe nikad ne ide. Pogotovo jer nisu njegove tete i uzasno se bojim radi njegovih alergija da nekoj teti ne bi promaklo nesto. Tako da sam vise za ne nego da. Iako mislim da bi mu bilo super u da dva dana ide sa svojom ekipom. Bebac kakav je to ljetni kamp? Sta tamo rade?
Ma ja nisam isto pametna za taj vrtic da pravo kazem.. ali muz nece imat godisnji skoro do kraja srpnja i nemam nikog da mi pomogne i strah me da ce to bit kaos samo takav da cu svisnut 😕 i to ce muz zbog ove glupe pomaknute mature radit po cijele dane 🙄 iduci tjedan planiram opet sastaviti menije za cijeli mjesec i onda napunit skrinju dok jos mogu 😕
Bas me strah kako ce sve to izgledat 😕
Trudy i Bebac kod nas se u grupi vratilo samo 8 djece. I sad ce ici kao do pocetka srpnja i onda se ide u glavni objekt i spojene su grupe. I onda mi je blentavo dat ga na tjedan dana, pa ga ionako nisam planirala kad rodim, pa onda u te spojene grupe nikad ne ide. Pogotovo jer nisu njegove tete i uzasno se bojim radi njegovih alergija da nekoj teti ne bi promaklo nesto. Tako da sam vise za ne nego da. Iako mislim da bi mu bilo super u da dva dana ide sa svojom ekipom. Bebac kakav je to ljetni kamp? Sta tamo rade?
On ove godine ide 1.put u kamp jer sa 5 mogu.
Ujutro i oko 15 je kuapnje u moru a izmedu budu u sumici, raznorazne igre, radionice, subotom su izleti. Jako lijepo im bude.
Razumijem te onda da. Nebi ga ni ja tako davala.
Nasi ostaju svi u istom vrticu jer je privatni ali se spoje u grupu. Do sad je danas od 1 godine bio svako ljeto u vrticu jer sam ja radila, tako da ga sad svakako mislim pustiti onda kad meni lohije zavrse da mozemo svaki dan na more 😊
Sad sam izlila pola litre soka od brusnice po perzijskom tepihu i po zidu u kuhinji. Sva sreća da nije bio baš čisti sok nego razrijeđen s vodom. Znači postaje jako iritantnola ova nespretnost i to što mi sve ispada u trudnoći. Nadam se da to s porodom staje. Znači za poludit više.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ajme kaktusice 🤣🤣🤣🤣groznooooo
Ja se isto silim jest voce... nemam neku naviku, samo sam s malom prvom kad sam truna bila jela klementine i to se dusila u njima... ove godine ih bas slabo bilo pa nista od toga... a silila sam se jest kivi.. sad tresnje i sl.
Bebac super to zvuci... ja sam u 2 osnovne isla na Šoltu kao kamp 10 dana .. bas super stvar... ucenje engleskog plus kupanje , aktivnosti neke ..
Sortiraj odgovore
Najstariji