Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    19. Svibanj 2020. 15:34

Rose1

Trudy hahaha pogled govori vise od rijeci
    Anavo rekli da ce naknadno uplatiti, sad sam poslala Zahtjev
    Mrvicak je, je, skuplje je, cak i voce i povrce na trznici…ja ljeti odem u Zd…a otoke da ne spominjem

Ajde super🙂
    Ja sam im poslala sve pred dva tjedna valjda, od 14.5. bi trebala biti na porodiljnom, odgovorili su mi da je zahtjev zaprimljen. Nisam bila na kompl.
    Valjda to znaci da je sve ok.
    Sutra i ja zovem, da provjerim jos jednom🤔

19. Svibanj 2020. 15:38

Rose1

Trudy, Black, Mrvicak, Vrapcic rekla mi zenska na HZZO-u da sad posaljem zahtjev pa sam ga sad sad poslala i opet objasnila. Valjda ce me zvati ako nesto sad opet ne valja. Joj, bas sam se jako uznemirila.
    Mrvicak sta mislis da cu dobiti iza26.? Ona mi rekla tek iduci mjesec

Meni su tako jednom zeznuli stručno osposobljavanje i dobila iza 26.kada rade nadoknade. Kaže nije sigurno, ali postoji mogućnost. Strašno mi je to, pa ja bi plakala cijeli dan

Vrapčić123
    19. Svibanj 2020. 15:39

Rita hvala Bogu i ona i beba su dobro. No bilo je baš šokantno iskustvo. Ja sam tu kraj bolnice  Sv. Duh, vrlo blizu, a i Vinogradska mi je blizu baš. No ići ću u Petrovu jer sam tamo još na IVF postupak išla i bilo sve i više nego za pohvalu. No vidjet ćemo kako će porod proći. 🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amneris
    19. Svibanj 2020. 15:41

Trudy i Vrapčić baš divni buščići! I baš ste taman! Inače ste mršave pa vam se sigurno čini taj trbuh još veći!
    Rose baš mi je žao za komplikacije da je tako ispalo!
    Žene koje ste u zoni s komarcima ljeti - što ćete koristiti protiv komaraca kad je beba u sobi? Kod nas ih nema puno, ali znaju gricnuti..

Rose1
    19. Svibanj 2020. 15:45

Amneris, Mrvicak hvala cure
    Ma joj, jako sam se uznemirila i plakala, sad sam se malo smirila, beba udara i stuca, osjeti sve☹
    Anavo to ti je ok onda, ne brini
    Komarci hm, nema ih puno, nekad me cijelo ljeto ni jedan ne gricne...nisam o tome razmisljala, zaboravila na to 🤷‍♀️

💙

Vrapčić123
    19. Svibanj 2020. 15:46

Joj cure recite mi hoću li sigurno prepoznati sluzni čep ako ni ispadne? Imala sam čudnu situaciju u wc-u. Naime čuo mi se nekakav zvuk, ne znam kako da opišem i pogledam unutra i unutra poluprozirno nešto, više sliči na komadić papira. Al malo onako, zapravo me zabunio taj zvuk, inače ne bih ni pogledala niti bih vidjela to nešto bjelkasto... Meni izgleda kao komadić papira. Al taj zvuk je bio čudan, kao da je nešto izletjelo. Eto ne znam nikako opisati, baš sam mutava nekako. 🤦‍♀️ U sad ne znam jel to komadić papira ili je nešto izletjelo iz mene!? 

Vrapčić123
    19. Svibanj 2020. 15:50

Amneris hvala draga. 💗 Mi smo prošli ljeto otkrili difuzor, koristili ga na moru, stavili bismo par kapi čajevca i par kapi lpaprene metvice organske i zbilja me nije valjda niti jedan ugrizao. No ne znam smiju li se ta eterična ulja u blizini bebica koristiti. Nekako ne vjerujem... 

Vrapčić123
    19. Svibanj 2020. 15:51

Pčelica hvala ti. 💞

• Hope1
    19. Svibanj 2020. 15:52

Drage mame, jučer sam imala pregled i krofnici je mjerena tezina i obujam trbuha i po mjerama smo 2 tjedna manji u odnosi na tjedan trudnoće? Danas cijeli dan plačem, tuzna, nezelim da se što bebici dogodi.. Da li netko ima sa sličnim iskustvom? 

[/url

Trancie
    19. Svibanj 2020. 15:52

Mene ta zgaravica par dana muci pa stane tj ta neka knedla u grlu... imam osjecaj da cas to cas mjehur 🤣🤣
    Vrapcic bas si fit i i zgodna i ne sekiraj se zeno 😍
    Cijene.... DBk , Hvar i sl su posebna prica posebno u sezoni... pa kad cuju nas naglasak smanjuju cijene 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.