Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    22. Svibanj 2020. 10:18

Trudy

https://imguh.com/image/Y9p2y

https://imguh.com/image/Y9quQ

Evo slika torbe i sto je unutra. Kaktusica, ceka te kod mene 😊😉
    Citam vas kasnije 😉

U,super je.
    Koliko na kraju košta?
    ___
    34+5

Rose1
    22. Svibanj 2020. 10:19

mrvičak

Rose1

mrvičak

Jutro curke, posebno mojim petcima. Sretan nam i lagan novi puno tjedan.🎉🥳❣️❣️🙏 Ajme ja u velikom 33. Rose, koju sam si ono granicu novu stavila? 34/35🤔😂
    Curke, robica vam je prekrasna. 🥰
    A djedica je pravi, svaka mu čast 👏👏🤗
    Lina, mlijeko ce nadoći, ne brini. Bebica ce sebi to prilagoditi.
    Ostale mamice, kako ste vi i bebice?
    Netko je ovih danas spominjalo gniježđenje. Mene polako hvata, iako je rano. Tješim se da bi bebica mogla bar dva tjedna ranije onda stići hehe. Samo mi je problem jer trenutno čistim mamin kuću, a moja u Zg je vjerojatno puna prašine 😂😂😂
    Mi planiramo stajati vamo do srijede jer mi je u petak idući pregled pa ćemo morati nazad. A tako mi je lijepo i ne da mi se.

Jeeeej draga, 33., cestitam jos jednom🥳🥳🥳ja sam sigurna da ces ti doci barem do 38., a vjerujem i duze. Hehe, samo dizemo granice 30-32-34-36😂🤣😂po 2tjedna ja, tako mi nekako psih.najlakse. Ajme koliko mi je lakse sto sam izdrzala ova4tj od one dijagnoze…sad me zadnje dane pere i lagana panika, nisam jos spremna, trtica me

Evo meni će sutra biti mjesec dana od odlaska na hitnu s laganim trudovima. Kako vrijeme leti. A nek nas dvije dođemo do pol 36.tt,super je to!!! Evo mene baš zanima moj pregled za tjedan dana i hoće li me dolje gledati opet. Ja bi voljela da znam stanje.

Kad ti je drugi tjedan? Meni drugi cetvrtak. Mene nije ni jednom prstima jer kaze bolje ne da nesto ne izazovemo. UU je zatvoreno, T oblika. Da, 36.je top🥳, ali vec mi sad puno lakse

💙

mimoza
    22. Svibanj 2020. 10:21

Svea opaa vec toliko otvorena 💪🏼 Ovo nije fer 😰 hocu i ja da sam otvorena i da ova moja aktivnost napokon nesto uradi po tom pitanju haha Hajde izdrzi do 37.tt i onda ti zelim da sto prije upoznas bebicu, svakako je vec velika 🤗
    Selena ovdje je takvo pravilo da uvijek ponovo test, da bi bili sigurno da nije povisen zbog neke hrane koju ai dan prije unijela u organizam. Ne znam kako je u Hr.

Rose1
    22. Svibanj 2020. 10:21

Trudy

https://imguh.com/image/Y9p2y

https://imguh.com/image/Y9quQ

Evo slika torbe i sto je unutra. Kaktusica, ceka te kod mene 😊😉
    Citam vas kasnije 😉

Superrr je. U kojoj Bipi si nasla? 

💙

selena
    22. Svibanj 2020. 10:23

Trancie, taj nalaz ti je bio super. Što se tiče simptoma, osjećam pojačanu žeđ, nigdje ne mogu bez vode i stalno imam pritisak na mjehur, nagon za mokrenje, pogotovo kad hodam... Već sam mislila da mi jedna beba sjedi na mjehuru, ali dr.kaže da su još male da bi to moglo biti. 
    I prije dva tjedna mi se jako zavrtilo u trgovini, morala sam kleknuti na pod da dođem k sebi, nije mi čak ni voda pomogla. Mislila sam da mi je naglo pao tlak al očito je to bio šećer. 

30.07.🥰🥰

Rose1
    22. Svibanj 2020. 10:23

svea

Curke gosti dosli. Pa na brzinu.
    Otvorena 2-2.5cm.
    Kaze doktor sve ok, beba velika, nije ju mjerio.
    Kontrola u petak, ali kaze da izdrzim još 4 dana i onda rodit mogu 🙈🙈🙈🙈

Opala, brzo ce to😉 odlicno, izdrzat ces ti jos 4dana...

💙

Trancie
    22. Svibanj 2020. 10:27

Ajiiiii bas gadno.... sa zedji nemam problema.... nikad zedna nisam... a posto mi je tlak 105/60 prije bi mi od tog lose doslo.... a sad cemo vidjeti danasnje vadjenje sta i kako bude!!! Tebi sretno da to sve uslijes unormaliti 💜

Vrapčić123
    22. Svibanj 2020. 10:30

Curke molim savjet / mišljenje: prije pol sata sam idiot nešto premještala po frižideru, nepotrebno skroz i pao mi komad sira, onaj tvrđi (tilzit) od 400 grama na trbuh, na onaj dio ispod grudi, stajala sam i sir je pao na trbuh i nakon toga na pod. Beba se sva jadna stresla i spustila dolje niže. Totalno sam glupa ko noć, kud idem premještati nepotrebno!?  Isprobala sam baby uzv i bio je prvo oko 140 i dizao se do 174, pa sam ponovno sad malo prije ponovila i bio je oko 138-141... Pa valjda joj nisam nešto napravila, joj kak sam ljuta na sebe... Mala se javlja evo, a ja van sebe. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

22. Svibanj 2020. 10:31

Ne znam je li koja od vas gledala sinoćnji prilog o Petrovoj na Provjerenom. Evo ja taman pogledala dio gdje su roditeljima dopustili vidjeti palčiće (nakon mjesec i pol dana su ih vidjeli prvi put). Meni suze ne staju teći. Divim im se. Stvarno to nije lako. Moj David kada ode baki preko ljeta na dva tjedna mi jako fali, a kamo li da ne vidim bebu koju sam rodila.
    Mamice u bolnicama stvarno ste hrabre 🙏❣️

22. Svibanj 2020. 10:32

Vrapčić123

Curke molim savjet / mišljenje: prije pol sata sam idiotnešto premještala po frižideru, nepotrebno skroz i pao mi komad sira, onaj tvrđi (tilzit) od 400 grama na trbuh, na onaj dio ispod grudi, stajala sam i sir je pao na trbuh i nakon toga na pod. Beba se sva jadna stresla i spustila dolje niže. Totalno sam glupa ko noć, kud idem premještati nepotrebno!? Isprobala sam baby uzv i bio je prvo oko 140 i dizao se do 174, pa sam ponovno sad malo prije ponovila i bio je oko 138-141… Pa valjda joj nisam nešto napravila, joj kak sam ljuta na sebe… Mala se javlja evo, a ja van sebe.

Ne brini draga. Beba je toliko dobro zaštićena da joj sigurno ništa nije bilp. Sigurno se trznula zbog adrenalina (stresa) kojeg si ti sebi prouzrokovala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.