Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    29. Svibanj 2020. 20:43

Evo i mene iz setnje, ona pubicna bol me rastura, ti ligamenti sta li vec...uf uf. Pa se gegam ko sumo borac 🙄
    Meni se cini da sam ja ovdje jedina  koja ne voli voce 🙈 Jos lubebicu i tresnje 🤢 Ne mogu ga nikako probaviti,jednostavno kada ga jedem povraca mi se i osjetim da mi ni tijelo ne voli ali sta cu, jedem na silu. Jednom smo sestra i ja pojele cijelu lubenicu kad smo bile klinke i usred noci ona se ispovracala meni po faci, kosi i pidjami,otad nema sile da ju stavim u usta.

Trudy
    29. Svibanj 2020. 20:45

Ajde drago mi je to cut ☺️ 
    Mi svaki dan setamo se vrtica i onda mu masemo 😂 ma meni je samo bilo da maknu te neke uber nabrijane mjere, jer ono kako je bilo kad su otvorili mi se malo suludo cinilo..

Trudy
    29. Svibanj 2020. 20:47

kaktusica

Evo i mene iz setnje, ona pubicna bol me rastura, ti ligamenti sta li vec…uf uf. Pa se gegam ko sumo borac 🙄
    Meni se cini da sam ja ovdje jedina koja ne voli voce 🙈 Jos lubebicu i tresnje 🤢 Ne mogu ga nikako probaviti,jednostavno kada ga jedem povraca mi se i osjetim da mi ni tijelo ne voli ali sta cu, jedem na silu. Jednom smo sestra i ja pojele cijelu lubenicu kad smo bile klinke i usred noci ona se ispovracala meni po faci, kosi i pidjami,otad nema sile da ju stavim u usta.

Uf 😕 slozila bi se s mojim muzem onda. On od voca jede banane, mandarine, jagode i eventualno jabuku 😁 zato ja nadoknadim 😁 i malac voli manje vise sve 👍

Žuža
    29. Svibanj 2020. 20:57

Trudy i Bebac kod nas se u grupi vratilo samo 8 djece. I sad ce ici kao do pocetka srpnja i onda se ide u glavni objekt i spojene su grupe. I onda mi je blentavo dat ga na tjedan dana, pa ga ionako nisam planirala kad rodim, pa onda u te spojene grupe nikad ne ide. Pogotovo jer nisu njegove tete i uzasno se bojim radi njegovih alergija da nekoj teti ne bi promaklo nesto. Tako da sam vise za ne nego da. Iako mislim da bi mu bilo super u da dva dana ide sa svojom ekipom. Bebac kakav je to ljetni kamp? Sta tamo rade?

Trudy
    29. Svibanj 2020. 21:09

Ma ja nisam isto pametna za taj vrtic da pravo kazem.. ali muz nece imat godisnji skoro do kraja srpnja i nemam nikog da mi pomogne i strah me da ce to bit kaos samo takav da cu svisnut 😕 i to ce muz zbog ove glupe pomaknute mature radit po cijele dane 🙄 iduci tjedan planiram opet sastaviti menije za cijeli mjesec i onda napunit skrinju dok jos mogu 😕
    Bas me strah kako ce sve to izgledat 😕

• Bebac24
    29. Svibanj 2020. 21:19

Žuža

Trudy i Bebac kod nas se u grupi vratilo samo 8 djece. I sad ce ici kao do pocetka srpnja i onda se ide u glavni objekt i spojene su grupe. I onda mi je blentavo dat ga na tjedan dana, pa ga ionako nisam planirala kad rodim, pa onda u te spojene grupe nikad ne ide. Pogotovo jer nisu njegove tete i uzasno se bojim radi njegovih alergija da nekoj teti ne bi promaklo nesto. Tako da sam vise za ne nego da. Iako mislim da bi mu bilo super u da dva dana ide sa svojom ekipom. Bebac kakav je to ljetni kamp? Sta tamo rade?

On ove godine ide 1.put u kamp jer sa 5 mogu.
    Ujutro i oko 15 je kuapnje u moru a izmedu budu u sumici, raznorazne igre, radionice, subotom su izleti. Jako lijepo im bude.
    Razumijem te onda da. Nebi ga ni ja tako davala. 
    Nasi ostaju svi u istom vrticu jer je privatni ali se spoje u grupu. Do sad je danas od 1 godine bio svako ljeto u vrticu jer sam ja radila, tako da ga sad svakako mislim pustiti onda kad meni lohije zavrse da mozemo svaki dan na more 😊

• Bebac24
    29. Svibanj 2020. 21:22

Do sad je nas 😂 a ne danas 😂😂

Vrapčić123
    29. Svibanj 2020. 21:26

Sad sam izlila pola litre soka od brusnice po perzijskom tepihu i po zidu u kuhinji. Sva sreća da nije bio baš čisti sok nego razrijeđen s vodom. Znači postaje jako iritantnola ova nespretnost i to što mi sve ispada u trudnoći. Nadam se da to s porodom staje. Znači za poludit više. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    29. Svibanj 2020. 21:31

*iritantna

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    29. Svibanj 2020. 21:35

Ajme kaktusice 🤣🤣🤣🤣groznooooo
    Ja se isto silim jest voce... nemam neku naviku, samo sam s malom prvom kad sam truna bila jela klementine i to se dusila u njima... ove godine ih bas slabo bilo pa nista od toga... a silila sam se jest kivi.. sad tresnje i sl. 
    Bebac super to zvuci... ja sam u 2 osnovne isla na Šoltu kao kamp 10 dana  ..  bas super stvar... ucenje engleskog plus kupanje , aktivnosti neke ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.